Proiecte de succes prin fonduri de coeziune. Oportunitati. Lectii invatate.


EURACTIV România a organizat, în data de 21 aprilie 2021, webinarul "Proiecte de succes. Oportunități. Lecții învățate", parte a proiectului "Let's Meet Cohesion Policy: A Journey through Regions’ Challenges and Succes Stories”, implementat de EURACTIV. Autorități și beneficiari au vorbit despre fondurile de coeziune și rolul lor în sprijinirea comunităților locale, a instituțiilor de învățământ, cercetării sau a educației pentru copii defavorizați.

În cadrul evenimentului, domnul Dan Nicula, Director General al ADR București-Ilfov, a prezentat rolul Programului Operațional Regional în dezvoltarea regiunii București-Ilfov. "Programul finanțează reabilitarea de infrastructură educațională (creșe, grădinițe, școli, licee tehnologice în Ilfov, universități), dar și proiecte în alte domenii, precum eficiența energetică sau mobilitate urbană, unde vom finanța achiziția de tramvaie și autobuze electrice," a subliniat domnia sa.
Descarcă prezentarea

Prezent la webinar, dl Robert Negoiță, primarul sectorului 3, a spus că administrația pe care o conduce a reabilitat deja 900 de blocuri și 20 de instituții de învățământ prin Programul Operațional Regional.

Mai multe detalii: https://www.euractiv.ro/fonduri-ue-politica-de-coeziune/coeziune-proiecte-de-succes-23888


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro