Noutati

19 mai 2021 - Gender Equality outlook: opportunities and challenges for women in STEM

Partenerii Femina au plăcerea de a vă invita pe 19 mai, orele 12:45, la ultimul eveniment care marchează sfârșitul primei faze a proiectului. Veniți să auziți de la experți despre cum putem crește ponderea femeilor în high-tech și antreprenoriat.

Perspective ale Romaniei - Chestionare Grupul Banca Mondiala

Participați la procesul de consultări lansat de Grupul Banca Mondială, împărtășind opiniile dumneavoastră cu privire la prioritățile de dezvoltare din România, la vulnerabilitățile în fața dezastrelor naturale și la nevoile sectorului privat.

Proiecte de succes prin fonduri de coeziune. Oportunitati. Lectii invatate.

EURACTIV România a organizat, în data de 21 aprilie 2021, webinarul "Proiecte de succes. Oportunități. Lecții învățate", parte a proiectului "Let's Meet Cohesion Policy: A Journey through Regions’ Challenges and Succes Stories”, implementat de EURACTIV.

Apel de proiecte pentru prevenirea coruptiei la nivelul autoritatilor si institutiilor publice locale

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă a lansat un apel de proiecte pentru regiunea București-Ilfov, cu scopul de a sprijini măsurile referitoare la prevenirea corupției la nivelul autorităților și instituțiilor publice locale. Demersul are drept scop creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul autorităților și instituțiilor publice.

29 aprilie 2021 - Ciclul de viata al produselor intr-o economie circulara (1)

Obiectivele circulare precum reutilizarea, repararea sau reciclarea, pot fi integrate în toate fazele în care se găsește un produs pe parcursul ciclului de viață. Astfel, în faza de asigurare a ‘resurselor materiale’, intervin companiile miniere, agricole și cele din industriile de prelucrare a materialelor, în timp ce în faza de ‘utilizare’, rolurile sunt preluate de consumatorii sau companiile care cumpără și utilizează produse finite.

6 mai 2021 - Ciclul de viata al produselor intr-o economie circulara (2)

Realizarea obiectivelor circulare în această fază poate diferi foarte mult de la un produs la altul și de la o întreprindere la alta. Comportamentul utilizatorilor joacă un rol cheie în determinarea modului în care produsele sunt utilizate și gestionate până la sfârșitul fazei de utilizare.

4 mai 2021 - Informatii europene despre tehnologii avansate

Noul proiect „Advanced Technologies for Industry” (ATI) propus de Comisia Europeană pune gratuit la dispoziție resurse, cum ar fi date statistice privind crearea și utilizarea tehnologiilor avansate, rapoarte asupra tendințelor tehnologice, sectoriale și la nivel de produse, asupra măsurilor și instrumentelor politice sau analize ale tendințelor din economii concurente.

27 aprilie 2021 - Noul Bauhaus European

Comisia Europeană a lansat prima ediție a premiilor „Noul Bauhaus European” (New European Bauhaus) pentru bune practici, exemple și concepte care să ilustreze principiile strategiei europene în domeniul construcțiilor, și anume sustenabilitatea, estetica și incluziunea.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro