13 octombrie 2021 - Invitatie UNCJR si CEPLI la dezbaterea "E-democratie – oportunitati si provocari pentru administratiile judetene"


Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR), alături de partenerii săi din Confederația Europeană a Puterilor Locale de nivel Intermediar (CEPLI), vă invită să participați la 13 octombrie a.c. la dezbaterea europeană „E-democrație – oportunități şi provocări pentru administrațiile județene” care se va desfăşura în cadrul „Săptămânii europene a regiunilor şi oraşelor” (EWRC), ediția 2021 (11-14 octombrie). Evenimentul are loc între orele 17:30-19:00 (ora României). Limbile de desfăşurare: engleză, franceză, germană, spaniolă.

Săptămâna europeană a regiunilor şi oraşelor” este cea mai mare manifestare organizată de Comisia Europeană şi Comitetul European al Regiunilor dedicată politicii regionale şi urbane şi, implicit, inițiativelor locale favorabile unei dezvoltări sustenabile în folosul comunităților şi al cetățenilor.

După ce vă înregistrați pe pagina oficială a evenimentului (hyperlink pe titlul de mai sus), daţi un click pe imaginea de mai jos pentru a fi redirecționați către eveniment! Apoi adăugaţi evenimentul în agendă.

Lucrătorii din administraţia locală şi regională sunt aşteptaţi să dezbatem împreună pe tema democraţiei locale în contextul tranziţiei digitale şi să învăţăm din exemple interesante de bună practică din Belgia, Franţa, Germania, Italia, Polonia, România şi Spania. Atelierul va explora bunele practici și va dezvolta împreună propuneri pentru îmbunătățirea practicilor de democrație electronică la nivel local, pentru a permite cetățenilor să fie implicați direct în procesele de luare a deciziilor și pentru a utiliza cât mai bine Fondurile structurale și de investiții europene (ESI) pentru a sprijini introducerea de servicii electronice inovatoare.

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro