23 februarie 2024 - Grup de lucru - Validarea Foii de parcurs pentru consolidarea capacitatii administrative


Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov (ADRBI) invită reprezentanții autorităților centrale și locale din Regiunea București-Ilfov, precum şi ai asociaţiilor patronale la evenimentul dedicat finalizării Analizei Capacității Administrative a instituției în calitate de Autoritate de Management a Programului Regional București-Ilfov 2021-2027. Acesta se desfăşoară sub forma unui grup de lucru pentru validarea Foii de parcurs şi va avea loc în data de 23 februarie, ora10:00. Locul de desfăşurare va fi anunţat persoanelor confirmate.

Evenimentul este ultimul dintr-o serie de întâlniri tematice, organizate în perioada anterioară. Aceste grupuri de lucru au o importanță deosebită pentru noi și pentru viitorul programului pe care îl gestionăm, deoarece este vorba de stabilirea măsurilor necesare pentru ca primul mandat al Agenției pentru Dezvoltare Regională în calitate de Autoritate de Management a Programului Regional București Ilfov 2021-2027 (cu o alocare financiară substanțial mai mare față de programele anterioare)  fie un succes.

Cheia succesului a fost și va fi întotdeauna pentru noi parteneriatul, de aceea grupul de lucru pentru validare își propune să reunească o gamă largă de părți interesate implicate în elaborarea și implementarea Programului Regional București-Ilfov 2021-2027, pentru a colecta feedback-ul acestora cu privire la acțiunile propuse în Foaia de parcurs privind consolidarea capacității administrative (ACB) pentru Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov (ADR-BI).

Participarea dumneavoastră este importantă în modelarea cadrului organizațional de implementare a programului. Recomandările rezultate în urma grupurilor de lucru se vor sintetiza într-o prioritizare a provocărilor și acțiunilor care se înscriu în strategia de asistență tehnică aferentă Priorității 8 a Programului București-Ilfov.

Sperăm să ne sprijiniți în îndeplinirea cu succes a sarcinilor ce ne revin ca Autoritate de Management prin participarea dumneavoastră la această întâlnire și vă rugăm să vă înregistraţi până pe 22 februarie, ora 14:00, prin completarea formularului de înregistrare. Participarea va fi posibilă în baza confirmării din partea ADRBI, care are în vedere o reprezentare cât mai variată.

Alăturat se găseşte agenda evenimentului.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro