MIPE incepe demersurile pentru eficientizarea MySMIS


Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) lansează chestionarul „Un MySMIS mai simplu!” și invită toți beneficiarii de fonduri europene să contribuie activ la îmbunătățirea acestei aplicații informatice de gestiune a proiectelor europene.

Una dintre prioritățile MIPE pe termen lung este debirocratizarea mecanismului de finanțare/ implementare, în vederea creșterii atractivității și eficienței fondurilor europene. Un prim pas în realizarea acestui obiectiv este îmbunătățirea aplicației informatice MySMIS, prin simplificarea procesului de depunere a proiectelor și fluidizarea procedurilor de verificare în etapele de evaluare și monitorizare. Pentru ca rezultatele să fie cât mai bune, apelăm și la experiența beneficiarilor în utilizarea acestei aplicații.

Concret, chestionarul „Un MySMIS mai simplu!” va colecta informații despre problemele pe care beneficiarii le întâmpină în utilizarea MySMIS. Totodată, beneficiarii sunt invitați să propună soluții pentru remedierea problemelor identificate. În baza informațiilor colectate astfel, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene va începe actualizarea aplicației.

Beneficiarii sunt invitați să completeze chestionarul până la data de 14 martie 2021.

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro