Noutati

20 mai 2024 - Intalniri de afaceri cu participare internationala

Întâlniri de afaceri cu participare internaţională prin Biroul de Asistenţă şi Sprijin pentru IMM din cadrul ADRBI. Mai multe evenimente dedicate se vor desfăşura în mediul online.

20 mai 2024 - WMF - We Make Future Bologna 13-15.06.2024 Misiune economica

WMF - We Make Future, expoziția internațională de inovare digitală, AI & Tech, organizată de Search On Media Group cu sprijinul Agenției Italiene pentru Comerț Exterior - ITA, se va desfășura la Bologna (Italia), în perioada 13-15 iunie 2024.

16 mai 2024 - Angajam Sef Birou Evaluare Program

Agenția pentru Dezvoltare Regională București – Ilfov organizează recrutare externă (E7 - Recrutare prin anunț extern pe site-ul Agenției) în vederea ocupării unui post de Șef Birou Evaluare Program (cod BEP/1 din Statul de funcții, contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată) din cadrul Biroului Evaluare Program (BEP).

16 mai 2024 - Angajam Expert Evaluare Program

Agenția pentru Dezvoltare Regională București – Ilfov organizează recrutare externă (E7 - Recrutare prin anunț extern pe site-ul Agenției) în vederea ocupării unui post de Expert Evaluare Program (cod BEP/3 din Statul de funcții, contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată) din cadrul Biroului Evaluare Program (BEP).

16 mai 2024 - Parteneriatul UE – Japonia pentru o lume mai digitală și mai sigură

UE şi Japonia au lansat primul “Parteneriat digital” la 12 mai 2022 în cadrul celui de al 29-lea summit Japonia-UE de la Tokyo. Scopul “Parteneriatului digital” este de a promova cooperarea cu privire la aspectele digitale, în principal prin intensificarea cercetării colaborative privind tehnologiile de vârf și dialogului în materie de reglementare și convergență, precum și prin conturarea unor poziții comune în cadrul forurilor internaționale.

15 mai 2024 - Noi activitati in proiectul Up2Circ - tranzitia companiilor europene mici si mijlocii catre o economie circulara

Up2Circ organizează un workshop online pe tema tranziției la un model de afaceri bazat pe produse ca servicii (PaaS), pentru o creștere sustenabilă. Va avea loc miercuri, 23.05.2024, între orele 10:30 – 13.00, ora României. Inscrierea este liberă și participarea gratuită.

9 mai 2024 - Reluam procesul de recrutare evaluatori (posturi in afara organigramei ADRBI) !

ADRBI invita candidații interesati, care considera ca îndeplinesc criteriile de recrutare din profilele posturilor de evaluatori pe care institutia noastră intenționează sa îi angajeze pe parcursul anului 2024, să își depună candidaturile. Pentru mai multe detalii, clic pe poză.

26 aprilie 2024 - Consultare publica 1.8 - Apel dedicat sprijinului pentru cresterea durabila si modernizarea tehnologica a microintreprinderilor

Autoritatea de Management pentru Programul Regional București-Ilfov (AM PR BI) 2021-2027, lansează în consultare publică Ghidul solicitantului pentru APELUL DE PROIECTE PR BI P1/1.8/1/2024 - Apel dedicat sprijinului pentru creșterea durabilă și modernizarea tehnologică a microîntreprinderilor din cadrul Priorității 1 - O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro