Trei noi Comunitati Peer2Peer


În timp ce cele șase Comunități Peer2Peer deja existente își continuă activitatea, DG REGIO este încântată să anunțe că trei noi Comunități vor începe să activeze în lunile iunie și iulie 2022:

1) Comunitatea REGIO Peer2Peer privind planurile naționale de redresare și reziliență și politica de coeziune va reflecta asupra potențialelor sinergii, complementarități și suprapuneri între oportunitățile de finanțare oferite de NRRP și politica de coeziune, precum și modalitățile de asigurare a coordonării politicilor. Evenimentul de lansare va avea loc pe 16 iunie 2022.

2) Comunitatea REGIO Peer2Peer pe economie circulară va discuta cadrul de reglementare al UE pentru a accelera tranziția către o economie circulară, precum și cele mai bune intervenții ale programului pentru a promova un design mai durabil al produselor, a reduce risipa și a împuternici consumatorii. Reuniunea de lansare a Comunității este planificată pentru 28 iunie 2022.

3) Comunitatea REGIO Peer2Peer privind principiul „Do-No-Significant-Harm” se va reuni pentru prima dată la 1 iulie 2022. Practicienii vor împărtăși și dezbate despre aplicarea acestei cerințe UE și despre modul în care aceasta va avea impact asupra viitoarelor politici și programe de concepere și implementare.

Puteți urmări oricare dintre cele trei comunități alăturându-vă pe platforma online a comunităților REGIO P2P.

Dacă doriți să vă înregistrați la evenimentele de lansare, vă rugăm să faceți clic pe linkurile de înregistrare de mai jos:

Link-uri de înregistrare:

· NRRP-Politica de Coeziune - 16 iunie 2022

· Economia circulară – 28 iunie 2022

· Do-No-Significant-Harm – 1 iulie 2022

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro