Arhiva propuneri de cooperare


O companie letonă de cercetare a dezvoltat o tehnologie și un echipament compact pentru tratarea termică a lemnului. Echipamentul este complet funcțional și a fost testat de clienți pilot pentru a-și dovedi eficiența și avantajele economice. Compania caută parteneri care să fie interesați de încheierea unor acorduri comerciale cu asistență tehnică sau de acorduri de licență pentru a utiliza, produce sau dezvolta tehnologia și echipamentul sau a le adapta la nevoile locale.

Producător german de instrumente de scris din lemn folosite în domeniul promovării realizează creioane mecanice și pixuri de înaltă calitate pe care le distribuie, în principal, în Europa. Clienții apreciază calitatea produselor, precum și designul atractiv și prețurile competitive. Firma dorește să încheie acorduri de producție pentru asamblarea instrumentelor de scris.

Firmă din Germania, care furnizează elemente de filtrare pentru o varietate de industrii, caută parteneri (IMM) pentru a produce elemente de filtrare adaptate la cerințele clientului. O serie de sarcini de îndoire și sudare, precum și prelucrarea CNC (control numeric computerizat) trebuie efectuate conform specificațiilor companiei germane.

Producător suedez de energie solară caută parteneri de co-dezvoltare sau cumpără proiecte finalizate pentru instalații fotovoltaice (panouri solare) cu montare la sol. Se are în vedere încheierea de acorduri comerciale sau de externalizare.

O companie olandeză a creat un brand de ultimă generație pentru genți de damă. Produsele lor sunt sustenabile și etic concepute, fabricate manual în Europa, din cele mai bune materiale. Firma caută producători sau furnizori de țesături inovatoare vegane.

O companie germană specializată în comercializarea articolelor pentru cadouri personalizate, produselor de uz casnic și de grădină, ar dori să-și extindă gama de produse de grădină oferită. Compania caută producători sau furnizori angrosiști.

O firmă de import-export din Cehia, care activează în domeniul comerțului cu produse inovatoare pentru interior și exterior (mobilier, pereți de sticlă, produse și construcții din lemn, sisteme acustice etc.), dorește să-și extindă catalogul de produse pentru case, școli, birouri etc. Compania este interesată să colaboreze cu producători de astfel de produse, în baza unui acord comercial sau a unui acord de furnizare.

O companie germană, specializată în comercializarea de bijuterii, îmbrăcăminte și alte produse textile, precum și comercializarea de diverse articole pentru cadouri sub marcă proprie, dorește să-și extindă aria de produse și să încheie acorduri de producție sau de distribuție cu producători sau angrosiști.

Companie belgiană specializată în sectorul alimentar oferă reprezentare comercială în Belgia, Olanda, Luxemburg și pe alte piețe. Compania este, de asemenea, în contact cu distribuitori de produse alimentare. Caută producători pentru a încheia acorduri de producție.

Un organizator polonez de evenimente pentru sporturi extreme caută producători de haine și accesorii pentru alergare, care să producă sub etichetă albă. Firma este interesată de tricouri, pantaloni scurți/lungi, veste și sticle de apă.

O companie germană a dezvoltat un sistem de sunet inovator pentru vehiculele electrice. Sistemul constă dintr-un difuzor de înaltă performanță, o sursă de alimentare mobilă și o aplicație pentru a personaliza propriile sunete. Se caută un partener pentru dezvoltarea în continuare a sistemului de difuzoare și pentru fabricarea acestuia. Se are în vedere cooperarea în cadrul unui acord de externalizare.

Un producător german de saltele caută furnizori de piele artificială din Europa de Est.

O companie din Ungaria se concentrează pe produse tehnologice de înaltă calitate, inclusiv dispozitive de telecomunicații, produse IT, accesorii inteligente pentru casă și electronice de larg consum, cum ar fi televizoare, console de jocuri, căști fără fir etc. Pentru comercializarea unor astfel de produse, compania caută furnizori de încredere din UE cu care să stabilească un parteneriat strategic pe termen lung.

O companie daneză caută furnizori de scări din lemn pentru proiecte imobiliare.

Firmă germană, cu peste 10 ani de experiență în producția de ulei convențional și organic de calitate obținut din semințe de struguri presate la rece, dorește să-și extindă afacerile în alte țări din UE. Compania are nevoie de cel puțin 30.000 kg/an de semințe organice uscate de struguri.

O companie poloneză care se ocupă de ambalarea pânzei nețesute de înaltă calitate caută producători sau furnizori de materiale nețesute cu greutăți diferite.

Firmă din Germania caută parteneri pentru subcontractarea producției de componente pentru filtre metalice destinate mai multor industrii și adaptate necesităților clientului. Partenerul va avea capacitatea de a executa procese de îndoire și sudare, precum și prelucrare cu control numeric computerizat, în conformitate cu specificațiile firmei germane.

Firmă finlandeză care activează în domeniul mobilei de bucătărie caută producători sau furnizori de feronerie și diverse elemente pentru bucătării (balamale, cutii și rame, fitinguri, mecanisme pentru dulapuri, grătare, console, suporturi, cârlige etc), pentru a încheia acorduri de servicii de distribuție sau de producție.

Companie finlandeză care operează în domeniul comerțului cu amănuntul de îmbrăcăminte și accesorii de modă caută producători și furnizori de haine și accesorii pentru femei. Principalul grup țintă este format din femeile cu vârsta de 40 de ani și peste.

Furnizor danez de haine pentru femei este interesat să-și extindă gama de produse prin cooperarea cu alți furnizori europeni de îmbrăcăminte pentru femei (în primul rând haine destinate femeilor între 15 și 30 de ani). În plus, compania vinde pantofi și alte accesorii.

Companie comercială poloneză oferă piese auto originale, noi și second hand de la cei mai mari producători. Compania este interesată să stabilească contacte cu noi furnizori de piese pentru a-și extinde gama de produse existentă. Cooperarea se va derula în cadrul unui acord de distribuție.

Firmă daneză care vinde produse ceramice pe piața daneză caută furnizori de pompe de săpun, perii rigide cu ax din lemn, capace și garnituri din silicon.

Companie daneză caută producători de veste de salvare pentru sporturi nautice. Vesta de salvare trebuie să fie confecționată dintr-o țesătură flexibilă (material pentru costume de baie) și gonflabilă manual.

Un antreprenor general din Luxemburg caută parteneri în sectorul construcțiilor prefabricate pentru încheierea unor contracte de subcontractare. Dorește să-și completeze oferta având în vedere principiile economiei circulare și pentru reducerea emisiilor de carbon. Compania combină producția 2D/3D ‘offsite’ și construirea în mod tradițional.

Distribuitor polonez solicită pahare de whisky și articole din sticlă pentru alte tipuri de băuturi alcoolice.

Producător polonez de produse pentru copt caută furnizori de făină din grâu.

Inginer industrial spaniol autorizat cu sediul în Barcelona caută soluții inovatoare care să ofere un avantaj măsurabil în ceea ce privește eficiența apei/energiei sau, în general, pe baza Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (SGD) ale ONU. Soluțiile pot fi aplicabile în sectoarele: industrial, energetic, managementul apei. Este interesat să încheie un contract de agent comercial sau un acord de distribuție.

Producătorul lituanian de hrană ecologică pentru câini caută producători de carne, legume și fructe uscate la aer pentru a colabora în baza unui acord de producție.

<

Companie comercială poloneză oferă piese auto originale, noi și second hand de la mari producători. Compania este interesată să stabilească contacte cu noi furnizori de piese pentru a-și extinde gama de produse existentă. Furnizorii potențiali pot fi și ateliere de reparații auto sau companii de reciclare auto. Se dorește încheierea unui acord de servicii de distribuție.

Firmă franceză de design aparate din lemn pentru difuzarea uleiurilor esențiale caută un partener care să producă astfel de articole în cadrul unui acord de producție.

Companie olandeză care proiectează și vinde mobilier de birou caută producători de blaturi pentru birouri și mese, cu care să încheie acorduri de producție. Este interesată și să distribuie în Benelux colecția de mobilă a celor ce doresc să-și extindă piața.

Companie din Polonia caută producători de mese de biliard profesionale și sisteme de iluminat pentru acestea. Se dorește încheierea unor acorduri de distribuție sau de producție.

Companie finlandeză care proiectează și produce biciclete de munte caută producători de cadre din oțel, titan sau aluminiu pentru aceste biciclete.

Compania italiană implicată în procesul de ‘upcycling’ (reutilizare creativă) și economia circulară caută furnizori de țesături, materiale și accesorii.

O companie franceză a proiectat un mâner inovator pentru cărucior, în vederea facilitării transportului de produse/mărfuri. Mânerele proiectate modulează viteza de înaintare și fac posibilă frânarea, dacă este necesar. Soluția este patentată. Firma caută un partener specializat în producția de tuburi metalice (din oțel sau aluminiu), care realizează operațiuni de pliere, sudură și care poate adapta sisteme de frânare. Se dorește să se încheie un acord de producție. Inițial va fi realizat un prototip.

O companie greacă, lider în industria de prelucrare a lemnului, caută furnizori de PAL, placaj și elemente pentru podele cu 3 straturi.

O companie turcă operează în domeniul plasticului de peste 40 de ani și furnizează matrițe de injecție industriei de acumulatori. Compania caută parteneri care operează în sectorul bioplasticului pentru a realiza un joint venture.

Companie din Italia, producătoare de componente electrice pentru iluminatul tradițional, caută furnizori de ‘drivere’ pentru LED pentru a-și completa gama de produse. Se caută produse de înaltă calitate și fiabile, capabile să concureze cu principalele produse și mărci standard europene. Partenerii ideali sunt producătorii de ‘drivere’ pentru LED interesați să-și exporte produsele în străinătate și capabili să execute produse personalizate.

Distribuitor sloven caută producători de mașini agricole - mașini pentru cultivat și pentru ambalarea baloților, care ar fi interesați să-și extindă vânzările pe piața slovenă.

Companie slovenă, producător de top de mașini agricole în Europa Centrală și de Sud-Est, caută furnizori de cilindri hidraulici și angrenaje pentru cutii de viteză pentru tractoare. Compania este interesată să semneze un acord de producție.

Producător spaniol de mixturi asfaltice solicită bitum solid și topitoare cu tambur pentru bitum.

Firmă finlandeză care activează în domeniul mobilei de bucătărie caută producători sau furnizori de feronerie și diverse elemente pentru bucătării (balamale, cutii și rame, fitinguri, mecanisme pentru dulapuri, grătare, console, suporturi, cârlige etc), pentru a încheia acorduri de servicii de distribuție sau de producție.

Companie finlandeză care operează în domeniul comerțului cu amănuntul de îmbrăcăminte și accesorii de modă caută producători și furnizori de haine și accesorii pentru femei. Principalul grup țintă sunt femeile cu vârsta de 40 de ani și +.

Furnizor danez de haine pentru femei este interesat să-și extindă gama de produse prin cooperarea cu alți furnizori europeni de îmbrăcăminte pentru femei (în primul rând haine destinate femeilor între 15 și 30 de ani). În plus, compania vinde și pantofi și alte accesorii.

Companie comercială poloneză oferă piese auto originale, noi și second hand de la cei mai mari producători. Compania este interesată să stabilească contacte cu noi furnizori de piese pentru a-și extinde gama de produse existentă. Cooperarea se va derula în cadrul unui acord de distribuție.

Firmă daneză vinde produse ceramice pe piața daneză şi caută furnizori de pompe de săpun, perii rigide cu ax din lemn, capace și garnituri din silicon.

Companie daneză caută producători de veste de salvare pentru sporturi nautice. Vesta de salvare trebuie să fie confecționată dintr-o țesătură flexibilă (material pentru costume de baie) și gonflabilă manual.

Un antreprenor general din Luxemburg caută parteneri în sectorul construcțiilor prefabricate pentru încheierea unor contracte de subcontractare. Dorește să-și completeze oferta având în vedere principiile economiei circulare și pentru reducerea emisiilor de carbon. Compania combină producția 2D/3D ‘offsite’ și construirea în mod tradițional.

Distribuitor polonez solicită pahare de whisky și articole din sticlă pentru alte tipuri de băuturi alcoolice.

Producător polonez de produse pentru copt caută furnizori de făină din grâu.

Inginer industrial spaniol autorizat cu sediul în Barcelona caută soluții inovatoare care să ofere un avantaj măsurabil în ceea ce privește eficiența apei/energiei sau, în general, pe baza Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (SGD) ale ONU. Soluțiile pot fi aplicabile în sectoarele: industrial, energetic, managementul apei. Este interesat să încheie un contract de agent comercial sau un acord de distribuție.

Producătorul lituanian de hrană ecologică pentru câini caută producători de carne, legume și fructe uscate la aer pentru a colabora în baza unui acord de producție.

Companie comercială poloneză oferă piese auto originale, noi și second hand de la mari producători. Compania este interesată să stabilească contacte cu noi furnizori de piese pentru a-și extinde gama de produse existentă. Furnizorii potențiali pot fi și ateliere de reparații auto sau companii de reciclare auto. Se dorește încheierea unui acord de servicii de distribuție.

Firmă franceză de design aparate din lemn pentru difuzarea uleiurilor esențiale caută un partener care să producă astfel de articole în cadrul unui acord de producție.

Companie olandeză care proiectează și vinde mobilier de birou caută producători de blaturi pentru birouri și mese, cu care să încheie acorduri de producție. Este interesată și să distribuie în Benelux colecția de mobilă a celor ce doresc să-și extindă piața.

Companie din Polonia caută producători de mese de biliard profesionale și sisteme de iluminat pentru acestea. Se dorește încheierea unor acorduri de distribuție sau de producție.

Companie finlandeză care proiectează și produce biciclete de munte caută producători de cadre din oțel, titan sau aluminiu pentru aceste biciclete.

Compania italiană implicată în procesul de ‘upcycling’ (reutilizare creativă) și economia circulară caută furnizori de țesături, materiale și accesorii.

O companie franceză a proiectat un mâner inovator pentru cărucior, în vederea facilitării transportului de produse/mărfuri. Mânerele proiectate modulează viteza de înaintare și fac posibilă frânarea, dacă este necesar. Soluția este patentată. Firma cauta un partener specializat în producția de tuburi metalice (din oțel sau aluminiu), care realizează operațiuni de pliere, sudură și care poate adapta sisteme de frânare. Se dorește să se încheie un acord de producție. Inițial va fi realizat un prototip.

O companie grecească, lider în industria de prelucrare a lemnului, caută furnizori de PAL cu 3 straturi, placaj și elemente pentru podele.

O companie turcească operează în domeniul plasticului de peste 40 de ani și furnizează matrițe de injecție industriei de acumulatori. Compania caută parteneri care operează în sectorul bioplasticului pentru a realiza un joint venture.

Companie din Italia, producătoare de componente electrice pentru iluminatul tradițional, caută furnizori de ‘drivere’ pentru LED pentru a-și completa gama de produse. Se caută produse de înaltă calitate și fiabile, capabile să concureze cu principalele produse și mărci standard europene. Partenerii ideali sunt producătorii de ‘drivere’ pentru LED interesați să-și exporte produsele în străinătate și capabili să execute produse personalizate.

Distribuitor sloven caută producători de mașini agricole - mașini pentru cultivat și pentru ambalarea baloților, care ar fi interesați să-și extindă vânzările pe piața slovenă.

Companie slovenă, producător de top de mașini agricole în Europa Centrală și de Sud-Est, caută furnizori de cilindri hidraulici și angrenaje pentru cutii de viteză pentru tractoare. Compania este interesată să semneze un acord de producție.

Producător spaniol de mixturi asfaltice solicită bitum solid și topitoare cu tambur pentru bitum.

Producător francez de articole din piele ecologică caută furnizori de piele vegetală, plută sau celuloză de diverse culori în rulouri.

Companie slovenă, care realizează prăjirea și ambalarea cafelei sub propria marcă, caută un producător care a dezvoltat și testat o soluție inovatoare pentru umplerea automată parțială sau totală a pungilor cu cafea.

Distribuitor spaniol de piese auto și alte produse din domeniul auto ce se pot vinde prin intermediul benzinăriilor, agenților de vânzare mașini, firmelor care comercializează cu ridicata etc. caută furnizori și producători de astfel de produse.

Producătorii din sectorul agroalimentar creează deșeuri în procesele lor de producție. Aceste deșeuri pot fi folosite ca ingrediente pentru alte produse: semințe, uleiuri, fibre etc. O companie din Franța a identificat 500 de astfel de „coproduse” și dorește să cumpere deșeuri de la producătorii agroalimentari printr-un acord de furnizare pentru a le revinde clienților săi, asigurând logistica necesară.

Companie din Lituania produce hrană pentru câini. Compania caută materii prime pentru producția de hrană ecologică pentru animale de companie. Dorește să colaboreze cu producători de carne din activităţi de vânatoare uscată la aer (iepure, fazan, rață) și pește sălbatic, precum și cu diverși furnizori de legume și fructe uscate la aer.

Firmă lituaniană, care creează rochii pentru femei și le vinde prin rețeaua proprie de magazine, dorește să-și lărgească sortimentul. Compania caută producători de îmbrăcăminte pentru femei din material de blugi (pantaloni, rochii, jachete) pentru a le distribui produsele.

Companie slovenă, care prăjește și ambalează cafea, caută producători sau furnizori de pungi plic cu ZIP de 150g, 250g, 500g şi 1 kg și capsule pentru cafea.

Firmă de import-export din Cehia, activă în comerțul cu produse inovatoare pentru interior și exterior, caută să-și extindă catalogul de produse pentru case, școli, birouri sau spații tehnice de construcții. Compania este interesată să colaboreze cu producători de mobilier, pereți de sticlă, sisteme acustice, alte sisteme tehnice etc.

IMM olandez a dezvoltat un portofoliu de jucării sustenabile din lemn pentru copii între 1 și 6 ani. Compania caută un producător certificat Conformité Européenne (CE) și Forest Stewardship Council (FSC), care să producă, în cadrul unui acord de producție, în cantități mici, bucătării din lemn pentru copii.

Companie cu sediul în Grecia, activă în domeniul producției de hidrogen din surse convenționale sau regenerabile, caută un partener cu experiență, care să dețină tehnologie automatizată de acoperire cu un substrat ceramic, prin pulverizare cu aer sau fără aer, a tablelor subțiri din aliaj de fier-crom-aluminiu (FeCrAl).

Companie din Coreea de Sud, specializată în producția de biodiesel, caută furnizori de uleiuri vegetale uzate, grăsimi animale și uleiuri de gătit uzate.

Start-up inovator din Italia, axat pe proiectarea și implementarea de aplicații cloud, caută parteneri (companii, universități, asociații etc.) pentru a se alătura unei noi platforme dedicate integrării și mobilității femeilor în Europa. Partenerii ar trebui să contribuie cu informații relevante legate de cazare, găsirea unui loc de muncă, predarea limbilor străine etc.

O companie portugheză, care activează în domeniul eficienței energetice și epurării apelor uzate, caută furnizori de noi tehnologii pentru a le incorpora în proiectele sale.

Producător polonez de suc de aronia caută furnizori (producători sau distribuitori) de produse pe bază de aronia (fructe de aronia confiate, pudră de aronia, aronia uscată).

Companie comercială japoneză dorește să-și extindă portofoliul de produse cu soluții de captare, utilizare și stocare a carbonului (CCUS). Compania caută parteneri din UE care să poată furniza tehnologii relevante.

Companie franceză cu experiență îndelungată în domeniul ambalajelor de lux pentru mărci importante de băuturi, cosmetice, parfumuri, alimente fine etc. caută producători pentru turnare prin injecție a diverselor materiale, de exemplu termoplastice, pentru ambalaje și recipienți.

Firmă din Italia, specializată în proiectarea, producerea și comercializarea gadgeturilor promoționale la scară largă (10.000 până la 300.000 bucăți/proiect), dorește să încheie parteneriate pentru procesarea materiilor prime și furnizarea de produse finite pe bază de comandă. Firma are în portofoliu produse diverse, de la articole 3D din plastic până la articole din ceramică.

Furnizor global cu sediul în Regatul Unit caută parteneri cu care să încheie acorduri de producție și licență pentru furnizarea de noi reactivi, cum ar fi proteine, anticorpi și molecule mici, în scopul de a-și completa gama de produse și de a dezvolta noi produse și servicii. Sunt de interes reactivi si servicii pentru analiza proteomică în urmatoarele domenii: cancer, celule stem, neuroștiinte, imunologie și boli cardiovasculare.

Companie spaniolo-britanică de intermedieri în vânzări dorește să colaboreze cu firme din domeniul producției de echipamente și din domeniul ingineriei mecanice pentru a le sprijini să intre sau să-și extindă prezența pe piața spaniolă.

Firmă sud-coreeană, care dezvoltă un sistem bio-medical bazat pe micro-robotică ce utilizează câmp electromagnetic pentru tratamentul intervențional, caută parteneri care să aibă capacitatea de a efectua studii preclinice și studii clinice.

Companie spaniolă caută furnizori de materii prime pentru producția de sosuri și amestecuri de condimente (sare, usturoi, piper și praf de chimen, semințe, branza rasă, fructe deshidratate, lapte, oțet alb, zahăr, miere, migdale, pudră granulată de migdale, brânzeturi de capră, de vacă sau de oaie), precum și de ambalaje (containere și cutii din PET și carton).

Compania din Marea Britanie caută furnizori autorizați de benzi adezive pentru magneți medicali. Magneții sunt aplicați direct pe piele cu ajutorul autocolantelor sau plasturilor pentru a reduce simptomele menopauzei.

Firmă din Marea Britanie, care activează în domeniul tehnologiei medicale, caută producători sau furnizori de centuri elastice pentru pletismograf respirator inductiv (RIP) cu fir conductiv.

Companie britanică caută producători care pot confecționa articole de îmbrăcăminte sportivă de calitate pentru cluburi și pentru comerțul cu amănuntul.

O companie din Germania dorește să introducă pe piața germană un brand nou pentru câini de talie mică și mijlocie, care cuprinde o colecție de îmbrăcăminte, jucării și alte articole, precum și accesorii potrivite pentru proprietarii de câini și iubitorii de animale. Compania caută producători, angrosiști și agenți de distribuție cu experiență, care lucrează în special cu produse ecologice pentru a încheia contracte de furnizare, producție sau distribuție.

Companie franceză dorește să colaboreze cu producători pentru realizarea accesoriilor în domeniul călăriei (îmbrăcăminte pentru cai, căpăstru etc).

Firmă din Turcia caută furnizori de soluții și sisteme de imprimare / scanare 3D pentru restaurări ale monumentelor istorice și în domeniul cultural.

Companie comercială japoneză caută furnizori de produse chimice și compuși pentru sectorul electronic.

Producător polonez de bobine, senzori și comutatoare pentru industria auto caută producători europeni de piese strunjite de precizie și piese turnate sub presiune pentru fabricarea acestora în loturi mici.

Companie britanică caută furnizori de suplimente alimentare destinate întreținerii sănătății și stimulării performanțelor. Firma dorește să își extindă gama cu noi produse inovative de calitate, care să respecte standardele ISO – GMP, să fie aprobate în UE și să fie testate (Certificate of Analysis - COA).

Companie germană, care comercializează jucării, jocuri, decorațiuni și articole de papetărie, caută producători de ambalaje pentru card-uri (folii care să protejeze de praf și murdărie card-urile folosite în jocurile cu și de către colecționarii de așa numitele “card-sleeves”).

Firmă britanică de inginerie și proiectare, care lucrează în industria echipamentelor de încălzire, ventilație și aer condiționat, caută producători pentru fabricarea de echipamente, supape, accesorii de înaltă calitate din oțel inoxidabil și alamă pentru vase sub presiune.

Companie daneză, care fabrică ferestre cu design tradițional folosind tehnici moderne pentru izolare și funcționare, dorește să colaboreze cu producători, pe baza unor acorduri de fabricație.

O firmă din Danemarca a proiectat și dezvoltat o nouă serie de genți de călătorie și articole de toaletă. Compania caută un producător care să fabrice întreaga serie de modele diferite. Produsele sunt fabricate din piele artificială din poliuretan și țesături de mătase din nailon.

Companie din Marea Britanie caută parteneri pentru a-și testa platforma de tranzacționare financiară autonomă bazată pe inteligență artificială.

Firmă poloneză caută producători de gadgeturi și alte produse cadou pentru a le comercializa on-line pe propria platformă.

Companie olandeză caută furnizori de echipamente de fitness pentru interior și exterior, în vederea asigurării distribuției în Benelux și Antilele Olandeze.

Firmă britanică ce activează în domeniul comercializării de refrigeratoare, echipamente de încălzire, ventilație și aer condiționat caută un producător european de echipamente frigorifice pentru utilizare în supermarketuri și magazine de vânzare cu amănuntul in Marea Britanie.

Companie din Bulgaria, care vinde online către clienți din întreaga lume produse pentru sectorul HoReCa, caută noi furnizori.

Firmă poloneză specializată în fabricarea și distribuția caselor prefabricate din lemn caută furnizori de materiale pentru produsele sale. Firma este interesată în special de: scânduri pentru pardoseli și grinzi de molid, cherestea de molid rabotată, șindrile, izolație pentru acoperiș din lână și plasă de sârmă anti-rozătoare.

Companie franceză care activează în domeniul proiectării motoarelor electrice caută subcontractori din același sector. Această companie personalizează produsele cu diferite opțiuni adaptate cerințelor clienților și ar dori să își extindă soluțiile și expertiza.

O companie portugheză a dezvoltat o aplicație web bazată pe inteligență artificială, care utilizează date prin satelit și drone pentru a monitoriza culturile și a genera informații utile fermierilor. Firma dorește să colaboreze cu operatori de drone pentru a oferi servicii complexe celor ce activează în agricultură.

Companie din Sankt Petersburg vinde concentrate și sucuri din fructe sălbatice și de grădină, precum și din fructe tropicale. Caută furnizori de sucuri și piureuri din zmeură, cireșe, coacăze negre și alte fructe de padure, precum și din mango și fructul pasiunii.

Firmă poloneză de comerț și servicii caută furnizori și producători de ambalaje, vase de unică folosință, articole și soluții pentru curățenie, pungi de gunoi, manuși de unică folosință.

Companie franceză specializată în domeniul ambalajelor caută producători de cutii din MDF, din placaj de plop și/sau cutii din lemn de esență tare.

Companie din Marea Britanie, care oferă online produse tricotate și croșetate manual, caută noi furnizori de lână și fire. Compania a fost înființată de câțiva ani, dar a cunoscut o creștere rapidă și dorește să își extindă gama oferită.

Firmă din Germania caută furnizori de folie de laminare ecologică. Compania produce diverse articole în serie mică.

Brutărie britanică dorește să externalizeze o parte din producția de pâine ecologică fără gluten.

O companie slovenă dorește să fabrice o motocicletă electrică performantă pentru segmentele “offroad” și „dual-sport”. Soluția companiei se află în prezent în faza de proiect - model 3D. Firma caută companii cu care să se asocieze sau investitori pentru producerea unui astfel de vehicul.

Antreprenor spaniol, specializat în comerțul cu amănuntul online, dorește să colaboreze cu designeri, pentru a oferi pe piață îmbrăcăminte de mărimi mari femeilor cu vârste cuprinse între 15 și 50 de ani. Hainele vor respecta tendințele modei, vor fi de calitate și la prețuri mici și medii.

Companie britanică, care activează în domeniul testării produselor de igienă, caută un producător de tampoane care să producă pe baza tehnologiei inovatoare dezvoltată de această companie.

Producător italian de produse semifabricate din lemn caută furnizori de placaj.

Distribuitor maghiar de produse agricole, horticole și instrumente de grădinărit caută producători și furnizori.

Companie cehă caută furnizori de materiale secundare (deșeuri) pe baza de PET, cum ar fi fulgi de PET, șlam de PET etc.

Firmă din Italia produce sub marcă proprie utilaje agricole specializate pentru prelucrarea și întreținerea gazonului natural. Compania caută un partener de producție. De asemenea, compania poate fuziona sau poate fi achiziționată total sau parțial.

Companie britanică, care comercializează on-line detergenți pentru rufe, dorește să încheie acorduri de fabricație cu producători.

Firmă poloneză specializată în distribuția de produse cosmetice dorește să își extindă gama de produse pe bază de ingrediente naturale. Firma caută producători de produse cosmetice ecologice și/sau naturale (creme, loțiuni de corp, tonifiante pentru față, produse de curățare, uleiuri pentru față și corp, creme speciale pentru celulită etc.) pentru distribuție pe piața poloneză.

Companie sârbă, care lucrează cu persoane cu dizabilități, desfășoară activitate în domeniul articolelor de îmbrăcăminte imprimate. Societatea este interesată să își extindă gama de produse prin servicii de distribuție și încheierea de acorduri de agent comercial.

O companie britanică a dezvoltat o metodă inovatoare de transfer a energiei prin sticlă. Laminarea transparentă a sticlei conductive și neconductive permite transferul de energie printre două sau mai multe straturi individuale în procesul laminării. Transferul se face fără cablu și este invizibil pentru utilizator. Firma caută parteneri pentru colaborare pe bază de acorduri de licență, de fabricație, de distribuție sau mixte.

Companie daneză, care furnizează și instalează acoperișuri verzi, caută un nou furnizor pentru tăvi de plastic specifice. Produsul companiei este un strat suplimentar, așezat pe acoperișurile existente, cu iarbă și altă vegetație, care are efecte pozitive asupra biodiversității și climei.

Firmă scoțiană, care activează în domeniul biotehnologiei, caută un producător care să realizeze ambalaje (folii film) inovatoare, compostabile, realizate pe bază de apă și folosite pentru ambalarea produselor alimentare, dispozitivelor medicale și farmaceutice.

Companie lituaniană de transport de mărfuri oferă servicii de expediție cu flota proprie și cu vehicule subcontractate. Compania caută parteneri noi, care au capacități libere de a transporta mărfuri, pentru a lucra în temeiul unui accord de subcontractare.

Angrosist și comerciant cu amănuntul din Marea Britanie caută noi furnizori (în special producători sau cultivatori) de hrană variată pentru păsări sălbatice.

Producător de ambalaje din Olanda caută un producător de ferestre din hârtie transparentă, 100% reciclabilă, care să poată fi utilizată pentru portofoliul său de ambalaje (pungi și saci resigilabili, plicuri etc). Produsele companiei sunt folosite de mărci locale și internaționale de top.

Firmă olandeză dorește să intre în contact cu designeri în curs de consacrare, în scopul comercializării produselor lor de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei și bărbați, online, pe piața internațională.

Companie finlandeză oferă servicii de ambalare și caută un producător de saci din plastic (PP și PET), cu capacități de lipire, coasere și imprimare, cu care să încheie un acord de fabricație.

Firmă poloneză caută furnizori de cabluri din oțel inoxidabil, zincate, de diverse forme și diametre.

Companie franceză caută un producător de recipiente din sticlă pentru alimente destinate bebelușilor. Dorește să colaboreze în baza unui acord de fabricație.

Firmă italiană caută furnizori de produse inovatoare în domeniul sistemelor și instrumentelor cu senzori care să fie utilizate, în principal, în sere și pentru agricultura în câmp deschis.

Companie din Marea Britanie a dezvoltat o gamă de produse concepute pentru persoanele care doresc să-și protejeze și să-și întrețină pielea. Firma caută un producător pentru un unguent / balsam, cu care să coopereze pe baza unui acord de fabricație. Balsamul este vândut în Marea Britanie, Irlanda, alte țări europene, SUA, Australia, Noua Zeelandă și Canada.

Furnizor britanic de infrastructură energetică dezvoltă și instalează containere modulare de conversie a combustibilului care transformă amoniacul în combustibil hidrogen la fața locului (în aeroporturi și porturi sau la bordul navelor mari). Compania caută producători și furnizori de recipiente de cracare a amoniacului, purificatoare de gaze, amortizoare de presiune, schimbătoare de căldură, arzătoare de gaz (amoniac / hidrogen) și rezervoare de amoniac.

Companie croată, angajată în distribuția de produse inovatoare în domeniul lacurilor și vopselelor pentru construcții și bricolaj, dorește să coopereze pe termen lung cu producători de astfel de produse.

Importator și angrosist francez de încălțăminte caută noi furnizori de cizme pentru zăpadă și ploaie, precum și papuci low cost. Compania dorește să încheie un acord de producție cu parteneri străini.

Firmă belgiană caută un partener de producție cu servicii complete, capabil să fabrice, să asambleze și să furnizeze mici dispozitive electronice pentru mașini (portabile), să se ocupe de testarea calității, precum și de ambalare și logistică. Produsele / dispozitivele care urmează să fie fabricate vor avea diverse forme și vor fi utilizate în diverse industrii. Dispozitivele de joasă tensiune, instalațiile electronice, mașinile și dispozitivele medicale sunt câteva exemple.

Companie olandeză, care proiectează jucării educative din lemn, este în căutarea unui producător, care să producă jucării din lemn pentru copii între 6-10 ani, conform specificațiilor tehnice și standardelor europene.

Firmă din Franța proiectează, realizează și comercializează o gamă completă de jucării din lemn (mașini, avioane și motociclete) pentru copii. Firma dorește să colaboreze cu un producător de roți (diametru de 100mm /150mm) cu rulmenți cu bile integrate și anvelope negre din poliuretan.

Companie suedeză, care produce tehnologii avansate de prelucrare pentru industria auto și aeriană, caută un furnizor de piese prelucrate CNC (Computer Numerical Control). Dorește să colaboreze în regim de subcontractare. Lotul de producție va fi cuprins între 50 și 200 de bucăți.

Firmă din Ungaria, care distribuie ingrediente către cei mai mari producători de alimente și suplimente alimentare din această țară, caută furnizori.

Companie olandeză care activează în domeniul modei, cu o nouă colecție creată pentru femei, caută un partener de producție, care să poată produce loturi mici.

Companie poloneză furnizează servicii IT complete pentru diverse sectoare de activitate și dorește să coopereze, în baza unui acord de agent comercial, cu furnizori de diferite tipuri de aplicații software, care doresc să intre pe piața poloneză.

Companie poloneză, care organizează evenimente pentru sporturi extreme, caută producători de haine și accesorii pentru alergare, pentru noul său magazin. Firma este interesată să încheie un acord de producție de tricouri, pantaloni, veste, sticle de apă și alte articole, care să poarte marca companiei poloneze.

Cea mai mare companie din Ungaria de distribuție de dispozitive medicale inovative caută dispozitive medicale de îngrijire la domiciliu marcate CE și produse ortopedice, de reabilitare, pentru a-și lărgi portofoliul și a le distribui la nivel național și în afara țării.

Distribuitor polonez caută pahare de whisky și articole din sticlă pentru alte tipuri de băuturi alcoolice.

Un startup german a dezvoltat un sistem inteligent care permite personalizarea instantanee a stațiilor de lucru – birou și scaun. Firma dorește să colaboreze cu alte companii pentru testări pilot.

Firmă olandeză de îmbrăcăminte sport pentru femei (brand recunoscut pentru eleganță și performanțe tehnice) caută un partener de afaceri producător de jambiere.

Companie olandeză dorește să coopereze cu un producător de tricotaje și să distribuie pulovere pentru femei în Olanda.

Producător sloven specializat în produse ergonomice inovatoare, care permit și previn o postură incorectă în timpul lucrului îndelungat la calculator sau laptop, dorește să încheie un acord de subcontractare cu un producător de produse din sticlă acrilică și plăci de bambus.

Furnizor britanic de produse de ambalare biodegradabile și complet compostabile caută producători de ambalaje din materiale sustenabile.

Companie finlandeză specializată în domeniul articolelor sportive caută un producător european de articole pentru antrenament (covorașe, saltele). Este de preferat ca potențialul partener să aibă experiență în fabricarea articolelor din materiale reciclabile.

Companie comercială japoneză caută produse și tehnologii sustenabile în sectoarele energiei electrice și apei, precum și în domeniul managementului riscului pentru a le distribui municipalităților și furnizorilor de utilități locale. Acestea ar putea fi tehnologii utilizate în caz de dezastre naturale și produse utilizate în mod curent pentru siguranță și protecția mediului.

Firmă olandeză, care comercializează lenjerie de pat pentru bebeluși / copii și articole textile pentru grădinițe, caută producători de articole țesute care pot furniza cantități mici.

Importator maltez de sisteme automatizate de securitate pentru birouri și locuințe și în domeniul eficienței energetice din surse regenerabile caută produse inovatoare pentru a le adăuga în portofoliul său, în baza unui acord de distribuție sau a unui acord de agenție comercială.

Companie italiană implicată în producția de bijuterii și ceasuri lucrate manual caută investitori.

Firmă germană, furnizoare de servicii și tehnologie pentru izolare termică și fonică doreşte să găsească parteneri pentru subcontractarea serviciilor de instalare și reparații. Clienții firmei germane sunt municipalități și instituții publice, dezvoltatori imobiliari și firme din sectorul industrial.

Producător de îmbrăcăminte pentru persoanele cu dizabilități din Marea Britanie caută furnizori sau designeri de soluți iinovatoare pentru fixare (cum ar fi butonul magnetic sau fermoarul cu închidere ușoară).

Companie din Marea Britanie, specializată în domeniul vaselor pentru gătit, caută parteneri pentru a produce atât gama de produse existentă, cât și unanouă, în cadrul unui acord de fabricație.

Firmă olandeză, care comercializează on-line produse de lux, caută producători de genți de mână pentru femei.

Companie din Grecia caută furnizori experimentați de servicii de acoperire a suprafețelor metalice pentru a încheia un acord de externalizare.

Firmă din Franța caută producători de costume și accesorii de neopren pentru kitesurfing, windsurfing și wing foiling.

Companie germană, unul dintre principalii producători de instrumente de scris sustenabile din lemn destinate serviciilor de promovare, produce creioane, pixuri și alte articole de înaltă calitate. Caută parteneri pentru producție și asamblare.

Firmă din Germania caută dispozitive medicale cu tehnologie inovatoare pentru diagnosticare in vitro, diagnosticare la locul de îngrijire, managementul plăgilor și pentru domenii conexe. Fima va distribui produsele în Germania, Austria și Elveția către spitale și policlinici.

Inventator austriac doreşte să încheie un acord de producţie cu companii specializate în tunarea prin injecţie a echipamentelor electrice în vederea lansării pe piaţă a unui model revoluţionar de priză electrică modulară.

Producător polonez de accesorii pentru animale de companie (cuşti, paturi, genţi) doreşte să încheie acorduri de producţie cu ateliere de croitorie cu experienţă în coaserea unor materiale diverse: piele ecologică, ţesături Cordura, năbuc, spumă poliuretanică, fibre din polipropilenă.

Companie franceză din domeniul construţiilor caută furnizori de plase de protecţie pentru şantierele de construcţii.

Firmă din Franţa caută furnizori de saci din polipropilenă albă sau colorată cu dimensiuni cuprinse între 25x40 cm sau 35x60 cm şi 70x140 m sau 60x120 cm. Materialul folosit trebuie să fie non-toxic şi să nu conţină carbonat de sodiu şi bisfenol A.

Companie belgiană doreşte să încheie acorduri de distribuţie cu producători de produse alimentare (lactate, carne, fructe şi legume, artiole de băcănie etc.).

Companie franceză caută furnizori de saci de infuzie din polipropilenă şi hârtie kraft.

Companie poloneză din domeniul comerţului electronic caută furnizori de hanorace (obişnuite, pentru baseball, cu glugă şi fermoar la glugă), tricouri, pantaloni de trening.

Companie slovenă caută producători de saci din polipropilenă şi hârtie natron.

Firmă olandeză, specializată în comerializarea produselor pentru uz casnic, doreşte să încheie acorduri de fabricaţie cu producători de perne din materiale textile.

Companie din Lituania doreşte să încheie acorduri de colaborare cu dezvoltatori din domeniul jocurilor electronice.

Producător francez de umbrele de soare, parasolare şi pergole caută furnizori de ţesături din poliester, polietilenă de mare densitate şi acril.

Importator polonez de vinuri caută furnizori de vin spumant alb ambalat în butoaie de 19,5 l.

Companie olandeză din domeniul modei de lux caută producători de îmbrăcăminte de damă: jachete căptuşite, bleizăre, veste, jachete cu glugă, pantaloni de sport, tricouri cu sau fără mâneci lungi etc.

Creatorul sloven al unui dispozitiv care foloseşte terapia prin vibraţii menit să prevină apariţia sindromului de canal carpian caută parteneri cu experienţă în prelucrarea lemnului în măsură să producă cel puţin 10.000 de carcase din lemn.

Companie germană caută subcontractori care să execute lucrări de vopsire, tencuire, realizare de stucaturi şi lucrări din gips-carton pentru lucrări de construţie în zone din nordul şi vestul Germaniei.

Companie din Sicilia din domeniul modei caută producători de ţesături din polipropilenă şi nailon pentru umbrele.

Firmă austriacă caută producători şi/sau distribuitori de produse alimentare destinate supermagazinelor: ciocolată, aperitive sărate, cereale, bomboane şi biscuiţi.

Companie din Olanda, specializată în comercializarea articolelor ceramice pentru bucătărie, caută furnizori de astfel de produse.

Firmă olandeză doreşte să încheie acorduri de fabricaţie cu producători de scaune şi sofale.

Companie din Grecia, creatoarea unui model de vestă de salvare inteligentă, doreşte să încheie acorduri de colaborare cu producători de echipamente sportive.

Firmă poloneză caută producători şi furnizori de substanţe chimice de uz industrial realizate cu tehnologii inovatoare: hipoclorit de sodiu, dietilditiocarbamat de sodiu şi de potasiu, biocide, substanţe spumante, glicoli.

Firmă olandeză caută partener cu capacităţi de producţie şi asamblare sandale de damă din piele de calitate superioară (model "Grecia antică").

Distribuitor german de piese auto caută furnizori de piese pentru mașini, vehicule utilitare, camioane și autobuze, precum și pentru vehicule industriale și agricole. Compania germană va distribui aceste produse în Europa.

Companie franceză cu o experiență de 40 de ani în distribuția de soluții de ambalare pentru sectoarele agricol și industrial caută producători de diverse tipuri și mărimi de pungi țesute din polipropilenă.

Firmă olandeză dorește să coopereze cu producători de produse alimentare și băuturi inovatoare și/sau ecologice sau vegane pentru comercializarea acestor produse pe piața olandeză și/sau belgiană.

Companie finlandeză caută furnizori de accesorii auto pentru șoferii seniori, cum ar fi: ochelari de vedere pe timp de noapte, mânere pentru centura de siguranță, pentru tetiere, pentru facilitarea urcării/coborârii din mașină, organizatoare, perne rotative pentru mobilitate, perne cu pană pentru prevenirea alunecării etc.

Importator din Macedonia dorește să încheie acorduri de distribuție cu producători de produse congelate: legume, cartofi pentru prajit, pește și carne de pui, porc și vită.

Firmă poloneză furnizoare de produse chimice și servicii în domeniul chimie și inginerie industriale dorește să-și extindă portofoliul de produse pe piața poloneză; dorește să intre in contact cu producători și furnizori de produse inovatoare pentru curățarea chimică a instalațiilor, îndepărtarea depunerilor de var și coroziunii, pentru acoperiri rezistente la coroziune, sau produse ecologice biodegradabile, utilizate pentru îndepărtarea și neutralizarea derivaților de petrol de pe orice tip de suprafață etc.

Importator din Kosovo de produse alimentare dorește să încheie acorduri de distribuție pentru produse procesate din carne, sardine, brânză, paste, sucuri etc.

Producător polonez de schimbătoare de căldură caută furnizori de componente - structuri din oțel (în principal pentru suport), elemente lungi și curbate (de la 8 la 18 metri) și foi laminate. Profilele și foile trebuie să fie din oțel și oțel inoxidabil formate la rece.

Firmă din Polonia, specializată în distribuția de mobilă, caută producători de mese, scaune și alte obiecte de mobilier pentru locuințe, mobilier pentru HoReCa și magazine.

Compania germană dorește să încheie cu firme producătoare contracte de reprezentare și distribuție pentru componente și ansambluri electronice și electromecanice: senzori pentru aplicații de automatizare industrială (pentru controlul mișcării, de temperatură, presiune, umiditate, debit, nivel de umplere), magneți (pentru ridicare, blocare, electromagneți), comutatoare, relee, siguranțe.

Start-up din Italia caută ateliere în vederea realizării de articole pentru nou-născuți și copii până la 3 ani. Articolele vor fi fabricate din materialele naturale sau organice de înaltă calitate. Producătorul trebuie sa dețină certificate privind sustenabilitate si să fie familiarizat sau să fi lucrat pentru sistemul de educație Montessori sau sisteme similare.

Comerciant de piese auto din Luxemburg dorește să încheie acorduri comerciale cu producători de piese auto, piese pentru vehicule utilitare, piese pentru aviație și cu furnizori de tehnologie în domeniul automatizării.

Importator şi distribuitor din Ungaria caută producători de articole sanitare pentru baie şi bucătărie, mobilier şi pardoseli din lemn.

Comerciant finlandez cu amănuntul de scule pentru industria prelucrării metalelor doreşte să achiziţioneze pietre de polizor, roţi dinţate, curele pentru polizare, burghie, scule de ştanţat, unelte pentru prelucrarea metalului, aparate de sudură şi accesorii, sisteme de iluminat pentru remorci ş.a.

Companie din Republica Cehă caută producători de lenjerie, pijamale şi îmbrăcăminte de casă.

Întreprindere din Franţa caută producători de foi de placaj din fag pentru scaune.

Producător german de maşini agricole de ultimă generaţie caută firme specializate în servicii de debitare a metalelor cu flacără, laser şi plasmă.

Comerciant danez de produse nealimentare caută producători de accesorii pentru decoraţiuni de interior, jucării din pluş, lemn şi material plastic, mobilier pentru camere de copii, accesorii pentru băi şi bucătării, accesorii şi dispozitive pentru telefoane inteligente şi jocuri electronice.

Firmă de construcţii din Franţa caută furnizori de perdele de protecţie.

Distribuitor de produse ecologice pentru întreţinerea locuinţelor caută furnizori de materiale textile şi bureţi pentru curăţenie, prosoape de bucătărie, perii pentru curăţenie, hârtie de toaletă.

Firmă din Belgia caută producător de produse din spumă de etilen-acetat de vinil.

Companie franceză caută furnizori de piese de schimb pentru autovehicule de construcţii.

Firmă din Danemarca caută furnizori de ambalaje pentru produse fragile (obiecte din porţelan).

Companie din Marea Britanie, specializată în comercializarea produselor agroalimentare, hrană pentru animale şi echipamente pentru producerea energiei solare, caută noi furnizori de astfel de produse.

Firmă din Ungaria caută producători/distribuitori de materii prime pentru industria alimentară: margarină, drojdie de bere, produse din soia, gluten, amidon, ulei alimentar, untură de porc, aluaturi, fructe uscate, gemuri ş.a.

Companie franceză, specializată în producţia de înlocuitori de lapte şi hrană complementară pentru animalele tinere, caută furnizori de lapte praf, pudră din zer şi lapte îmbogăţit cu grăsimi pentru viţei.

Companie daneză caută producători de articole din porţelan smălţuit.

Companie din Germania caută produse pentru industria petrolului şi a gazelor şi pentru producerea energiei: sisteme de filtrare şi pentru tratarea apelor, schimbătoare de căldură, recipiente de presiune, valve, servomotoare, componente pentru puţuri de petrol, conducte, flanşe, radiatoare electrice ş.a.

Firmă spaniolă din domeniul ICT caută furnizori de platforme IoT cu caracteristici speciale.

Companie din Luxemburg caută producători de scule pentru realizarea pardoselilor din lemn (scoabe).

Producător şi distribuitor de alimente din Qatar caută produse cu mişcare rapidă care nu necesită condiţii speciale de depozitare: snacksuri, bomboane, cereale, fructe uscate, băuturi răcoritoare etc.

Companie olandeză, specializată în comercializarea produselor alimentare organice şi vegan, caută producători de deserturi vegan.

Companie germană caută furnizori de produse pentru industria automobilelor.

Firmă din Polonia caută producători/distribuitori de materiale de construcţii şi maşini/echipamente pentru această ramură.

Firmă poloneză caută mobilier pentru uz casnic şi comercial (în principal, mese şi scaune).

Importator şi distribuitor polonez caută furnizori de produse chimice pentru curăţenie şi pentru îngrijirea copiilor mici.

Firma de construcţii din Republica Moldova caută furnizori de sârmă şi tablă galvanizată, accesorii şi elemente decorative pentru garduri.

Firmă italiană doreşte să încheie un acord de producţie cu un partener specializat în asamblarea produselor din material plastic în vederea producerii de umbrele cu design inovator.

Companie poloneză caută parteneri cu experienţă în furnizarea de soluţii legate de transformarea, stocarea şi distribuţia energiei fotovoltaice în vederea producerii de invertoare pentru uz gospodăresc.

Companie din Marea Britanie caută realizatori de produse software pentru dezvoltatori şi administratori de baze de date.

Firmă din Republica Cehă caută furnizori de materiale mai uşoare şi mai ieftine decât profilele turnate din aluminiu care se foloseşte în prezent pentru echipamentele de purificare a lichidelor.

Întreprindere italiană caută parteneri din domeniul ambalării în vid a alimentelor pentru a testa şi valida un prototip de senzor vizual de verificare a prospeţimii alimentelor ambalate.

Firmă din Spania caută partener pentru dezvoltarea unui model neconvenţional de alternator pentru producerea energiei eoliene.

Companie daneză caută furnizori de bandă adezivă nano).

Companie olandeză doreşte să încheie acorduri de producţie în domeniul procesării cărnii.

Firmă poloneză, specializată în realizarea de produse cosmetice naturale de calitate superioară, caută producători/furnizori de ambalaje pentru produsele sale.

Firmă din Italia, realizatoare de bijuterii lucrate manual, caută parteneri specializaţi în prelucrarea materialelor plastice (tereftalat de polietilenă).

Companie germană caută producători de adezivi rezistenţi la izopropanol şi apă.

Producător englez de vopsele caută parteneri de colaborare în realizarea de noi produse.

Companie din Danemarca, specializată în comercializarea produselor din metal, caută producători de brăţări pentru prinderea jgheaburilor de scurgere a apei.

Companie din Danemarca, specializată în comercializarea produselor nealimentare, caută producători de jucării din lemn şi mobilier pentru copii.

Companie din Malta, specializată în distribuţia produselor şi dispozitivelor medicale şi farmaceutice, caută producători din acest domeniu.

Firmă poloneză doreşte să încheie acorduri de distribuţie cu producători de substanţe inovatoare pentru uz industrial (în special, hipoclorit de sodiu, chimicale pentru controlul mirosurilor, biocide, spumante, glicol).

Companie germană caută producători de componente electrice şi electronice pentru a încheia acorduri de distribuţie.

Designer olandez de corturi caută producători de corturi care au în dotare maşini de cusut pentru ţesături tari din nailon cu poliester.

Firma italiană, lider în distribuţia de profile din aluminiu, caută producători de lingouri de aluminiu, profile de aluminiu extrudate la rece şi profile din PVC necesare realizării de accesorii pentru ferestre.

Companie poloneză caută producători de dimethylditiocarbamat de sodiu şi de potasiu.

Firmă germană caută partener pentru fabricarea de papuci de uz hotelier din materiale naturale.

Distribuitor francez caută producători de materiale tehnice, dispozitive electrice şi electronice.

Companie olandeză, specializată în comerţul cu amănuntul al produselor pentru ciclism, caută producători de îmbrăcăminte specifică pentru acest domeniu (tricouri cu mâneci scurte/lungi, pantaloni lungi/scurţi etc.)

Companie spaniolă din domeniul proiectării accesoriilor vestimentare caută producători specializaţi în realizarea de produse din materiale rezistente la apă care ar urma să realizeze genţi din silicon cu inele din cauciuc şi mânere din poliester/bumbac conform modelelor puse la dispoziţie.

Companie germană cu peste 150 de ani de experienţă în producţia de perii şi pensule caută producători de mânere din lemn şi furnizori de materiale pentru aceste produse.

Designer şi distribuitor francez de încălţăminte din piele pentru femei doreşte să încheie acorduri de producţie cu producători din acest domeniu.

Firmă din Lituania, proprietară a mai multe magazine de articole de damă, doreşte să încheie acorduri de distribuţie cu producători de asttfel de articole (rochii pentru femei şi fete tinere, bluze, tricouri, cămăşi, genţi şi alte accesorii vestimentare.

Companie germană, specializată în prelucrarea metalelor, doreşte să subcontracteze o parte din producţia ei.

Firmă din Suedia caută subcontractanţi care să preia fabricarea de cablu coaxial folosit la roboţi pentru tuns iarba.

Companie din Turcia, specializată în comercializarea de produse biocide, caută furnizori de ingrediente active, cum ar fi: Tetramethrin, Cyfluthrin, Lamda-cyhalothrin, Permethrin, Cypermethrin, Pyriproxyfen, Thiamethoxam cu concentraţie de min. 95%.

Companie farmaceutică greacă doreşte să încheie acorduri de distribuţie cu producători de medicamente generice Leuprorelină şi Triptorelină.

Firmă poloneză, producătoare de uleiuri presate la rece, caută furnizori de materii prime (seminţe de floarea-soarelui, dovleac, muştar, susan, camelină, germeni de grâu prăjiţi, miez din sâmburi de caisă ş.a.

Firmă din Polonia producătoare de cosmetice pentru îngrijirea tenului, caută furnizori de capace cu dispensor pentru ambalajele produselor sale.

Companie franceză, specializată în comercializarea recipientelor de sticlă, caută furnizori de sticle şi borcane.

Firma din Ungaria caută producători/distribuitori de materii prime şi materiale pentru industria agro-alimentară.

Companie cehă doreşte să încheie acorduri de cooperare cu întreprinderi care oferă produse, soluţii şi tehnologii industriale inovatoare.

Firmă germană, specializată în comerţul cu ridicata a produselor pentru industria ospitalităţii, caută furnizori de mănuşi de unică folosinţă fabricate din nitril.

Companie din Luxemburg doreşte să încheie acorduri de distribuţie cu producători de articole industriale, de uz casnic, echipamente şi unelte pentru grădinărit, produse de curăţenie, articole pentru petrecerea timpului liber etc.

Furnizor german de produse pentru industria auto caută producători de scule şi unelte complexe pentru industria grea.

Firmă germană doreşte să încheie acorduri de cooperare cu furnizori de materii prime pentru industriile chimică, a hârtiei şi a sticlei, materiale compozite, vopsele şi răşini.

Companie din Grecia doreşte să încheie acorduri comerciale cu furnizori de produse cosmetice şi de îngrijire corporală.

Întreprindere poloneză din domeniul construcţiilor caută producători de bolţuri, şuruburi şi piuliţe din oţel inoxidabil.

Companie franceză caută producători de recipiente fabricate din sticlă borosilicat.

Firmă din Danemarca, specializată în comerţul cu materiale de construcţii, caută producători de şindrilă.

Companie din Marea Britanie caută producători de hanorace de calitate superioară.

Companie din Marea Britanie caută producători specializați în realizarea de profile din material plastic și din aluminiu prin termoformare şi turnare.

Companie din Armenia, specializată în comercializarea produselor textile și de modă, caută producători de articole de îmbrăcăminte, lenjerie și accesorii pentru bărbați, femei și copii.

Distribuitor polonez de vinuri dorește să încheie acorduri comerciale cu producători de vin fără alcool.

Firmă germană din domeniul produselor de uz medical caută producători de aparatură inovatoare pentru diagnosticare in-vitro, teste pentru diagnosticare rapidă și domenii conexe.

Companie belgiană specializată în realizarea de materiale publicitare personalizate (foi de cort din poliester şi PVC, steaguri din poliester, feţe de maşa din dacron şi spandex, feţe de masă din poliester şi PVC), caută parteneri cu capacităţi de producţie şi imprimare materiale publicitare.

Fond privat de investiţii din Grecia, specializat în finanţarea dezvoltării şi restructurării companiilor, oferă fonduri IMM industriale din sectoarele agro-alimentar, producţie, turism şi energie.

Furnizor german din domeniul auto caută producător de componente, unelte şi scule complexe pentru sectorul industriei grele.

Companie olandeză doreşte să încheie acorduri de distribuţie cu fabricanţi de produse inovative destinate activităţilor sportive în aer liber.

Companie din Ucraina caută producători de mobilă.

Firmă din Portugalia doreşte să încheie acorduri de producţie sau de subcontractare cu producători de detergenţi pe bază de ulei de uz alimentar reciclat.

Companie din Luxemburg doreşte să încheie acorduri de fabricaţie cu producători de ceaiuri şi infuzii de plante.

Firmă poloneză, specializată în comercializarea mobilei, doreşte să încheie acorduri de distribuţie cu producători de mese, scaune şi alt mobilier pentru uz comercial sau privat.

Companie din Italia, producătoare de genţi şi accesorii din piele, caută producători de ţesături de uz militar.

Companie poloneză caută furnizori de materiale textile neţesute.

Companie franceză, specializată în realizarea de pardoseli decorative, caută furnizori de produse de acoperire (pentru pereţi, pardoseli şi tavane) realizate din materiale ecologice.

Firmă din Marea Britanie caută parteneri care doresc să comercializeze materiale consumabile şi de unică folosinţă pentru industria turismului, ospitalităţii şi petrecerii timpului liber.

Producător polonez de articole exclusiviste pentru animalele de companie caută fabricanţi din domeniul pielăriei.

Firmă din Spania caută furnizori de senzori Narrowband-IoT.

Companie din Turcia cu patruzeci de ani de experienţă în domeniul construcţiilor caută parteneri pentru participarea la licitaţii publice şi furnizori de materiale pentru construcţii şi pentru lucrări de infrastructură.

Designer şi producător sloven de jucării şi produse pentru dezvoltarea abilităţilor cognitive ale copiilor doreşte să încheie acorduri de cooperare cu producători din domeniul articolelor de lemn şi de carton.

Companie germană caută furnizori de materii prime pentru industria chimică, a hârtiei, a prelucrării sticlei, de materiale compozite, vopsele şi răşini sintetice.

Companie engleză doreşte să încheie acorduri de distribuţie cu furnizori de produse şi tehnologii din domeniul asistenţei şi îngrijirii personale.

Distribuitor englez de dispozitive medicale doreşte doreşte să încheie acorduri de distribuţie cu furnizori de dispozitive pentru tratarea problemelor ginecologice şi urologice.

Companie greacă, specializată în importul de biciclete şi trotinete electrice, doreşte să-şi extindă portofoliul de produse din aceste categorii.

Distribuitor danez de produse de dezinfecţie caută producători de halate pentru laboratoare.

Firmă din Bulgaria doreşte să importe materiale textile neţesute realizate din polipropilenă.

Producător de ceaiuri din Letonia doreşte să împorte plante uscate (mentă, zmeură, echinacea, albăstrele) cultivate în ferme certificate organic.

Producător de ceaiuri din Letonia doreşte să încheie contracte de furnizare cu producători sau furnizori de cutii şi doze metalice.

Firmă din Cipru doreşte să importe zahăr granulat ambalat în saci de câte 25 kg.

Companie suedeză caută furnizori de şorturi de unică folosinţă din materiale textile neţesute.

Designer şi distribuitor francez de încălţăminte de damă doreşte să încheie acorduri de producţie cu producători din industria pielăriei.

Întreprindere mijlocie din Marea Britanie caută producători de materiale textile pentru echipamente de sport.

Producător lituanian de produse cosmetice caută producători de pompe dozatoare din material plastic de culoare albă pentru recipiente de săpun lichid.

Companie suedeză caută procesatori de lână şi fabricanţi de pături din lână.

Companie poloneză caută furnizori de nuci, seminţe şi fructe deshidratate.

Distribuitor german de echipamente electronice caută producători de echipamente electronice de uz individual (camere, microscoape, echipamente de testare etc.)

Companie portugheză caută firme cu care să încheie acorduri de colaborare în dezvoltarea de soluţii inovatoare în domeniul managementului consumului energetic.

Companie turcă, producătoare de nutreţuri pentru vite, oi şi sectorul avicol, caută furnizori de materii prime pentru acest domeniu.

Companie din Bulgaria caută producători de mânere pentru uşi.

Importator polonez de suplimente alimentare, alimente sănătoase, produse cosmetice şi farmaceutice caută furnizori care doresc să intre pe piaţa poloneză cu astfel de produse.

Companie rusă din domeniul fabricării mobilei caută producători de accesorii pentru mobilier şi obiecte de design interior.

Companie daneză caută producător de articole pentru îngrijirea animalelor (piepteni şi perii) realizate din materiale sustenabile.

Companie privată poloneză caută furnizori de produse destinate domeniului de furnizare şi distribuţie energie electrică.

Companie poloneză, specializată în realizarea de parcări etajate pentru biciclete, caută producători de echipamente electromecanice.

Companie poloneză, specializată în realizarea de sisteme de iluminat, doreşte să încheie acorduri de vânzare-cumpărare cu producători de profile bandă LED din aluminiu.

Companie din Polonia din domeniul construcţiilor de maşini caută producători de accesorii pentru pompe hidraulice.

Firmă poloneză, producătoare de coloane de sunet exclusiviste, doreşte să încheie acorduri de cooperare în producţie.

Companie din Israel, specializată în importul de accesorii din domeniul aerului condiţionat, schimbătoarelor de căldură etc. caută producători de ţevi din polietilenă, pompe de apă şi de ulei, valve, dezumidificatoare etc.

Companie din Suedia caută producători de obiecte de design interior din metal.

Producător leton de jucării pentru copii caută furnizori de piele sintetică şi de ţesături textile pentru încheierea de contracte de vânzare-cumpărare.

Companie din Lituania specializată în activităţi de marketing şi publicitate caută parteneri de cooperare.

Companie suedeză a proiectat o jucărie nouă pe care ar dori s-o realizeze din lemn prin colaborare cu un fabricant din industria prelucrării lemnului.

Companie din Suedia caută producători de săpun lichid şi şampon cu cărbune activ.

Companie letonă caută furnizori de pudră solubilă de sucuri din fructe.

Firmă din Bulgaria caută producători/furnizori de tereftalat de polietilenă (PET).

Companie finlandeză caută producători/furnizori de pastă şi vată de celuloză şi hârtie creponată.

Companie greacă de tehnică medicală, creatoare a unui model inovativ de atelă pentru fracturi, caută furnizori de folie de acid polilactic (PLA) şi firme specializate în turnarea prin injecţie a PLA.

Companie spaniolă caută furnizori de capace şi pompe dozatoare pentru flacoane de produse cosmetice.

Firmă din Grecia, specializată în echipamente de ventilare şi filtrare, caută producători de motoare electrice asincrone şi schimbătoare de căldură aer-aer.

Firmă din Polonia caută producători sau furnizori de pulberi şi soluţii de argint coloidal şi aur coloidal.

Companie franceză caută producători de ţevi/tuburi din spumă poliuretanică de înaltă densitate.

Companie poloneză din domeniul produselor farmaceutice şi alimentare oferă servicii de distribuţie pentru astfel de produse pe piaţa poloneză.

Producător polonez de parchet caută furnizori de lamele din lemn de stejar.

Companie din Croaţia, specializată în comerţul cu produse metalurgice, doreşte să încheie acorduri de distribuţie cu producători din acest sector de activitate.

Companie poloneză din domeniul suplimentelor alimentare şi al produselor farmaceutice caută producători din aceste domenii care doresc să intre pe piaţa poloneză cu produsele lor.

Producător polonez de ambalaje doreşte să încheie un acord de producţie cu producători de carton ondulat.

Producător de greutăţi pentru cântare caută furnizori de aliaje de zinc.

Firmă din Finlanda, specializată în comercializarea uneltelor de şlefuit, polizat şi tăiat cauta fabricanţi de astfel de produse.

Companie suedeză caută producători de piese turnate de diferite greutăţi (de la 20 kg până la 8.500 kg)

Firmă din Franţa caută producător de placaj profilat pentru scaune.

Firmă din Bulgaria, specializată în comercializarea pieselor de schimb pentru echipament minier, buldozere, încărcătoare frontale, locomotive electrice şi vagoane de marfă caută furnizori pentru a încheia acorduri de distribuţie.

Producător german de mobilier de grădină caută furnizori de părţi componente din lemn de zadă pentru a încheia acorduri de subcontractare.

Firmă din Olanda, specializată în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte pentru ciclism, caută producători.

Producător suedez de maşini de găurit caută fabricat de piese turnate de mică greutate (3 – 55 kg) pentru încheierea unui acord de subcontractare.

Companie suedeză caută producători de piese sudate din oţel.

Firmă belgiană caută producător interesat să realizeze brăţări cu design pus la dispoziţie.

Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte de distribuție, pe termen lung.

Agenţie olandeză de marketing şi vânzări caută producător de bile efervescente pentru baie.

Companie italiană din Sicilia, lider în distribuţia de profile din aluminiu caută producători pentru a încheia acorduri de distribuţie.

Companie din Malta, specializată în distribuţia produselor şi dispozitivelor farmaceutice şi medicale caută producători pentru a încheia acorduri de distribuţie.

Firmă din Spania caută producători de senzori pentru Narrowband-IoT.

Producător sloven de jucării şi alte produse pentru dezvoltarea abilităţilor cognitive caută producători pentru încheierea de acorduri de producţie.

Firmă din Polonia caută producători şi furnizori care doresc să intre pe piaţa poloneză pentru a încheia acorduri de distribuţie.

Distribuitor german caută producători de componente electronice pentru a încheia acorduri de distribuţie.

Distribuitor spaniol de conţinut foto şi video caută fabricanţi de produse inovatoare digitale, optice şi audio-vizuale.

Companie irlandeză de vânzări cu amănuntul online doreşte să încheie acorduri de externalizare cu producători de obiecte pentru cadouri.

Companie croată din domeniul băuturilor spirtoase caută producători de ambalaje pentru băuturi.

Firma germană, specializată în prelucrarea metalelor, caută sub-contractanţi.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro