25 aprilie 2024 - Consultare publica - Actiunea 1.8 „Sprijin pentru cresterea durabila si modernizarea tehnologica a microintreprinderilor"


Suntem încântați să marcăm începutul unei noi perioade pline de oportunități de finanțare pentru întreprinderile din regiunea București-Ilfov, după o perioada de programare fără finanțare pentru mediul de afaceri din regiunea noastră.

Evenimentul a fost dedicat analizării și dezbaterii tuturor condițiilor de finanțare, inclusiv a criteriilor de evaluare și selecție, pentru investițiile microîntreprinderilor în scopul creșterii durabile și modernizării tehnologice, aferente acțiunii 1.8 “Sprijin pentru cresterea durabilă și modernizarea tehnologică a microîntreprinderilor", din cadrul Programului Regional București-Ilfov 2021-2027. Acesta a avut loc în format hibrid și s-a bucurat de o participare extinsă cu aproximativ 120 de participanți. Ne-a bucurat, de asemenea, prezența reprezentantului DG REGIO, domnul Haroun Khalid.

Dacă ați ratat evenimentul și sunteți interesați să vă implicați în definitivarea acestor condiții de finanțare, vă rugam să consultați Ghidul Solicitantului aferent acestui apel de proiecte la adresa următoare: https://www.adrbi.ro/programe-regionale/por-bi-2021-2027/ghiduri-in-consultare/

Suntem interesați să continuăm să lucrăm împreună, pentru a identifica cea mai bună formulă de a stimula competitivitatea microîntreprinderilor, prin intermediul acestui apel de proiecte și vă rugăm să ne trimiteți toate propunerile dumneavoastră la adresa de e-mail: helpdesk@adrbi.ro

Descarcă aici prezentarea susținută în cadrul evenimentului

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro