30 mai 2022 - Discover Smart Green Bucharest-Ilfov REGIOn


Se apropie Săptămâna Verde a UE (#EUGreenWeek). DG Environment a Comisiei Europene lansează pentru perioada 30 mai-05 iunie 2022 un apel de acţiuni care să tragă semnale de alarmă asupra poluării şi să promoveze susţinerea unui mediu curat.

Regiunea București-Ilfov, cea mai dezvoltată și dinamică regiune a României, se confruntă și cu multe probleme de trafic, poluare și calitatea aerului. Activitățile economice și aglomerarea urbană generează o serie de aspecte care necesită abordări din ce în ce mai riguroase pentru creșterea spațiului verde și a calității vieții cetățenilor.

Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov (ADRBI) și Asociația Română pentru Smart City (ARSC) se alătură acestui demers și vă invită în data de 30 mai, ora 11.00, la un webinar care va prezenta Programul Operațional Regional pentru regiunea București-Ilfov, cu accent pe temele de mediu, exemple de proiecte Regio din perioada anterioară şi soluții inteligente pentru un mediu mai bun în regiune.

Primăria Sectorului 6, Primăria Orașului Măgurele și Primăria Comunei Snagov vor prezenta acțiuni recente dedicate mediului.

Subiectele care vor fi abordate sunt de mare importanță pentru definitivarea Programului Operațional Regional pentru regiunea București-Ilfov 2021-2027 (POR BI) în ceea ce privește argumentarea acelor nevoi, priorități și proiecte care pot contribui la dezvoltarea regiunii noastre. Detalii aici: https://www.adrbi.ro/programe-regionale/por-bi-2021-2027/

Evenimentul se va desfășura online, prin platforma Cisco Webex. Pentru participare, este necesară completarea formularului de înscriere, urmând ca ulterior să primiți linkul de acces.

Limba de desfășurare: română

Pentru întrebări suplimentare, persoană de contact: Liviu Râncioagă, Expert Promovare, e-mail: liviu.rancioaga@adrbi.ro, tel: 0756.129.969

     

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro