Noutati

Chestionar pentru identificarea nevoilor IMM-urilor privind digitalizarea

Vă invităm să completați chestionarul pentru identificarea nevoilor IMM-urilor privind digitalizarea - operațiune finanțabilă prin viitorul Program Operațional Regional pentru Regiunea București-Ilfov 2021-2027. Termenul până la care putem primi răspunsuri la acest chestionar este 8 martie 2021.

4 martie 2021 - Materialele plastice intr-o economie circulara

Materialele plastice joacă un rol esențial în societatea modernă, dar conduc și la un puternic impact asupra biodiversității și contribuie la schimbările climatice. Reducerea efectelor negative, păstrând în același timp utilitatea materialelor plastice a căror folosință continuă să crească, necesită, fără doar și poate, trecerea la o abordare circulară și mai durabilă a producției, utilizării și comercializării acestora.

MIPE incepe demersurile pentru eficientizarea MySMIS

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) lansează chestionarul „Un MySMIS mai simplu!” și invită toți beneficiarii de fonduri europene să contribuie activ la îmbunătățirea acestei aplicații informatice de gestiune a proiectelor europene.

25 februarie 2021 - Intalnirea semestriala de management a parteneriatului FEMINA

Proiectul “FEMINA - Female participation in high-tech enterprises” se apropie de finalul etapei de implementare, etapă în care partenerii au desfășurat schimburi de experiență interregionale și au identificat numeroase exemple de bună practică privind antreprenoriatul feminin, facilitarea accesului femeilor la piața forței de muncă și dezvoltarea unei cariere de succes în IMM-urile de înaltă tehnologie.

Apel de proiecte pentru promovarea dezvoltarii la nivel local

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă a lansat un apel de proiecte pentru consolidarea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali din București-Ilfov de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local.

11 februarie 2021 - Parlamentul European da unda verde pentru Mecanismul de redresare si rezilienta

Parlamentul European (PE) a aprobat, în data de 10 februarie 2021, Mecanismul de redresare și reziliență. Votul PE reprezintă un pas important pentru punerea la dispoziția statelor membre a sumei de 672,5 miliarde EUR (312,5 miliarde EUR în granturi și 360 miliarde EUR sub formă de împrumuturi) în sprijinul reformelor și al investițiilor.

25 februarie 2021 - Trecerea la o industrie europeana sustenabila a inceput

Industria și întreprinderile europene sunt deja în procesul de schimbare pe care Comisia Europeană îl va accelera și susține în perioada 2021-2027 și ulterior, astfel încât să se atingă neutralitatea climatică până în 2050.

10 februarie 2021 - Pregatirea firmelor romanesti pentru participarea la achizitiile publice din Canada

În vederea pregătirii firmelor din Uniunea Europeană pentru participarea la licitațiile publice canadiene, în aprilie 2021, Delegația UE în Canada va oferi sesiuni de formare gratuite companiilor europene. Vă invităm să acordați trei minute din timpul dvs. și să participați la sondajul de identificare a nevoilor companiilor (în special ale IMM-urilor) interesate să liciteze contracte în Canada.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro