Noutati

Fonduri pentru consolidarea capacității unităților de învățământ de stat în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare a publicat Ghidul de accesare a fondurilor pentru consolidarea capacității unităților de învățământ de stat în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2.

Platforma pentru obţinerea granturilor în valoare de 1 miliard de euro este operaţională

A fost lansată etapa de creare profil, user și parolă în vederea deschiderii celor 3 măsuri de sprijin instituite prin OUG nr. 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Aprobarea Programului Național de digitalizare pentru microîntreprinderi & IMM

Guvernul a aprobat în ședința de vineri, 14 august, implementarea Programului Național de digitalizare a microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii, finanțat în cadrul Programului Operațional Competitivitate, gestionat de Ministerul Fondurilor Europene.

Consultare Publica - Ghidul Solicitantului POC 3.1.1. Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID–19

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate, anunță lansarea spre consultare publică a Ghidului Solicitantului aferent 3.1.1. Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19.

Portal european cu informatii utile pentru exportatorii si importatorii din Romania

Access2Markets este noul portal public la Comisiei Europene care reuneşte o paletă foarte largă de informaţii detaliate de interes pentru firmele interesate de comerţul exterior cu firme din peste 120 de ţări din afara Uniunii Europene.

Proiect de OUG dedicat dezvoltarii teritoriale a localitatilor urbane si rurale cu finantare din fonduri nerambursabile, in consultare publica

Ministerul Fondurilor Europene a lansat pe 10 august 2020, în consultare publică, un Proiect Ordonanță de urgență a Guvernului privind unele măsuri referitoare la susținerea dezvoltării teritoriale a localităților urbane și rurale din România cu finanțare din fonduri externe nerambursabile, precum și unele măsuri temporare de sprijin ale acestora.

Întâlniri de afaceri on-line - octombrie-decembrie 2020

Biroul de Asistenţă şi Sprijin pentru IMM din cadrul ADRBI a fost cooptat drept coorganizator al mai multor evenimente de întâlniri de afaceri care se vor desfăşura în mediul on-line şi care vor oferi firmelor româneşti ocazii practic nelimitate de a stabili contacte cu potenţiali parteneri din întreaga lume.

23 septembrie 2020 - Finantare de 1 miliard de euro prin programul "Orizont 2020"

Comisia Europeană va asigura o finanţare totală de 1 miliard de euro pentru proiecte de cercetare/dezvoltare şi inovare menite să rezolve diversele aspecte ale crizei climatice şi să contribuie la protejarea biodiversităţii şi a ecosistemelor unice din Europa.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro