13 februarie 2024 - Grup de lucru PR BI 2021-2027 cu reprezentanti ai autoritatilor publice locale


Autoritatea de Management a Programului Regional București-Ilfov 2021-2027 (AM PR BI) a organizat în data de 13 februarie 2024 un grup de lucru cu reprezentanți ai autorităților publice locale din regiunea București-Ilfov pe tema dezvoltării capacității administrative a PR BI 2021-2027. Discuţiile şi exerciţiile au urmărit identificarea nevoilor și provocărilor potențialilor beneficiari de finanțare Regio Bucureşti-Ilfov, atât din punct de vedere tehnic, cât și al nevoilor de comunicare cu Autoritatea de Management.

Ne-am bucurat de prezenţa experţilor în comunicare din cadrul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, care au punctat aspecte care funcţionează problematic în promovarea fondurilor europene, oferind în acelaşi timp sugestii, recomandări, bazate pe experienţa acumulată.

Recomandările rezultate se vor sintetiza într-o prioritizare a provocărilor și acțiunilor care se înscriu în strategia de asistență tehnică, aferentă Priorității 8 a Programului București-Ilfov, dar și în acțiunile de comunicare. Ne dorim să găsim permanent soluții și să construim capacitatea administrativă a AM PR BI 2021-2027 astfel încât să răspundă acestor nevoi, să îmbunătățim sprijinul acordat potențialilor beneficiari și să creștem calitatea și eficiența implementării proiectelor.

Evenimentul face parte dintr-o serie de grupuri de lucru organizate pe tematici ce vizează domeniile Programului Regional București-Ilfov astfel încât bunele practici privind parteneriatul și dialogul permanent cu actorii regionali inițiate în faza de elaborare a programului să fie continuate și în etapa de implementare.

Mulțumim pentru implicare tuturor participanților.

Mai multe detalii aici: https://www.adrbi.ro/programe-regionale/por-bi-2021-2027/


Galerie foto

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro