Noutati

Doua workshop-uri in cadrul proiectului "Sprijin pentru Implementarea Specializarii Inteligente în Romania”

În continurea seriei de workshopuri pe tema "Întărirea cooperării Universitate-Industrie-Guvern în România", Centrului Comun de Cercetare (JRC) va organiza alte doua workshopuri în cadrul proiectului "Sprijin pentru Implementarea Specializării Inteligente în România”.

Workshopuri JRC pe tema "Întărirea cooperării Universitate-Industrie-Guvern în România"

În perioada 17-20 noiembrie 2020, Centrul Comun de Cercetare (JRC) -  serviciul științific intern al Comisiei Europene - organizează o serie de 4 workshopuri online pe tema "Întărirea cooperării Universitate-Industrie-Guvern în România", în cadrul proiectului "Sprijin pentru implementarea Specializării Inteligente in Romania".

Fonduri pentru consolidarea capacității unităților de învățământ de stat în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare a publicat Ghidul de accesare a fondurilor pentru consolidarea capacității unităților de învățământ de stat în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2.

Platforma pentru obţinerea granturilor în valoare de 1 miliard de euro este operaţională

A fost lansată etapa de creare profil, user și parolă în vederea deschiderii celor 3 măsuri de sprijin instituite prin OUG nr. 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

3-4 decembrie 2020 - Intalnirea semestriala de parteneriat

În zilele de 3 și 4 decembrie 2020 are loc întâlnirea semestrială de parteneriat, organizată online, în cadrul proiectului PLASTECO - Supporting EU regions to curb plastics waste and littering.

3 decembrie 2020 - Fondul pentru Inovare – unul din cele mai generoase fonduri din lume pentru promovarea tehnologiilor inovatoare cu emisii scazute de carbon

Fondul pentru Inovare reprezintă o sursă majoră de finanțare pentru proiectele demonstrative de tehnologii inovatoare. Primul apel pentru proiecte la scară redusă s-a lansat pe 1 Decembrie 2020, cu un buget de 100 milioane euro care va finanța tehnologii inovatoare pentru producerea de energie regenerabilă, tehnologii destinate industriilor mari consumatoare de energie, stocării de energie sau captării, utilizării și stocării carbonului.

Aprobarea Programului Național de digitalizare pentru microîntreprinderi & IMM

Guvernul a aprobat în ședința de vineri, 14 august, implementarea Programului Național de digitalizare a microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii, finanțat în cadrul Programului Operațional Competitivitate, gestionat de Ministerul Fondurilor Europene.

Portal european cu informatii utile pentru exportatorii si importatorii din Romania

Access2Markets este noul portal public al Comisiei Europene care reuneşte o paletă foarte largă de informaţii detaliate de interes pentru firmele interesate de comerţul exterior cu firme din peste 120 de ţări din afara Uniunii Europene.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro