12 octombrie 2022 - Regiuni care abordeaza dezvoltarea urbana durabila integrata prin proiecte de politica de coeziune


Pe 12 octombrie 2022, vom organiza atelierul online "Regions addressing integrated sustainable urban development through cohesion policy projects" (Regiuni care abordează dezvoltarea urbană durabilă integrată prin proiecte de politică de coeziune), alături de partenerii noștri – Asociația Slovenă pentru Afaceri şi Cercetare, Ministerul Regional pentru Mediu al Guvernului Galiciei, Primăria Novo Mesto din Slovenia, Primăria Aveiro din Portugalia şi Consiliul Regiunii Lodz, Polonia.

Atelierul nostru va aborda diferitele provocări ale vieții urbane și va prezenta numeroase soluții și bune practici în dezvoltarea urbană durabilă care au fost realizate printr-o abordare integrată și cu parteneriate puternice între diferite părți interesate. Vor fi expuse proiecte în care orașele sunt prezentate ca sursă și soluție pentru provocările economice, de mediu și sociale de astăzi. Aceste zone urbane sunt motoarele economiei și acționează drept catalizatori pentru creativitate și inovare în regiuni.

După înregistrarea pe platforma https://eu.app.swapcard.com/, evenimentul poate fi identificat după dată, titlu sau cod, ori direct la https://eu.app.swapcard.com/event/euregionsweek-2022/planning/UGxhbm5pbmdfOTYwNzIw şi adăugat în agenda personală.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro