Perspective ale Romaniei - Chestionare Grupul Banca Mondiala


În 2018, Grupul Banca Mondială a lansat un Cadru de Parteneriat cu Țara (Country Partnership Framework) pentru România care acoperă perioada de cinci ani cuprinsă în intervalul iulie 2018 – iulie 2023. Această strategie prezintă modul în care WBG poate sprijini țara și oamenii săi, concentrându-se pe construirea instituțiilor potrivite pentru o Românie prosperă și incluzivă, în vederea reducerii sărăciei și încurajării prosperității în cadrul întregii societăți.

La mijlocul perioadei de implementare, GBM realizează o evaluare a performanței și a înțelegerii contextului local (Performance and Learning Review) care le va permite să își adapteze programul la noile provocări și priorități.

Puteți participa la procesul de consultări, împărtășind opiniile dumneavoastră cu privire la prioritățile de dezvoltare din România, prin intermediul următoarelor sondaje scurte:

Priorități la nivel național: Completați sondajul în limba română sau engleză.

De ce are nevoie sectorul privat din România pentru a fi mai puternic? Completați sondajul în limba română sau engleză.

Gestionarea riscurilor de dezastre: Completați sondajul în limba română sau engleză.

Procesul de consultare este deschis până pe data de 3 mai.

Sunt așteptate cât mai multe puncte de vedere din partea sectorului privat, a organizațiilor societății civile, a comunității academice, a think tank-urilor, a experților din diverse domenii și a cetățenilor. Acestea vor contribui la finalizarea analizei și la adaptarea strategiei WBG la nevoile țării în contextul pandemiei de COVID-19 și a unei agende cuprinzătoare de reforme structurale.

Mai multe detalii referitoare la procesul de consultare puteți afla de la Alexandra Călin, Ofițer Operațiuni, la adresa acalin@worldbank.org sau de la Ioana Irimia, Specialist în Comunicare, la adresa iirimia@worldbank.org, în cadrul biroului Băncii Mondiale în România.

Sursa: https://www.worldbank.org/ro/country/romania/brief/romanian-perspectives

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro