Noutati

Cursul "Introducere în Smart City" - Sesiunea 2-4 iunie 2021

În perioada 2-4 iunie 2021, Asociația Română Pentru Smart City organizează, prin programul Academia Smart City, cursul "Introducere în Smart City." Cursul este special creat pentru a înțelege funcțiile de bază ale unui oraș sau ale unei comunități inteligente.

27 mai 2021 - Vizita de studiu virtuala

Joi, 27 mai, orele 11, vă invităm la o vizită de studiu virtuală organizată de partenerul din Extremadura, Spania, al proiectului Invalis în cadrul căreia vor fi prezentate acțiuni privind controlul și eradicarea speciilor străine invazive specifice regiunii.

19 mai 2021 - Gender Equality outlook: opportunities and challenges for women in STEM

În data de 19 mai 2021 s-a desfășurat online evenimentul interregional care a marcat finalizarea primei faze a proiectului FEMINA – “Female participation in high-tech enterprises”, implementat de Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov în parteneriat cu 10 regiuni din Uniunea Europeană, în cadrul Programului de cooperare interregională INTERREG EUROPE.

19 mai 2021 - Finantari pentru dezvoltarea IMM-urilor inovative

Două scheme de finanțare destinate IMM-urilor inovative au fost lansate în cadrul programului „Dezvoltarea IMM-urilor în România”, din cadrul Mecanismului Financiar SEE 2014-2020. Ambele scheme abordează trei arii de interes, și anume inovarea verde în industrie, creșterea albastră și tehnologia informațieiși comunicațiilor (TI&C).

10 iunie 2021 - Modele de afaceri mai sustenabile in sectorul constructiilor (1)

Sustenabilitatea este o orientare strategică la nivelul celor mai mulți investitori publici, iar beneficiarii lucrărilor de construcții sunt din ce în ce mai atenți la proiectele care au un impact pozitiv pentru societate și mediu. Construcțiile verzi sunt în curs de a deveni o practică la nivel global, atât pentru proiectele rezidențiale, cât și nerezidențiale.

20 mai 2021 - Conferinta online privind imbunatatirea competitivitatii IMM-urilor din acvacultura

Ȋn data de 20 mai 2021, membrii echipei de implementare a proiectului EXTRA-SMEs din cadrul Departamentului Asistență Tehnică al Agenției pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov au participat la conferinţa “Exchange of experience on aquaculture SMEs improvement: Lithuanian case”, eveniment organizat online de Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Regiunilor - NRDA (Lituania), partener ȋn cadrul proiectului.

Proiecte de succes prin fonduri de coeziune. Oportunitati. Lectii invatate.

EURACTIV România a organizat, în data de 21 aprilie 2021, webinarul "Proiecte de succes. Oportunități. Lecții învățate", parte a proiectului "Let's Meet Cohesion Policy: A Journey through Regions’ Challenges and Succes Stories”, implementat de EURACTIV.

Perspective ale Romaniei - Chestionare Grupul Banca Mondiala

Participați la procesul de consultări lansat de Grupul Banca Mondială, împărtășind opiniile dumneavoastră cu privire la prioritățile de dezvoltare din România, la vulnerabilitățile în fața dezastrelor naturale și la nevoile sectorului privat.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro