Noutati

Consultare Publica - Ghidul Solicitantului POC 3.1.1. Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID–19

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate, anunță lansarea spre consultare publică a Ghidului Solicitantului aferent 3.1.1. Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19.

Sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov - 12 august 2020

Pe data de 12 august 2020, va avea loc sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov (CDRBI). Reuniunea se va desfasura online, incepand cu ora 11:00 si va aborda temele incluse in ordinea de zi.

Proiect de OUG dedicat dezvoltarii teritoriale a localitatilor urbane si rurale cu finantare din fonduri nerambursabile, in consultare publica

Ministerul Fondurilor Europene a lansat pe 10 august 2020, în consultare publică, un Proiect Ordonanță de urgență a Guvernului privind unele măsuri referitoare la susținerea dezvoltării teritoriale a localităților urbane și rurale din România cu finanțare din fonduri externe nerambursabile, precum și unele măsuri temporare de sprijin ale acestora.

Consultare publica: "Dezvoltarea rurala - o viziune pe termen lung pentru zonele rurale"

Comisia Europeana a lansat o consultare publica pe tema "Agricultura si dezvoltarea rurala", cu scopul de a porni o dezbatere privind viitorul zonelor rurale si a rolului pe care acestea trebuie sa il joace in societatea noastra.

Proiect de OUG in consultare publica pentru instrumentul de finantare „Mecanismul de redresare si rezilienta”

Ministerul Fondurilor Europene a lansat în consultare publică un Proiect Ordonanță de urgență a Guvernului privind unele măsuri pentru elaborarea Planului Național de Redresare și Reziliență necesar României pentru accesarea de fonduri externe rambursabile și nerambursabile în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență.

Doua spitale din regiunea București-Ilfov au semnat contracte pentru finanțarea cheltuielilor legate de COVID-19

Doua spitale din regiunea București-Ilfov au semnat contracte pentru finanțarea cheltuielilor legate de COVID-19. Este vorba de Institutul Clinic Fundeni, care va primi o finanțare de 24,3 milioane lei și de Serviciul de Protecție și Pază – U.M 0149 București, pentru care suma se ridică la 10,2 milioane lei.

4 august 2020 - "Contact-Contract" - Cel mai mare târg international de tehnologii industriale

Ediţia din acest an a renumitului târg internaţional de la Brno (Republica Cehă) a fost anulată. În locul acestei manifestări de prestigiu, în perioada 5-7 octombrie 2020, vor avea loc întâlniri de afaceri organizate in mediul on-line sub numele "Contact-Contract".

5 august 2020 - Acordul comercial UE-Vietnam a intrat în vigoare

Începând de la 1 august, exporturile UE către Vietnam vor fi supuse unor taxe mai mici. Acesta este efectul imediat al intrării în vigoare a acordului comercial UE-Vietnam, care, în ultimă instanță, va elimina taxele vamale pentru 99 % din mărfurile comercializate între cele două părți.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro