7 octombrie 2019 - Intalnire de lucru "Mobilitate inteligenta pentru o regiune mai conectata. Studiu de caz: Regiunea Bucuresti-Ilfov"


Cu ocazia Săptămânii Europene a Regiunilor şi Oraşelor, organizam o intalnire de lucru cu tema ""Mobilitate inteligenta pentru o regiune mai conectata. Studiu de caz: Regiunea Bucuresti-Ilfov". Aceasta va avea loc la la sediul Oficiului Român pentru Ştiinţă şi Tehnologie pe lângă Uniunea Europeană – ROSTeu (rue Montoyer 23), în data de 07 octombrie 2019, între orele 14:00-17:00.

Unul dintre subiectele cu un grad mare de interes la nivel regional este mobilitatea intraregională şi conectarea acesteia cu restul regiunilor. Prin dezbateri privind politica de coeziune a Uniunii Europene şi Programul Operaţional Regional, ca instrument primordial al acestei politici, dorim sa reiteram rolul deosebit pe care îl joacă şi îl pot juca regiunile în îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor. 

Public ţintă: experţi din instituţii europene, reprezentanţe ale regiunilor şi oraşelor la Bruxelles, oameni de afaceri, mass media.

Daca doriti sa participati, completati formularul on-line, alegand evenimentul dorit.

Persoana de contact: Simona Curpan, Sef Departament Promovare Regionala si Investitii

Tel:  +40756 129 970, E-mail: simona.curpan@adrbi.ro

Participarea la eveniment este gratuită. Menţionăm că ADRBI nu poate suporta cheltuielile privind deplasarea în Bruxelles.

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro