22 iunie 2022 - Seminar de informare - Lansare la nivel regional a apelului de proiecte Proof of Concept


Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) organizează, în data de 22 iunie 2022, un seminar de informare privind lansarea apelului de proiecte pentru Prioritatea de investiții 1.2 a Programului Operaţional Regional 2014-2020 - Creşterea inovării în companii prin sprijinirea abordărilor multisectoriale - Dezvoltarea unui model conceptual inovativ (Proof-of-Concept), ce vizează mediul antreprenorial din regiunea București-Ilfov.

Evenimentul are loc în format fizic, la sediul ADRBI din str. Mihai Eminescu nr. 163, parter, București, în limita a 30 de locuri (pe principiul primul înscris, primul înregistrat), între orele 9:00-11:30, conform agendei alăturate. De asemenea, evenimentul va fi transmis şi online prin platforma Cisco Webex, incepând cu ora 9:30. Cei care optează pentru participarea online vor primi linkul de conectare cu o zi înainte.

Pentru consultarea Ghidului solicitantului vă rugăm să accesați linkul https://2014-2020.adrbi.ro/axe/axa-prioritar%C4%83-1/, iar dacă aveţi întrebări înainte/după, vă rugăm să le adresați la adresa helpdesk@adrbi.ro.

Formularul de înregistrare este disponibil aici (alegeți din meniul derulant evenimentul și precizați la Comentarii "FIZIC" sau "ONLINE"), termenul de înscriere fiind 21.06.2022, ora 14:00. 

Acest apel este dedicat societăţilor (inclusiv celor cooperative) care se încadrează în categoria întreprinderilor mici și mijlocii (microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii).

Proiectele se vor transmite exclusiv prin aplicația MYSMIS, în intervalului cuprins între 27.06.2022 și 27.07.2022.

Valoarea finanțării nerambursabile acordate este de maximum de 200.000 de euro/proiect, suma disponibilă regiunii Bucureşti-Ilfov fiind de  2.350.000 de euro.

 

Prin participarea la eveniment, fizic sau online, înţelegem că sunteţi de acord cu prelucrarea datelor de contact, precum şi cu înregistrarea/fotografierea în timpul evenimentului. Materialele rezultate pot fi folosite de către ADRBI pentru promovarea evenimentului, pe paginile web şi conturile de rețele sociale administrate. Detalii despre politica de confidenţialitate sunt disponibile aici.


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro