29 februarie 2024 - Cea de-a cincea reuniune a Comitetului de Monitorizare a Programului Regional Bucuresti-Ilfov 2021-2027


În data de 29 februarie 2024 a fost organizată cea de-a cincea reuniune a Comitetului de Monitorizare a Programului Regional București-Ilfov (CM PR BI) care a avut loc la Hotel Sheraton, București. Evenimentul s-a bucurat de prezența fizica a peste 75 de persoane: membri, observatori și invitați.

Reuniunea a fost moderată de domnul Dan Nicula, Președintele CM PR BI și Directorul General al ADR BI și de către doamna Gina Păun, Șeful Autorității de Management a PR BI, cu sprijinul Direcției Generale Politică Regională și Urbană din Cadrul Comisiei Europene reprezentate de doamna Aida LIHA MATEJICEK, șef al unității România-Croația, prezentă online, precum și de domnul Haroun KHALID și doamna Irina ȘOFLETEA.

În cadrul Reuniunii au fost analizate și dezbătute următoarele documente: Minuta Reuniunii CM PR BI din 29 noiembrie 2023; Modificarea documentelor „Criterii de Selecție a Operațiunilor” pentru Apelurile de Proiecte 3.1. și 6.1.; Metodologia și Criteriile specifice de selecție pentru proiectele care vizează investițiile în microîntreprinderi – Apel 1.8; Criteriile specifice de selecție pentru proiectele ce vizează investițiile în infrastructura educațională de învățământ superior – Apel 6.4.; Criteriile specifice de selecție pentru proiectele ce vizează investițiile în mobilitatea urbană durabilă – Prioritatea 4 a PR BI.

Totodată, au fost prezentate primele versiuni ale documentelor consolidate: Foaia de parcurs pentru Întărirea Capacității Administrative a AM PR BI (ACB Roadmap), Strategia de Asistență Tehnică și Planul de comunicare al PR BI 2021-2027.

Deciziile adoptate în cadrul Reuniunii din data de 29  februarie 2024 pot fi consultate la următoarea adresă: https://www.adrbi.ro/programe-regionale/comitet-monitorizare-pr-bi-2021-2027/decizii-cm-pr-bi-2021-2027/


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro