Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor 2022


Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor (#EURegionsWeek) este cel mai mare eveniment anual la Bruxelles dedicat politicii de coeziune.

#EURegionsWeek a devenit o platformă unică de comunicare și creare de rețele, care reunește regiuni și orașe din toată Europa, inclusiv politicieni, administratori, experți și academicieni. În ultimii 19 ani, a făcut mult pentru a promova învățarea politicilor și schimbul de bune practici. În 2021, cea de-a doua ediție digitală, a atins un număr record de aproape 18.000 de participanți înregistrați și 300 de sesiuni pe o săptămână, implicând peste 590 de parteneri.

Cea de-a 20-a ediție, care se va desfășura între 10-13 octombrie 2022, va oferi oportunitatea de a dezbate, menținând comunitățile conectate, schimbând bune practici și idei între parteneri și participanți pe patru teme: Tranziția verde, Coeziune teritorială, Tranziție digitală, Împuternicirea tinerilor.

Dacă doriți să luați parte la această manifestare, trebuie să vă creați un cont aici: https://eu.app.swapcard.com/event/euregionsweek-2022, apoi să adăugați evenimentele la care intenționați să participați.

Ca şi în anii trecuţi, Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov este parte a acestui eveniment.
Mai multe detalii puteți afla accesând secțiunile de mai jos.

 

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro