Noutati

350 de milioane de euro din fonduri europene pentru spitalele din România

Ministerul Fondurilor Europene a anunțat duminică că suma de 350 de milioane de euro din fonduri europene a fost deblocată pentru a putea fi accesată de spitale astfel încât să își deconteze cheltuielile făcute pentru achiziția de aparatură medicală şi echipamente de protecţie făcute începând cu luna februarie 2020 în contextul pandemiei de coronavirus.

15 mai 2020 - Programul COSME a lansat apelul pentru proiecte COS-SEM-2020-4-01: Social economy missions

Programul COSME - Competitiveness of Small and Medium-Sized Enterprises a lansat apelul pentru proiecte COS-SEM-2020-4-01: Social economy missions. Obiectivul general al acestei cereri de propuneri este crearea de rețele regionale eficiente de părți interesate de economia socială și stimularea colaborării interregionale în domeniul economiei sociale.

15 mai 2020 - Apel deschis pentru propuneri de proiecte în sectorul agro-alimentar  EIT-FOOD COVID-19 RĂSPUNS RAPID

Comunitatea europeană pentru cunoaștere și inovare din sectorul agro-alimentar EIT-Food a lansat apelul pentru propuneri de proiecte COVID-19 RĂSPUNS RAPID.

27 mai 2020 - Raport privind performanțele Uniunii Europene din domeniile ştiinţei, cercetării și inovării - 2020

In data de 27 mai 2020 Comisia Europeană a publicat raportul privind performanțele UE, în context internaţional, din domeniile științei, cercetării și inovării în anul 2020.

18 mai 2020 - Programul LIFE- Apeluri 2020 - Măsuri de sprijin în contextul pandemiei COVID-19

Au fost luate in considerare o serie de masuri suplimentare in cadrul Programului LIFE - Apeluri 2020 - Măsuri de sprijin în contextul pandemiei COVID-19. Echipa programului invită solicitanții să-și revizuiască obiectivele și activitățile propunerilor de proiecte, să detecteze orice element care ar putea îmbunătăți direct sau indirect capacitatea colectivă de a evita, atenua, gestiona și reveni în cazul unei crize viitoare similare.

Registrul Național al Producătorilor de echipamente, dispozitive medicale și nemedicale

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri lansează aplicația ”Registrul Național al Producătorilor” de echipamente, dispozitive medicale și nemedicale, materiale de necesitate destinate populației în lupta cu COVID-19.

OUG nr.52/2020 privind modificarea OUG nr.40/2015

A fost publicată în Monitorul Oficial OUG nr. 52/2020 privind modificarea unor prevederi din OUG 40/2015 și de adoptare a unor măsuri pentru beneficiarii de fonduri europene în contextul răspândirii COVID-19.

2 iunie 2020 - Întâlniri internationale de afaceri organizate in mediul virtual

Dată fiind situaţia creată de pandemia de coronaviroză, mai multe evenimente internaţionale care presupuneau întâlniri sau misiuni de afaceri au fost mutate în mediul on-line, ceea ce oferă posibilităţi practic nelimitate de a iniţia contacte cu potenţiali parteneri din foarte multe ţări din Europa şi din întreaga lume.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro