Oportunitati de afaceri


Baza de date a retelei Enterprise Europe Network (administrata de serviciile specializate ale Comisiei Europene) este cea mai mare baza de date din Europa si include oportunitati de cooperare in afaceri lansate de firme din cele 64 de tari in care este prezenta reteaua, respectiv cereri si oferte de produse si servicii, de cooperare comerciala, tehnologica, financiara si in productie, cat si pentru gasirea de parteneri pentru proiecte de cercetare-dezvoltare finantate prin programele europene.

Orice firma interesata de dezvoltarea transnationala a propriei afaceri are acces gratuit la aceasta baza de date prin intermediul membrilor consortiului care acopera regiunea in care isi are sediul firma (in cazul consortiului PROSME, judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Teleorman si Municipiul Bucuresti).

O propunere de cooperare in afaceri a unei firme din zona acoperita poate fi elaborata prin completarea formularului de propunere de cooperare in afaceri. Informatiile din acest formular sunt prelucrate si introduse in baza de date europeana, acolo unde zilnic se inregistreaza sute de oportunitati de afaceri. Dupa validarea inregistrarii, propunerea de cooperare devine vizibila pentru toti partenerii EEN din cele 64 de tari. Ulterior, veti fi informat ori de cate ori un potential partener strain isi va exprima interesul pentru o viitoare cooperare in afaceri cu firma dvs.

Totodata, pe baza informatiilor din formular, se pot face cautari ale unor propuneri de cooperari in afaceri care se potrivesc criteriilor si cerintelor dvs., aceasta fiind o alta cale de identificare a unor potentiali parteneri.

Si nu in ultimul rand, se pot folosi si alte cai pentru promovarea propunerii dvs., cum ar fi sistemul intranet de comunicare al retelei, relatiile directe cu partenerii din retea, invitarea dvs. la evenimente internationale de afaceri, etc.

Pentru informatii complete privind aceste oportunitati de cooperare, pentru identificarea altor oportunitati din baza de date europeana care sa corespunda nevoilor dvs. si pentru a introduce profilul dvs. de cooperare în aceasta baza, persoana de contact este dna Cristina ROUĂ, tel. 021.315.96.59, mobil: 0722 888 228, e-mail: cristina.roua@adrbi.ro.

In aceasta pagina, publicam propuneri de cooperare din baza de date europeana care vizeaza firme din Romania. In cazul in care aceste propuneri vi se par interesante, va rugam sa folositi datele de contact de mai sus, indicand referinta propunerii respective (de ex. BR...2019...)

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro