Candidaturi spontane planificare si programare regionala


Hai să ne cunoaștem! Daca te interesează planificarea și modul în care fondurile europene pot ajuta la dezvoltarea unei regiuni și ai experiență în domeniile care ne interesează pe noi, poate putem colabora!

 

Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov a fost desemnată Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2021-2027 și se află în fața unei noi provocări: un program de trei ori mai mare decât cel anterior, gestionat integral la nivel regional.

Pentru a răspunde acestei provocări, avem nevoie sa ne mărim echipa cu specialiști și intenționăm să demarăm în cursul acestui an mai multe proceduri de recrutare. În acest moment, dorim să identificăm cu celeritate colaboratori pentru activitatea de programare / planificare regională, dar foarte curând vom anunța si alte domenii de interes.

Până când vom publica anunțurile oficiale privind posturile disponibile, dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă dinamică și efervescentă, ești interesat de activitățile de planificare regională pe care le desfășurăm, vrei să contribuim împreună la dezvoltarea regiunii București-Ilfov și ai cel puțin o diplomă de licență și experiență dovedită în cel puțin unul din domeniile: finanțarea IMM-urilor, inovare, eficiență energetică, mediu și biodiversitate, planificare strategică, dezvoltare urbană sau mobilitate urbană, trimite-ne acum un CV și o  scrisoare de intenție (în care să ne spui de ce vrei și de ce consideri că ai ceea ce trebuie pentru a intra în echipa noastră) la adresa de e-mail gina.paun@adrbi.ro și hai să ne cunoaștem!

(Te rugăm să precizezi în subiectul emailului: Candidatură spontană planificare și programare regională.)

Noi vom analiza cu atenție descrierea ta și, dacă aceasta va corespunde cerințelor noastre pentru un anumit rol disponibil în curând în ADRBI, te vom contacta cu prioritate, imediat ce vom demara procedurile propriu-zise de recrutare/angajare.

De asemenea, îți recomandăm sa urmărești îndeaproape anunțurile viitoare, pentru ca, în curând, vom anunța și alte domenii de interes.

 

Notă: Confidențialitatea datelor dumneavoastră este importantă pentru noi și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Vă asigurăm de confidențialitatea tratării datelor furnizate precum și de respectarea drepturilor prevăzute în Regulamentul UE nr. 679/2016 privind protecția datelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Datele colectate din documentele pe care ni le veți furniza vor fi folosite exclusiv pentru asigurarea unei bune funcționalități a procesului de recrutare de personal. Conform Regulamentului UE nr. 679/2016, beneficiați de dreptul de a fi informat, de dreptul de acces la date, de dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii automate individuale. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și dreptul de a solicita ștergerea datelor. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a va retrage consimțământul acordat, în orice moment si dreptul de a vă adresa justiției sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro