Noutati

Platforma pentru obţinerea granturilor în valoare de 1 miliard de euro este operaţională

A fost lansată etapa de creare profil, user și parolă în vederea deschiderii celor 3 măsuri de sprijin instituite prin OUG nr. 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Aprobarea Programului Național de digitalizare pentru microîntreprinderi & IMM

Guvernul a aprobat în ședința de vineri, 14 august, implementarea Programului Național de digitalizare a microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii, finanțat în cadrul Programului Operațional Competitivitate, gestionat de Ministerul Fondurilor Europene.

Consultare Publica - Ghidul Solicitantului POC 3.1.1. Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID–19

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate, anunță lansarea spre consultare publică a Ghidului Solicitantului aferent 3.1.1. Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19.

Proiect de OUG dedicat dezvoltarii teritoriale a localitatilor urbane si rurale cu finantare din fonduri nerambursabile, in consultare publica

Ministerul Fondurilor Europene a lansat pe 10 august 2020, în consultare publică, un Proiect Ordonanță de urgență a Guvernului privind unele măsuri referitoare la susținerea dezvoltării teritoriale a localităților urbane și rurale din România cu finanțare din fonduri externe nerambursabile, precum și unele măsuri temporare de sprijin ale acestora.

23 septembrie 2020 - Finantare de 1 miliard de euro prin programul "Orizont 2020"

Comisia Europeană va asigura o finanţare totală de 1 miliard de euro pentru proiecte de cercetare/dezvoltare şi inovare menite să rezolve diversele aspecte ale crizei climatice şi să contribuie la protejarea biodiversităţii şi a ecosistemelor unice din Europa.

Zilele cercetării și inovării - 22-24 septembrie 2020

Evenimentul anual “Zilele cercetării și inovării”, organizat de către Comisia Europeană, se va desfășura în exclusivitate în format virtual, în perioada 22-24 septembrie 2020 și va cuprinde o conferință la nivel înalt privind politicile în domeniu precum și o expoziție interactivă publică „Știința este minunată”.

3 septembrie 2020 - Lista de verificare a pregatirii firmelor pentru Brexit

De la 1 ianuarie 2021 vor interveni schimbări majore care vor afecta întreprinderile din UE care au relaţii comerciale şi de afaceri cu firme din Regatul Unit. Din acest motiv, Comisia Europeană a elaborat o listă de verificare a gradului de pregătire a firmelor pentru BREXIT

Doua spitale din regiunea București-Ilfov au semnat contracte pentru finanțarea cheltuielilor legate de COVID-19

Doua spitale din regiunea București-Ilfov au semnat contracte pentru finanțarea cheltuielilor legate de COVID-19. Este vorba de Institutul Clinic Fundeni, care va primi o finanțare de 24,3 milioane lei și de Serviciul de Protecție și Pază – U.M 0149 București, pentru care suma se ridică la 10,2 milioane lei.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro