Noutati

19 noiembrie 2019 - Atelier de descoperire antreprenoriala - Electronica si optoelectronica

19 noiembrie 2019 - Atelier de descoperire antreprenoriala - Electronica si optoelectronica, organizat ca parte a procesului de elaborare a Strategiei Regionale de Specializare Inteligenta a regiunii Bucuresti-Ilfov (RIS3 BI).

14 noiembrie 2019 - Atelier de descoperire antreprenoriala - Industrii creative. Noi tehnologii si cross-inovatie in media digitala, vizualizare si gaming.

14 noiembrie 2019 - Atelier de descoperire antreprenoriala - Industrii creative. Noi tehnologii si cross-inovatie in media digitala, vizualizare si gaming, organizat ca parte a procesului de elaborare a Strategiei Regionale de Specializare Inteligenta a regiunii Bucuresti-Ilfov (RIS3 BI).

12 noiembrie 2019 - Atelier de Inovare si Descoperire Antreprenoriala - IT&C

12 noiembrie 2019 - Atelier de Inovare si Descoperire Antreprenoriala - IT&C, organizat ca parte a procesului de elaborare a Strategiei Regionale de Specializare Inteligenta a regiunii Bucuresti-Ilfov (RIS3 BI).

Strategia de Specializare Inteligenta a Regiunii Bucuresti-Ilfov – Analiza potentialului (Document de lucru)

A fost publicată prima variantă de lucru a analizei potenţialului economic, de cercetare şi de inovare a Strategiei de Specializare Inteligentă a Regiunii Bucureşti-Ilfov (RIS3 BI).

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro