Noutati

Prima versiune a Programului Operațional Regional pentru Regiunea Bucuresti-Ilfov 2021-2027

În conformitate cu documentele naționale aprobate de Guvernul României, ADR București-Ilfov va asigura funcția de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional pentru regiunea București-Ilfov 2021-2027, aspecte reflectate şi în cadrul Acordului de Parteneriat în curs de negociere cu Comisia Europeană.

350 de milioane de euro din fonduri europene pentru spitalele din România

Ministerul Fondurilor Europene a anunțat duminică că suma de 350 de milioane de euro din fonduri europene a fost deblocată pentru a putea fi accesată de spitale astfel încât să își deconteze cheltuielile făcute pentru achiziția de aparatură medicală şi echipamente de protecţie făcute începând cu luna februarie 2020 în contextul pandemiei de coronavirus.

16 iunie 2020 - Webinar Interreg Europe pe tema achizițiilor publice

În data de 16 iunie, echipa de implementare a proiectelor Interreg Europe din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională București Ilfov a participat la webinarul pe tema achizițiilor publice inovatoare organizat de către Policy Learning Platform din cadrul Interreg Europe.

2 iunie 2020 - Întâlniri internationale de afaceri organizate in mediul virtual

Dată fiind situaţia creată de pandemia de coronaviroză, mai multe evenimente internaţionale care presupuneau întâlniri sau misiuni de afaceri au fost mutate în mediul on-line, ceea ce oferă posibilităţi practic nelimitate de a iniţia contacte cu potenţiali parteneri din foarte multe ţări din Europa şi din întreaga lume.

Registrul Național al Producătorilor de echipamente, dispozitive medicale și nemedicale

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri lansează aplicația ”Registrul Național al Producătorilor” de echipamente, dispozitive medicale și nemedicale, materiale de necesitate destinate populației în lupta cu COVID-19.

25 iunie 2020 - Oportunitati in economia circulara europeana

Innovation Norway Romania organizează un eveniment online de matchmaking în data de 25 iunie 2020, începând cu ora 10:00. Evenimentul se adresează potenţialilor aplicanţi în cadrul Programului „Dezvoltarea IMM-urilor în România”(SMEs Growth Romania) și are ca scop facilitarea parteneriatelor romano-norvegiene pe proiecte în domeniul economiei circulare.

9 iulie 2020 - Noi evenimente de afaceri online

Biroul de Asistenţă şi Sprijin pentru IMM din cadrul ADRBI a fost cooptat drept coorganizator al unor evenimente de întâlniri de afaceri care se vor desfăşura în mediul on-line şi care vor oferi firmelor româneşti ocazii practic nelimitate de a stabili contacte cu potenţiali parteneri din întreaga lume.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro