Webinarul "Finantare pentru o regiune verde (PR BI 2021- 2027 si alte programe)"


Institutul Național de Administrație a organizat, în 15 februarie 2023, webinarul „Finanțare pentru o regiune verde (Programul Regional București-Ilfov 2021- 2027 și alte programe)”, în cadrul „Școlii de iarnă – Shaping the future of RomaNIA – green&digital”.

Au fost invitate şi au participat reprezentanţi din instituţiile administrației publice locale din regiunea București- Ilfov, dar şi din alte regiuni, pentru a afla informații succinte și clare de la:

-dna Roxana MÎNZATU - secretar de stat în cadrul Cancelariei Primului Ministru - Departamentul pentru evaluare integrată și monitorizarea programelor finanțate din fonduri publice și europene, care a susţinut o prezentare despre principalele finanţări europene nerambursabile destinate eficienței energetice, ce pot fi accesate de sectorul public şi

-dl Dan NICULA - director general al Agenției pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov, care a susţinut prezentarea Programului Regional Bucureşti-Ilfov 2021-2027, cu accent pe priorităţile dedicate eficienţei energetice pentru clădiri rezidenţiale, publice, spaţiilor verzi nou create ş.a. 

În  data de 5 decembrie 2022 a fost aprobat de Comisia Europeană Programul Regional Bucureşti-Ilfov 2021-2027. De această dată, Bucureştiul, împreună cu judeţul Ilfov, are o alocare de aproape 1.500.000.000 de euro.

Prezentările sunt disponibile alăturat în format PDF, iar prezentarea Programului Regional Bucureşti-Ilfov 2021-2027 poate fi vizionată şi aici.


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro