Noutati

ADRBI angajeaza doi ofiteri de achizitii pentru verificarea proiectelor

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti – Ilfov (ADRBI) organizeaza recrutare externa în vederea ocuparii a doua posturi de expert/ofiter de achizitii din cadrul Departamentului Verificare Proiecte. Posturile sunt pe perioada nedeterminata, cu program normal de lucru.

Organizam recrutare externa pentru un inginer de sistem

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti – Ilfov organizeaza recrutare externa E2, E7, pentru ocuparea unui post de inginer de sistem (poz. 103 din Stat de functii ) - CIM pe durata nedeterminata din cadrul Departamentului  Sisteme Informatice.

Constituirea Comitetului Regional pentru Inovare Bucureşti-Ilfov

Demaram procedurile de constituire a Comitetului Regional pentru Inovare Bucureşti-Ilfov, a cărui principale atribuţii sunt avizarea obiectivelor şi a metodologiei de elaborare a Strategiei şi formularea de recomandări în acest sens, monitorizarea stadiului elaborării şi aprobarea Strategiei de Specializare Inteligentă.

9 mai 2019 - TU ești Europa!

ADRBI este partenerul Institutului European din Romania la evenimentul "Tu esti Europa!". Te așteptăm cu o mulțime de surprize în Parcul Colțea!

Sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov - 15 mai 2019

Pe data de 15 mai 2019 a avut loc loc sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov (CDRBI). Reuniunea s-a desfasurat la Primaria Municipiului Bucuresti, Sala 104, etaj 1, incepand cu ora 10:00.

Semnarea contractului de finantare pentru reabilitarea DJ101

Drumul județean 101 Balotești-Moara Vlăsiei-Gruiu-Sitaru, care leagă nordul județului de DN1 și de autostrada A3, va fi reabilitat complet pe o porțiune de 24 de kilometri.

Doua manastiri monument istoric vor fi reabilitate cu bani europeni

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache și directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov, Dan Nicula, au semnat contracte de finanțare în valoare de aproape 30 de milioane de lei, pentru mănăstirile Căldărușani și Sfântul Nicolae- Sitaru (Balamuci).

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro