11 septembrie 2023 - Campania EU in my school


🔔 Cu ocazia deschiderii noului an şcolar, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov, Asociația Magurele Science Park și Liceul Tehnologic "Cezar Nicolau" din Brănești lansează campania „EU in my school”, sub umbrela „EU in my region”, prin organizarea 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝟑𝐃 𝐢𝐧 𝐦𝐲 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥”.
🔹Concursul va ajuta elevii de la acest colegiu să se familiarizeze și să descopere modalitățile de utilizare a tehnologiei 3D în proiecte corelate cu domeniului vocațional ales, anul 2023 fiind Anul European al Competențelor.
🔸Concursul, ajuns deja la a treia ediție, își propune 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐠𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐚̆𝐭𝐫𝐞 𝐬̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐩 𝐒𝐓𝐄𝐌 (𝐒𝐜𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞, 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐲, 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠, 𝐌𝐚𝐭𝐡) 𝐢̂𝐧 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐢𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐯-𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞, 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐥𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝟑𝐃. Provocarea de anul acesta pe care o lansăm către elevii de clasele a IX-a și a X-a este aceea de a concepe un proiect care să îmbine procesele de modelare & printare 3D cu materia preferată de la școală, pentru a o face mai interesantă și mai ușor de înțeles.

Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro