10 noiembrie 2022 - ADRBI la Conferinta Smart Cities of Romania - SCoR


SMART CITIES OF ROMANIA CLUSTER (SCoR) a organizat în data de 10 noiembrie 2022 expo-conferinţa Smart Cities of Romania, având ca temă principală în acest an Tehnologii pentru dezvoltare sustenabilă și reziliență. Evenimentul s-a desfăşurat la Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov a fost invitată să se alăture dezbaterii, fiind oferită o prezentare a Programului Regional Bucureşti-Ilfov 2021-2027 de către doamna Simona Curpăn, şef Departament Promovare Regională şi Investiţii.

Obiectivele pentru dezvoltare sustenabilă reprezintă orientarea principală pe plan mondial, precum și fundamentul programelor de finanțare ale UE sau ale altor fonduri de investiții. Programele de finanţare în curs - PNRR, cele opt Programe Regionale 2021-2027 - pe care România urmează să le deruleze sunt construite în acest mod și reprezintă principala oportunitate de investiții în următorii ani.

SCoR 2022 oferă o platformă de prezentare a tehnologiilor care pot fi aplicate pentru dezvoltare sustenabilă și reziliență, de dezbatere a modalităților de aplicare a acestora pentru realizarea investițiilor în perspectiva imediata și pe termen mediu.

Pagina evenimentului este disponibilă aici. Agenda poate fi consultată aici.


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro