Noutati

14 ianuarie 2021 - Intalniri de afaceri in mediul on-line

Anul 2021 a debutat în forţă cu lansarea mai multor întâlniri internaţionale de afaceri în mediul on-line. Participarea la aceste evenimente este gratuită. Pentru alte informaţii şi sprijin pentru înregistrare, aşteptăm mesajul dvs. la adresa: cristian.ormindean@adrbi.ro.

10 decembrie 2020 - Noul centru european al securitatii cibernetice la Bucuresti

Bucureștiul a fost votat orașul care va găzdui noul Centru european de competențe industriale, tehnologice și de cercetare în domeniul securității cibernetice (European Cybersecurity Industrial, Technology and Research Competence Center - ECCC).

18 decembrie 2020 - Bugetul pe termen lung al Uniunii Europene a fost aprobat

Peste o mie de miliarde de euro (în prețurile anului 2018) este bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027. Acest buget va asigura implementarea politicilor europene tradiționale, pe termen lung și aferente acestei perioade, dar și pentru redresarea statelor membre ca urmare a crizei cauzate de pandemia de COVID-19

15 decembrie 2020 - IMM-urile din Europa pot accesa fonduri private prin initiativa InnovFin pentru Inteligenta Artificiala si Tehnologie Blockchain

Fonduri private prin initiativa InnovFin pentru Inteligenta Artificiala si Tehnologie Blockchain, prin intermediul a șase fonduri private equity: 42CAP III GmbH& Co. KG, Dawn Capital IV SCSp, FlyVentures Fund II GmbH& Co. KG, HenQ 4 Fund Cooperatief U.A., Open Ocean Fund 2020 Ky și Speedinvest III EuVECAGmbH& Co. KG.

14 ianuarie 2021 - Pactul ecologic european

Instrumentele de finanțare disponibile și investițiile necesare pentru Pactul Ecologic European vor depăși 1.000 miliarde de euro, pe o perioadă de 10 ani. Pentru regiunile care vor fi afectate de acest proces de trecere la economia verde, a fost creat "Mecanismul pentru o tranziție justă" prin care se vor mobiliza în perioada 2021-2027 peste 100 de miliarde de euro.

7 ianuarie 2021 - Agenda 2030 in Uniunea Europeana

Dezvoltarea durabilă este elementul central al politicilor europene pentru perioada 2021-2024 și ulterioară, cel puțin până în anul 2050. Cele 17 obiective în vederea eradicării sărăciei și realizării dezvoltării durabile în întreaga lume sunt integrate în acțiunile interne și externe ale Uniunii Europene, în toate sectoarele, iar implementarea Agendei 2030 a Națiunilor Unite este crucială pentru întărirea rezilienței și pregătirea pentru viitoarele șocuri.

24 decembrie 2020 - Cele 17 obiective ale dezvoltarii durabile pentru profit, planeta si comunitate

Cele 17 obiective ale dezvoltării durabile pentru profit, planetă și comunitate - Dezvoltarea durabilă se bazează pe trei piloni în sfera economică, de mediu și socială. Sau, altfel spus, dezvoltarea durabilă se referă la profit, planetă și comunitate. La susținerea acestor trei piloni trebuie să contribuie omenirea în ansamblul său și în parte, fiecare persoană, afacere, organizație, instituție a statului, într-o legătură permanentă, de profunzime, rațională și eficientă.

Fonduri pentru consolidarea capacității unităților de învățământ de stat în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare a publicat Ghidul de accesare a fondurilor pentru consolidarea capacității unităților de învățământ de stat în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro