7 noiembrie 2022 - ADRBI la Masa rotunda BCR - Investitii verzi pentru mediul IMM


Banca Comercială Română și Asociația ECOTECA au organizat luni, 7 noiembrie 2022, masa rotundă Investiții verzi pentru mediul IMM, un eveniment din seria Investim în viitor, care urmărește să exploreze oportunități de dezvoltare sustenabilă pentru sectorul antreprenorial din România.

În cadrul evenimentului, reprezentanți ai mediului instituțional și de business au fost prezenți pentru a analiza oportunitățile de finanțare a investițiilor sustenabile în dezvoltarea IMM-urilor, în acord cu noile direcții de sustenabilitate prezente atât la nivel de piață, cât și la nivelul nevoilor din societate. Întâlnirea şi-a propus promovarea programelor de finanțare disponibile și identificarea unor solutii pentru încurajarea accesării finanțării verzi în rândul IMM-urilor, cu sprijinul sectorului public și privat.

Dezbaterea a fost moderată de Raul Pop, Director de Programe al Asociației ECOTECA.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) a fost reprezentată de  Dan Nicula, director general, care a prezentat oportunitățile de finanțare pentru IMM, sprijinite prin Programul Regional Bucureşti-Ilfov 2021-2027 - Prioritatea 1 - O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice. Prezentarea este disponibilă alăturat.

 

Investiții verzi pentru mediul IMM face parte dintr-o serie de evenimente ce își propun să dezbată subiectul sustenabilității, atât ca responsabilitate a întreprinderilor și a instituțiilor publice, cât și a consumatorilor, manifestate prin practicarea unor proceduri de lucru și, respectiv, a unui stil de viață care să asigure o dezvoltare durabilă a societății.

Evenimentele din seria “Investim în viitor” vizează conturarea unor direcții de acțiune pentru diferite activități, practici de business și inițiative legislative cu scopul de a aduce schimbări reale în societate. Rolul evenimentelor este acela de a crea un punct de pornire pentru măsuri ce pot fi luate de toți factorii decidenți, pentru a regândi modul în care societatea își desfășoară activitățile având în minte asigurarea unui viitor bun pentru generațiile următoare.


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro