24 mai 2018 - Ziua portilor deschise - Biroul de informare REGIO - ADR Bucuresti-Ilfov


In luna mai 2018, România participa la campania Europe In My Region. Aceasta campanie de comunicare, desfășurată în întreaga UE, este destinată încurajării cetățenilor să descopere și să afle mai multe despre proiectele finanțate de UE în apropierea lor. Pe tot parcursul derulării campaniei, beneficiarii fondurilor UE își pot prezenta proiectele în fața cetățenilor în cadrul inițiativei „Zilele proiectelor deschise în UE”.

In cadrul acestei campanii, ADR Bucuresti-Ilfov a organizat, in data de 24 mai 2018, Ziua portilor deschise - Biroul de informare REGIO.

Evenimentul ADRBI a fost compus din două părți:

- Seminar cu titlul "Impactul și stadiul Programului Operațional Regional în dezvoltarea Regiunii București-Ilfov", desfășurat în două sesiuni, între orele 10:30-12:00 şi 14:00-15:30.

- Sesiune de întrebări și răspunsuri

La eveniment au participat reprezentanți ai mediului academic, ai autorităților publice locale și centrale. Prezentările au fost susținute de către reprezentanții Direcției Promovare Regională și Investiții, cu următoarele teme: “Exemple de proiecte implementate în perioada 2007-2013”, “Lecţii învățate din implementarea POR 2007-2013”, “Prezentare generală POR 2014-2020” și “Cum se dezvoltă un proiect REGIO ?”.  

Din partea Ministerului Fondurilor Europene, a participat doamna consilier Mariana Ionescu, care a susținut o scurtă prezentare referitoare la această campanie. De asemenea, a menționat și evenimentul organizat de MFE cu ocazia Zilei Europei din 9 mai, ce a fost surprins într-un videoclip de 5 minute. Acesta a fost realizat în piața Sf. Anton din Centrul Vechi al Capitalei, cu sprijinul membrilor Orchestrei „Universitaria” a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti și copiilor din corul ”Alegretto” și poate fi găsit pe pagina de Facebook a Ministerului Fondurilor Europene.


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro