Noutati

In atentia unitatilor sanitare publice! 300 milioane de euro din fonduri europene pentru echipamente medicale si de protectie medicala

In atentia unitatilor sanitare publice! 300 milioane de euro din fonduri europene pentru echipamente medicale si de protectie medicala. Valoarea maxima eligibila a unui proiect este de 45 milioane euro.

IMI lanseaza un apel de proiecte de 45 de milioane de euro pentru cercetari legate de coronavirus

IMI lanseaza un apel de proiecte de 45 de milioane de euro pentru cercetari legate de dezvoltarea tratamentelor și diagnosticarea, în vederea combaterii focarelor de coronavirus prezente și viitoare.

Comisia Europeana a dat publicitatii orientarile practice pentru a asigura fluxul continuu al marfurilor in intreaga Uniune Europeana prin culoare verzi

Comisia Europeană a emis noi orientări practice în legătură cu modul de punere în aplicare a Orientărilor privind gestionarea frontierelor, în scopul de a menține circulația mărfurilor pe tot teritoriul UE pe durata actualei pandemii.

KIT standarde gratuite COVID-19

Comisia Europeană a adoptat decizia privind elaborarea de standarde armonizate care vor permite producătorilor să introducă pe piață dispozitive cu un nivel ridicat de performanță pentru a proteja pacienții, profesioniștii din domeniul sănătății și cetățenii în general.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro