Noutati

Anunt contract servicii medicale pentru angajatii ADRBI_ian2020

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov intentioneaza sa incheie un contract de servicii medicale pe baza de abonament lunar pentru salariatii sai. Termenul de depunere a ofertelor este 22 ianuarie 2020.

17 decembrie 2019 - Intalnirea constitutiva a Comitetului Regional pentru Inovare Bucuresti-Ilfov (CRI BI)

În data de 17 decembrie 2019 Agentia pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov a organizat întâlnirea constitutivă a Comitetului Regional pentru Inovare București-Ilfov (CRI BI), eveniment ce s-a desfășurat la Institutul European din România.

ROREG a semnat un contract de finantare pentru sprijinirea autoritatilor locale in gestionarea si implementarea Fondurilor Europene Structurale si de Investitii

Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România - ROREG a semnat un contract de finanțare pentru sprijinirea autorităților locale în gestionarea și implementarea Fondurilor Europene Structurale și de Investiții

Strategia de Specializare Inteligenta a Regiunii Bucuresti-Ilfov – Analiza potentialului (Document de lucru)

Prima variantă de lucru a analizei potenţialului economic, de cercetare şi de inovare a Strategiei de Specializare Inteligentă a Regiunii Bucureşti-Ilfov (RIS3 BI).

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro