Noutati

11 august 2022 - Evaluarea gradului de sustenabilitate al unei intreprinderi (6)

Instrument de previziune pentru reziliență și dezvoltare durabilă. Strategia și planul de afaceri sunt sustenabile și reziliente în cadrul tendințelor actuale și al schimbărilor perturbatoare? Aceasta este întrebarea care este adesea pusă de conducerea întreprinderilor.

8 august 2022 - Granturi pentru imbunatatirea masurarii si prevenirii risipei alimentare

În cadrul Programului pentru piața unică (SMP), este deschis apelul pentru propuneri de proiecte SMP-FOOD-2022-F2F-FWStakeholders în vederea îmbunătățirii măsurării și prevenirii risipei alimentare. Termenul limită de depunere este 20 septembrie 2022.

4 august 2022 - Vizita domnului Ovidiu Cimpean, Secretar de stat in Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene

Am fost onorați de prezența domnului Ovidiu Cîmpean, Secretar de stat în Ministerul Investițiilor si Proiectelor Europene, care ne-a vizitat la sediul ADR București-Ilfov, în data de 4 august 2022. Cu această ocazie, am avut prilejul să prezentăm activitatea ADR București-Ilfov și să discutăm aplicat atât despre stadiul implementării POR 2014-2020, cât și despre situația POR 2021-2027.

Indicele economiei si societatii digitale – editia 2022

Comisia Europeană a publicat la sfârșitul săptămânii trecute rezultatele indicelui economiei și societății digitale (DESI) 2022, care urmărește progresele înregistrate în domeniul digital în statele membre ale UE. În timpul pandemiei de COVID-19, statele membre au înregistrat progrese în ceea ce privește eforturile lor de digitalizare, dar încă nu au reușit să elimine lacunele din domeniile competențelor digitale, transformării digitale a IMM și implementării rețelelor 5G avansate.

25 iulie 2022 - ReStartSME - o initiativa a Comisiei Europene pentru rezilienta IMM

ReStartSME este o inițiativă promovată de Comisia Europeană pentru a răspunde crizei actuale și provocărilor viitoare. Pe parcursul derulării proiectului se vor construi conexiuni semnificative pentru tranziția către Industria 5.0. între furnizorii de tehnologie, producătorii tradiționali și organizațiile de susținere.

21 iulie 2022 - Evaluarea gradului de sustenabilitate al unei întreprinderi (3)

IMP³ROVE - Centrul de competență pentru managementul inovării, al companiei multinaționale de consultanță Kearney, are o abordare integrativă a evaluării capacității și performanțelor de management al inovării, ca element cheie pentru competitivitatea unei companii.

Programul Operational Regional pentru regiunea Bucuresti-Ilfov 2021-2027 a fost avizat de Guvernul Romaniei!

Guvernul României a avizat Programul Operațional Regional pentru regiunea București-Ilfov (POR BI) 2021-2027, realizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov (ADRBI), în calitate de Autoritate de Management. Documentul a fost transmis Comisiei Europene pentru verificare și aprobare.

4 august 2022 - Evaluarea gradului de sustenabilitate al unei intreprinderi (5)

Ghidul SMART pentru evaluarea sustenabilității oferă o soluție integrativă pentru a analiza măsura în care companiile funcționează sustenabil. A fost realizat în cadrul proiectului cu același nume, finanțat în cadrul programului de cercetare și inovare al Uniunii Europene Orizont 2020 și este aplicabil oricărui tip de organizație, indiferent de dimensiune, structură, domeniu de afaceri și localizare.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro