8 februarie 2023 - Prelungirea apelului de proiecte PNRR privind crearea unei retele de centre de zi


Prin Ordinul ministrului familiei, tineretului și egalității de șanse nr. 20144 din 06.02.2023 a fost prelungit termenul limită pentru depunerea proiectelor finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență, componenta 13 – Reforme Sociale, investiția I1 – Crearea unei rețele de centre de zi pentru copiii expuși riscului de a fi separați de familie. Cererile de finanțare pot fi depuse până pe 10 aprilie 2023, ora 23.59.

Beneficiarii eligibili sunt furnizorii publici de servicii sociale acreditați în condițiile legii, care funcționează la nivelul comunelor, orașelor și municipiilor. Aceștia pot depune proiecte individual sau în parteneriat cu furnizori privați de servicii sociale acreditați.

Cererile de finanțare pot fi depuse exclusiv electronic în platforma PNRR – Link: https://proiecte.pnrr.gov.ro/#home.

Ghidul specific, ce conține toate condițiile de accesare a fodurilor europene acordate în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență pentru această investiție și anexele care conțin formularele necesare pentru depunerea proiectelor sunt disponibile la adresa https://mfamilie.gov.ro/1/pnrr/.

 

Sursa: https://mfamilie.gov.ro/1/

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro