Noutati

17-19 iunie 2024 - Regiunea Bucuresti-Ilfov - gazda celui de-al patrulea eveniment interregional de schimb de experienta

Agenția pentru Dezvoltare Regională București – Ilfov a fost gazda celui de-al patrulea schimb de experiență interregional, organizat în perioada 17-19 iunie 2024, în cadrul proiectului InnoCom, finanțat prin programul Interreg Europe. Evenimentul a jucat un rol esențial în întărirea legăturilor interregionale din cadrul consorțiului, facilitând schimbul de experiență și procesul de învățare între regiuni.

13 iunie 2024 - Prima reuniune a Comitetului Regional pentru Inovare Bucuresti-Ilfov (CRI BI) din anul 2024

Am organizat, în data de 13 iunie, prima reuniune a Comitetului Regional pentru Inovare București-Ilfov (CRI BI) din anul 2024, după actualizarea componenței acestuia de la începutul anului. Scopul principal al reuniunii a fost prezentarea, dezbaterea și completarea propunerii de Anexă cu coduri CAEN asimilate celor șase domenii cu potențial de specializare inteligentă identificate în Strategia pentru Specializare Inteligentă a Regiunii.

20 iunie 2024 - A sasea reuniune a Comitetului de Monitorizare a Programului Regional Bucuresti-Ilfov 2021-2027

A șasea reuniune a Comitetului de Monitorizare a Programului Regional București-Ilfov 2021-2027 (CM PR BI), organizată de Autoritate de Management a Programului Regional București-Ilfov (AM PR BI), s-a desfășurat în data de 20 iunie 2024, la București, în format hibrid. Discuțiile și propunerile formulate de participanți au dus la aprobarea criteriilor de selecție pentru o serie de apeluri de proiecte aflate în consultare publică sau care urmează să fie puse în consultare publică.

11-12 iunie 2024 - Seminar interregional – IMPETUS 2nd Interregional Policy Brokerage

În contextul implementării activităţilor interregionale de schimb de experienţă şi bune practici privind politicile privind utilizările temporare, ADR BI a organizat, în perioada 11-12 iunie 2024, Seminarul interregional (2nd Interregional Policy Brokerage) din cadrul proiectului Interreg Europe IMPETUS – IMproving local PoliciEs on Temporary UseS.

20 iunie 2024 - Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Asociația Măgurele Science Park, partener în consortiul PROSME finanțat de către Comisia Europeană și al cărui coordonator este ADRBI și membră a Rețelei Comunicatorilor Regio București-Ilfov, a organizat a doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp, sub patronajul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, în parteneriat cu BCR, cu sprijinul Launch Romania.

20 iunie 2024 - Prevenirea risipei alimentare (2) - proiectele ZeroW si Sisters

Prevenirea risipei alimentare (2) - proiectele ZeroW și Sisters. Proiectul ZeroW este dedicat abordării pierderii și risipei de alimente (FLW) în Uniunea Europeană. Proiectul SISTERS își propune să combată pierderile și risipa de alimente generate de-a lungul lanțului valoric alimentar prin proiectarea și promovarea unui set de soluții inovatoare.

18 iunie 2024 - Calendar estimativ lansari apeluri de proiecte în anul 2024 pentru Programul Regional București-Ilfov 2021-2027

A fost publicat calendarul estimativ privind lansările de apeluri de proiecte în anul 2024 pentru Programul Regional București-Ilfov 2021-2027, actualizat la data de 17 iunie 2024.

19 iunie 2024 - Angajam experți evaluare proiecte!

Agenția pentru Dezvoltare Regională București–Ilfov organizează recrutare externă în vederea ocupării a patru posturi de Expert Evaluare Proiecte (contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată) din cadrul Serviciului Evaluare si Selecție Proiecte AM (SESP-AM) din Departamentul Evaluare, Selecție și Contractare Proiecte AM. Pentru mai multe detalii, clic pe poza.

19 iunie 2024 - Angajam experți contractare proiecte!

Agenția pentru Dezvoltare Regională București–Ilfov organizează recrutare externă în vederea ocupării a zece posturi de Expert contractare proiecte (contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată) din cadrul Serviciului Contractare Proiecte AM (SCP-AM) din Departamentul Evaluare, Selecție și Contractare Proiecte AM. Pentru mai multe detalii, clic pe poza.

17 iunie 2024 - Manualul Beneficiarului - Programul Sanatate

Manualul Beneficiarului reprezintă un material de informare tehnică a Beneficiarilor Programului Sănătate, ce se constituie ca un suport informativ pentru implementarea proiectelor finanțate prin intermediul acestui program. Acest document are caracter strict orientativ și nu derogă de la prevederile contractului de finanțare, legislației naționale și comunitare. Clic pe poză pentru mai multe detalii.

14 iunie 2024  - Apeluri de proiecte dedicate proiectelor etapizate preluate din POR 2014-2020

Autoritatea de Management pentru Programul Regional București-Ilfov (AM PR BI 2021-2027) lansează astăzi, 14 iunie 2024, sase apeluri de proiecte dedicate proiectelor preluate din POR 2014-2020 care fac obiectul etapizării, prin publicarea Ghidului Solicitantului aferent acestora.

12 iunie 2024 - EU Green Week - ”Rezilienta apei – element strategic pentru un viitor sustenabil al regiunii”

Sub egida Comisiei Europene, ADRBI organizează o incursiune captivantă în lumea apei, cu ocazia EU Green Week 2024. Evenimentul, dedicat elevilor de la trei licee din București și Ilfov – beneficiare ale unor investiții din fonduri europene, va avea loc pe 12 iunie 2024 și va cuprinde o serie de activități interactive și informative.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro