23 iunie 2023 - Conferinta finala a proiectului CONNECT


Asociația „Măgurele Science Park” a organizat în data de 23 iunie, începând cu ora 10,00 la STUP, conferința finală a proiectului CONNECT – Dezvoltarea publică locală prin inovare și conectarea părților interesate, COD SMIS 690/151440, realizat împreună cu partenerul de dezvoltare locala (PDL), Consiliul Județean Ilfov.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa prioritară: Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente.

Au fost prezentate rezultatele și indicatorii proiectului, evenimentul incluzând o zonă expozițională și un panel interactiv despre inițiativele inovatoare dezvoltate prin Planul de acțiune (Blue paper) pentru susținerea și promovarea dezvoltării la nivel local.

Au participat reprezentanți ai mediului de afaceri și cercetători, precum și reprezentanți ai autorităților publice, atât din cadrul comunității MSP cât și din afara acesteia. ADRBI a fost reprezentată de doamna Simona Curpăn, Șef Serviciu Promovare Regională.

Link de înscriere la eveniment

Mai multe detalii


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro