Noutati

Candidaturi spontane planificare si programare regionala

Hai să ne cunoaștem! Daca te interesează planificarea si modul in care fondurile europene pot ajuta dezvoltarea unei regiuni si ai si experiența in domeniile care ne interesează pe noi, poate putem colabora. Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov a fost desemnată Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2021-2027 și se află în fața unei noi provocări: un program de trei ori mai mare decât cel anterior, gestionat integral la nivel regional.

Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor 2022

Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor (#EURegionsWeek) este cel mai mare eveniment anual la Bruxelles dedicat politicii de coeziune. Ca şi în anii trecuţi, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov este parte a acestui eveniment.

28 septembrie 2022 - Granturi pentru IMM – POC 4.1.1.- Bis

Microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii eligibile pot obține granturi între 50.000 și 500.000 de euro pentru investiții în cadrul POC 4.1.1- Bis „Investiții în retehnologizare acordate IMM din domeniul industriei alimentare și al construcțiilor, în vederea refacerii capacității de reziliență”. Din regiunea București-Ilfov, numai Ilfov parțial este eligibil, iar intensitatea maximă a ajutorului financiar, în funcție de tipul întreprinderii în județ va fi de 45%-65%.

29 septembrie 2022 - Digitalizarea IMM din sectorul constructiilor - servicii europene online gratuite (1)

Întreprinderile mici și mijlocii din sectorul construcțiilor interesate de digitalizare au acces gratuit la platforma „Digitalisation of Construction SMEs”, dezvoltată pentru Comisia Europeană de consorțiul format din Ecorys, TNO, IMP³ROVE și Europa Media Group.

22 septembrie 2022 - Primul mecanism romanesc de sprijinire a tranzitiei catre economia circulara

La sfârșitul lunii august 2022, Guvernul României a aprobat un mecanism care să stimuleze și să sprijine întreprinderile în efortul de a trece la un model de afaceri mai sustenabil, bazat pe principiile economiei circulare.

12 septembrie 2022 - Protectia proprietatii intelectuale - servicii gratuite pentru IMM implicate in proiecte Horizon

Întreprinderile mici și mijlocii care sunt implicate în proiecte de cercetare și inovare în cooperare cu alte organizații pot primi sprijin în gestionarea și valorificarea eficientă a drepturilor de proprietate intelectuală. Comisia Europeană oferă serviciul Horizon IP Scan.

15 septembrie 2022 - Riscurile neimplicării IMM în dezvoltarea durabilă (2)

***Riscurile neimplicării IMM în dezvoltarea durabilă (2)*** Gestionarea riscurilor neimplicării IMM-urilor în dezvoltarea durabilă nu se referă numai la aspectele negative, ci poate consta și în valorificarea unor noi oportunități care fac compania mai rezilientă la riscuri în general.

Sprijin pentru ADRBI in pregatirea POR 2021-2027

Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov, implementează în calitate de Beneficiar proiectul „Sprijin pentru ADR BI în pregătirea POR 2021-2027", Cod SMIS 2014+ 140654 /Cod proiect 2.1.156, conform contractului de finanțare a semnat în data de 08.07.2021 cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014 – 2020.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro