20 si 23 februarie 2024 - Grupuri de lucru PR BI 2021-2027 - Planificarea strategica, coordonare si implementare & validarea Foii de parcurs


Agenția pentru Dezvoltare Regională București Ilfov (ADRBI) invită reprezentanții autorităților centrale și locale din Regiunea București-Ilfov la ultimele evenimente pentru finalizarea Analizei Capacității Administrative a Programului Regional București-Ilfov 2021-2027:

* Grupul de lucru privind Planificarea strategică, coordonarea și implementarea, care va avea loc în data de 20 februarie 2024, ora 09:30 la sediul ADRBI din strada Mihai Eminescu nr 163
* Grupul de lucru pentru validarea Foii de parcurs pentru consolidarea capacității administrative, care va avea loc în data de 23 februarie 2024​, ora10:00. Locul de desfăşurare va fi anunţat persoanelor confirmate.

Aceste grupuri de lucru au o importanță deosebită pentru noi și pentru viitorul programului pe care îl gestionăm, deoarece este vorba de stabilirea măsurilor necesare pentru ca primul mandat al Agenției pentru Dezvoltare Regională în calitate de Autoritate de Management a Programului Regional București Ilfov 2021-2027 (cu o alocare financiară substanțial mai mare față de programele anterioare) să fie un succes.

Cheia succesului a fost și va fi întotdeauna pentru noi parteneriatul, de aceea grupul de lucru pentru validare își propune să reunească o gamă largă de părți interesate implicate în elaborarea și implementarea Programului Regional București-Ilfov 2021-2027, pentru a colecta feedback-ul acestora cu privire la acțiunile propuse în Foaia de parcurs privind consolidarea capacității administrative (ACB) pentru Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov (ADR-BI).

Participarea dumneavoastră este importantă în modelarea cadrului organizațional de implementare a programului nostru regional. Suntem încrezători că perspectiva și experiența dumneavoastră pot spori eficiența eforturilor pe care le face Autoritatea de Management pentru a implementa Programul. Recomandările rezultate în urma grupurilor de lucru se vor sintetiza într-o prioritizare a provocărilor și acțiunilor care se înscriu în strategia de asistență tehnică aferentă Priorității 8 a Programului București-Ilfov.

Sperăm să ne sprijiniți în îndeplinirea cu succes a sarcinilor ce ne revin ca Autoritate de Management prin participarea dumneavoastră la aceste întâlniri și vă rugăm să ne confirmați participarea dvs. până cel târziu 19 februarie pentru evenimentul din 20 februarie, respectiv 22 februarie, ora 14:00 pentru evenimentul din 23 februarie, prin completarea formularului de înregistrare. Participarea va fi posibilă în baza confirmării din partea ADRBI.

Alăturat se găsește agenda grupului de lucru din 20 februarie 2024.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro