7 martie 2023 - UNCJR si CEPLI organizeaza Conferinta Politica "Rezilienta si recuperare: o abordare pe mai multe niveluri a managementului riscului"


Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România (UNCJR) și partenerii săi din Confederația Europeană a Autorităților Locale Intermediare (CEPLI) au plăcerea să vă invite la Conferința politică anuală privind

„Reziliență și recuperare: o abordare pe mai multe niveluri a managementului riscului”  - click pentru detalii

care va avea loc în Ourense-Spania şi online, pe 7 martie 2023, orele 11:00- 15:30 (ora României). Aceasta se bucură de sprijinul și participarea Comitetului European al Regiunilor.

După cum se indică în programul anexat alăturat, vă rugăm să rețineți posibilitatea participării online cu acces la toate cele 7 limbi de interpretare (inclusiv română) și posibilitatea de a participa la sesiunile de întrebări și răspunsuri.

Înregistrarea (fie la fața locului, fie online) este disponibilă prin următorul formular: https://cepli.eu/registration

Vă invităm să transmiteți invitația oricărei persoane de contact interesate din organizațiile dumneavoastră a căror participare o considerați relevantă, precum și oricăror părți interesate care se ocupă de probleme legate de reziliență și managementul riscurilor.

---

După ce a adoptat o abordare conceptuală amplă pentru conferința de anul trecut, CEPLI se va concentra conferința de anul acesta pe rezistența la catastrofe naturale.

Participanții vor discuta despre rolul Autorităților Locale Intermediare în abordarea consecințelor sociale, economice și sanitare ale inundațiilor, incendiilor, cutremurelor, fisurilor rutiere cauzate de alunecări de teren, întreruperilor de curent electric, precum și repercusiunile acestora asupra infrastructurilor locale.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro