Informare COVID-19 - 12.03.2020


In contextul actualei situatii si a masurilor deja anuntate de autoritati pentru combaterea raspandirii infectiei cu coronavirus (COVID-19) va informam ca, pentru moment, am luat masura limitarii comunicarilor directe.

In acest sens, va informam ca vom amana/reprograma vizitele pe teren deja anuntate si care inca nu au avut loc. De asemenea, avand in vedere faptul ca modulul de Comunicare MY SMIS este funcțional, va rugam insistent sa il utilizați pentru transmiterea de documente oficiale. Pentru comunicarile care fac obiect al modulului de comunicare, implementare sau achizitii din MY SMIS, respectiv ale instructiunilor 138/27.02.2020 si 130/11.11.2019, va rugam ca, dupa transmiterea documentelor prin MY SMIS, sa transmiteti o scurta comunicare pe e-mail catre responsabilul de proiect din cadrul ADRBI.  Va rugam sa transmiteti comunicarile voluminoase scanate pe adresa comunicari@adrbi.ro.

Atentie! Pentru solicitarile de avizari MIV, folositi adresa helpdesk@adrbi.ro.

Pentru comunicarile care nu fac obiectul MY SMIS / avizari MIV, va rugam sa transmiteti comunicările pe contact@adrbi.ro.

Ne puteti contacta si telefonic (021 315.96.59 - secretariat) sau prin intermediul formularului de pe site (https://www.adrbi.ro/contact/)

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro