Noutati

24 mai 2022 - Caravana SMART CITY  Bucuresti-Ilfov

Asociația Română pentru Smart City în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov, Consiliul Județean Ilfov și Universitatea Politehnica București organizează Caravana Smart City, în data de 24 Mai 2022, începând cu ora 09:00.

9 mai 2022 - Ziua Europei in Anul European al Tineretului

Cu ocazia Zilei Europei 2022, în Anul European al Tineretului, am fost vizitați la sediul ADRBI de un grup de studenți de la Academia de Studii Economice din București, cu care am discutat despre Uniunea Europeană și despre programele și proiectele gestionate de agenție cu fonduri europene

Sprijinirea elaborarii Programului Operational Regional pentru Regiunea Bucuresti-Ilfov 2021-2027

Vă solicităm sprijinul pentru finalizarea elaborării Programului Operațional Regional pentru Regiunea București-Ilfov 2021-2027, rugându-vă să ne transmiteți propunerile / completările / observațiile dv. sau orice altă întrebare legată de documentele supuse spre consultare.

Apel de idei de proiecte pentru implementarea unor solutii inovative de economie circulara

Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional București-Ilfov 2021-2027 (POR BI) se află în plin proces de actualizare a ultimei versiuni de program transmisă Comisiei Europene (CE) în data de 9 decembrie 2021. Sprijinim ideile IMM pentru implementarea unor soluții inovative de economie circulară. Vă rugăm să completaţi chestionarul.

26 mai 2022 - Cazuri de succes in comunitatile EIT (9)

Cazuri de succes în comunitățile EIT - Ferma verticală a companiei britanice GrowUp Urban Farms este una dintre soluțiile pentru a produce salate sustenabile. Se folosește cu 95% mai puțină apă decât metoda convențională de a aduce salata gata de consumat în frigider, și nu se folosesc pesticide

19 mai 2022 - Cazuri de succes in comunitatile EIT (8)

NapiFeryn, o firmă poloneză, a dezvoltat o tehnologie prin care se extrag proteine ​​din deșeurile rezultate in cadrul procesului de producție de ulei de rapiță, oferind o alternativă sustenabilă la proteinele de origine animală. Dezvoltarea tehnologiei NapiFeryn Biotech este semnificativă, deoarece deschide o cale de a produce hrană pentru mai mulți oameni fără a accelera procesele dăunătoare mediului.

10 mai 2022 - EU Voice si EU Video- doua platforme de social media europene in testare

Comisia Europeana a lansat recent două platforme de social media – EU Voice și EU Video. Instituțiile, organismele, oficiile și agențiile UE care participă la faza pilot a acestor platforme vor interacționa cu publicul prin intermediul textelor scurte, al imaginilor și videoclipurilor pe EU Voice, iar pe EU Video, prin partajarea, încărcarea, comentarea de videoclipuri și podcasturi.

Lansarea apelului de proiecte "Sprijin pentru initiativele locale Noul Bauhaus European".

Comisia Europeană a lansat apelul de proiecte "Sprijin pentru inițiativele locale Noul Bauhaus European". Apelul se adresează autorităților publice locale din localitățile cu mai puțin de 100.000 de locuitori.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro