Noutati

Angajam expert gestiune proiecte in cadrul Departamentului Asistenta Tehnica

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti – Ilfov (ADRBI) organizeaza recrutare externa (Cod procedura : E2 ; E7) în vederea ocuparii unui post de expert gestiune proiecte (poz. 67 Stat de functii) din cadrul Departamentului Asistenta Tehnica (DAT). Postul este pe perioada determinata, cu program normal de lucru.

Evenimente - Ateliere de Descoperire Antreprenoriala

Prima serie de evenimente organizate ca parte a procesului de elaborare a Strategiei Regionale de Specializare Inteligentă București-Ilfov, desfășurate sub forma Atelierelor de Descoperire Antreprenorială pe domeniile identificate ca având potențial de inovare la nivelul regiunii.

7 octombrie 2019 - Intalnire de lucru "Mobilitate inteligenta pentru o regiune mai conectata. Studiu de caz: Regiunea Bucuresti-Ilfov"

Cu ocazia Săptămânii Europene a Regiunilor şi Oraşelor, organizam o intalnire de lucru cu tema ""Mobilitate inteligenta pentru o regiune mai conectata. Studiu de caz: Regiunea Bucuresti-Ilfov".

9 octombrie 2019 -  Măsurarea progresului social in regiunile si orasele europene

Atelierul cu tema "Measuring social progress in European regions and cities", organizat în data de 9 octombrie 2019, orele 14:30-17:00, de ADRBI, Reprezentanţa Permanentă a Sloveniei pe lângă UE, Consiliul Regiunii de Vest din Grecia si Consiliul Regiunii Västerbotten din Suedia.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro