1 martie 2024 - Grup de Lucru - Strategia Integrata de Dezvoltare Urbana a Municipiului Bucuresti


În data de 1 martie 2024, Autoritatea de Management pentru Programul Regional București-Ilfov 2021-2027 a găzduit Reuniunea Grupului de Lucru - Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului București (SIDU MB) organizată de Primăria Municipiului București în colaborare cu Primăriile Sectoarelor Municipiului București.

Reuniunea a avut la Hotel Sheraton – București fiind prezenți reprezentanți ai structurilor tehnice din cadrul Primăriei Generale a Municipiului București, ai tuturor Primăriilor de Sector din București, ai AM PR BI, precum și reprezentanți ai Direcției Generale Politică Regională și Urbană din cadrul Comisiei Europene, domnul Haroun Khalid și doamna Irina Șofletea.

Discuțiile au vizat în special aspectele ce țin de definitivarea Planului de Acțiune Integrat al SIDU MB și actualizare Strategiei – inclusiv din perspectiva criteriilor de verificare propuse de AM PR BI prin Metodologia de verificare a strategiilor integrate de dezvoltare teritorială.

Mai multe detalii aici:

https://www.adrbi.ro/programe-regionale/por-bi-2021-2027/ghiduri-in-consultare/metodologia-de-verificare-a-strategiilor-integrate-de-dezvoltare-teritoriala/


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro