Noutati

18 mai 2023 - Conferinta regionala „Dezvoltare durabila, eficienta energetica si educatie”

Alături de ROREG - Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România , am organizat, în data de 18 mai 2023, conferința regională "Dezvoltare durabilă, eficiență energetică și educație", în care au fost prezentate și primele două ghiduri de finanțare prin Programul Regional București-Ilfov 2021-2027.

3 mai 2023 - Prima reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Regional Bucuresti-Ilfov 2021-2027

Agenţia pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov a organizat, în 3 mai 2023, prima reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Regional Bucuresti-Ilfov 2021-2027, în format fizic şi online, în prezenţa membrilor cu drept de vot şi a observatorilor Comitetului, precum şi a reprezentanţilor Comisiei Europene.

15 mai 2023 - Intalniri internationale de afaceri organizate in mediul virtual

În perioada următoare, se vor desfășura o serie de evenimente de întâlniri de afaceri în mediul on-line, care pot oferi firmelor româneşti ocazii practic nelimitate de a stabili contacte cu potenţiali parteneri din întreaga lume.

25 mai 2023 - Firmele au la dispozitie un nou cadru pentru evaluarea impactului asupra biodiversitatii

Într-o lume în care schimbările climatice și pierderea biodiversității devin tot mai presante, companiile sunt chemate să joace un rol crucial în abordarea acestor provocări. În acest context, Science Based Targets Network (SBTN) oferă instrumente valoroase pentru a ajuta companiile să își asume responsabilitatea și să acționeze în mod conștient.

Forum de afaceri si eveniment B2B Romania-Grecia - 8 iunie 2023

Vă invităm să luați parte la forumul de afaceri și întâlnirile bilaterale B2B între firme din România și Grecia ce vor avea loc la București, 8 iunie, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București. O delegație de firme din Grecia se va deplasa la București, în perioada 7-9 iunie 2023, pentru a întâlni potențiali parteneri de afaceri în domenii diverse, dintre care: alimentar, agricultură, echipamente medicale, cosmetice, ambalaje, IT, accesorii pentru călătorie, energie verde etc.

11 mai 2023 - GREEN ASSIST – asistenta europeana pentru proiectele cu impact pozitiv asupra mediului

Serviciul de consiliere verde pentru sprijinirea investițiilor durabile (GREEN ASSIST) este o nouă inițiativă de consiliere în cadrul mecanismului InvestEU, finanțată cu un buget total de 30 milioane euro prin programul european Life. Scopul serviciului este de a asigura un flux de proiecte de investiții ecologice, cu impact pozitiv asupra mediului.

8 mai 2023 - Consolidarea cadrului european de protectie a proprietatii intelectuale pentru produsele industriale si artizanale

Un nou cadru de reglementare europeana privind protecția proprietății intelectuale pentru produsele artizanale și industriale care se bazează pe originalitatea și autenticitatea competențelor tradiționale din regiunile lor a primit recent acordul politic provizoriu și va intra în vigoare după aprobarea lui oficială de către Parlamentul European și Consiliu.

4 mai 2023 - Norme digitale si simplificate pentru detergenti pe piata europeana

Comisia Europeană a propus un regulament revizuit privind detergenții care simplifică și adaptează la exigențele viitorului normele actuale pentru a proteja mai bine sănătatea și mediul, precum și pentru a asigura o mai bună funcționare a pieței unice a detergenților. Normele revizuite acoperă noi produse inovatoare, cum ar fi detergenții care conțin microorganisme și noile practici durabile, cum ar fi comercializarea de detergenți prin reumplerea propriului recipient.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro