Noutati

Dezbaterea publica a proiectului de POR BI 2021-2027 propus si a raportului de mediu

Agenția de Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI), cu sediul în Str. Mihai Eminescu, nr. 163, etaj 2, sector 2, Bucureşti, titular al Programului Operațional Regional Bucureşti-Ilfov 2021-2027 (PORBI 2021-2027), anunţă publicul interesat asupra disponibilizării programului, finalizarea Raportului de Mediu şi organizarea dezbaterii publice.

6 ianuarie 2022 - Cat de interesate sunt IMM-urile europene de responsabilitatea sociala corporativa? (1)

Desfășurat în anul 2021, studiul „Asumarea responsabilității sociale corporative (RSC) de către întreprinderile mici și mijlocii (IMM) și start-up-urile europene” examinează nivelul de RSC în rândul IMM din 15 state membre ale UE, inclusiv România, și 3 țări candidate/potențiale (Turcia, Serbia și Macedonia de Nord), la nivelul a opt sectoare economice.

13 ianuarie 2022 - Cat de interesate sunt IMM-urile europene de responsabilitatea sociala corporativa? (2)

Cat de interesate sunt IMM-urile europene de responsabilitatea sociala corporativa? Lista de verificare se concentrează pe opt paliere relevante pentru un IMM interesat să devină mai responsabil și implicat: muncă decentă, problematica clienților, mediu înconjurător, implicarea în comunitate, drepturile omului, relații de afaceri responsabile, guvernanță organizațională și comunicarea informațiilor despre eforturile și practicile de tip CSR/sustenabilitate.

Conferinta regionala "Impreuna implementam cu succes Programul Operational Regional Bucuresti-Ilfov 2021-2027"

Am organizat, joi 18 noiembrie 2021  împreună cu Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România - ROREG, evenimentul “Împreună implementăm cu succes Programul Operațional Regional București-Ilfov 2021-2027” dedicat prezentării Programului Operațional Regional București-Ilfov 2021-2027 (POR BI), care a reunit reprezentanți ai autorităților publice locale, reprezentanți ai mediului de afaceri și de cercetare, reprezentanți ai sectorului neguvernamental si alți parteneri regionali importanți.

16 noiembrie 2021 - Videoconferinta "Tabla finantarilor - Un ghid pentru IMM-URI in universul programelor cu fonduri europene si nationale"

În data de 16 noiembrie 2021, ADR București-Ilfov a participat la videoconferința regională "Tabla finanțărilor - Un ghid pentru IMM-URI în universul programelor, cu fonduri europene și naționale", organizată de Ziarul Financiar împreună cu partenerul său BRD-SocGen, ediția dedicată regiunilor București și Centru.

25 noiembrie 2021 - Evenimentul de lansare al Instrumentului de autoevaluare pentru strategiile de dezvoltare urbana durabila (SAT4SUD)

Pentru a veni în sprijinul autorităților publice locale care dezvoltă sau intenționează să dezvolte o strategie de dezvoltare urbană durabilă, Centrul Comun de Cercetare al Comisiei Europene (JRC), în colaborare cu DG REGIO, organizează în data de 25 noiembrie 2021, începând cu ora 11:00 (ora României), Evenimentul de lansare al Instrumentului de autoevaluare pentru strategiile de dezvoltare urbană durabilă (SAT4SUD).

16 decembrie 2021 - Taxonomia - Contributia la prevenirea si controlul poluarii

Taxonomia - Contribuția la prevenirea și controlul poluării, la protejarea și refacerea biodiversității și a ecosistemelor. O activitate economică se califică drept o activitate care contribuie în mod substanțial la prevenirea și controlul poluării în cazul în care activitatea respectivă contribuie în mod substanțial la protecția mediului împotriva poluării

3 noiembrie 2021 - Prioritatile Programului Operational 2021-2027 in regiunea Bucuresti-Ilfov

Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov (ADRBI) a organizat în data de 3 noiembrie 2021 evenimentul online de prezentare a priorităților Programului Operațional Regional 2021 – 2027. Evenimentul a fost un eveniment de informare la nivel local, conex Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro