Noutati

25 aprilie 2024 - Actualizare informatii - Invitatie - Consultare publica ACȚIUNEA 1.8 “Sprijin pentru cresterea durabila si modernizarea tehnologica a microintreprinderilor"

Actualizare informatii privind evenimentul dedicat ACȚIUNII 1.8 “Sprijin pentru cresterea durabila si modernizarea tehnologica a microintreprinderilor" din 25 aprilie 2024

24-25 aprilie 2024 - A treia intalnire interregionala de management

În perioada 24-25 aprilie, reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov împreună cu membrii consorțiului și stakeholderi din regiunile partenere proiectului WEEEWaste - Improving policies for waste management of electrical and electronic equipment, participa la cea de-a treia întâlnire interregională de management, schimb de experiență și vizită de studiu, organizate de Regiunea Leipzig, Germania.

25 aprilie 2024 - Invitatie - Consultare publica ACȚIUNEA 1.8 “Sprijin pentru cresterea durabila si modernizarea tehnologica a microintreprinderilor"

AM PR BI continuă procesul de consultare publică pe tema investițiilor dedicate microîntreprinderilor şi organizează un eveniment dedicat activităților eligibile și criteriilor de evaluare și selecție aferente acțiunii 1.8 Sprijin pentru creșterea durabilă și modernizarea tehnologică a microîntreprinderilor.

10-11 aprilie 2024 - A doua vizita de studiu - Almere, Olanda

În perioada 10-11 aprilie 2024, atât membrii echipei proiectului cât și stakeholderii din regiunile partenere StopWaste – “Enhancing the efficiency of policy instruments for accelerating waste generation prevention”,  participă la cea de-a doua vizită de studiu ce se desfășoară la Almere, în Olanda.

1 aprilie 2024 - Angajam expert achizitii publice!

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov organizeaza recrutare externa în vederea ocuparii unui post de expert achizitii publice (contract de munca pe perioada nedeterminata) din cadrul Serviciului Administrativ, Achizitii, Arhiva (SAAA). Pentru mai multe detalii, clic pe poza.

18 aprilie 2024 - Performanta energetica a cladirilor reglementata in Uniunea Europeana

Directiva consolidată privind performanța energetică a clădirilor, o altă etapă importantă a Pactului verde european, a fost adoptată de curând. Aceasta stabilește cadrul legislativ pentru ca statele membre să reducă emisiile și consumul de energie în clădirile din întreaga UE, de la locuințe și locuri de muncă la școli, spitale și alte clădiri publice. Acest lucru va contribui la îmbunătățirea sănătății și a calității vieții.

11 aprilie 2024 - DIESIS: un ecosistem global de ecosisteme in sprijinul economiei sociale si solidare

Rețeaua DIESIS este una dintre cele mai extinse rețele specializate în Europa și din lume, în sprijinirea dezvoltării economiei și antreprenorialului social, precum și inovării sociale. DIESIS promovează cooperarea între ecosistemele naționale și regionale din domeniul economiei sociale și creșterea gradul de conștientizare față de acest domeniu, în parteneriat cu rețele europene și internaționale.

4 aprilie 2024 - INDUSAC: colaborare inovativa intre industrie si mediul academic

INDUSAC este un proiect Horizon Europe dedicat dezvoltării și validării unui mecanism de colaborare între industrie și mediul academic. Consorțiul care implementează proiectul este format din universități, clustere, entități de inovare private și publice, camere de comerț.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro