Logica intervențiilor Programului Operațional Regional pentru Regiunea București-Ilfov 2021-2027 (POR BI) - 31 iulie 2020


Programul Operațional Regional pentru regiunea București-Ilfov 2021-2027 (versiunea 31.07.2020)

Logica intervențiilor POR BI 2021-2027 (varianta 31 iulie 2020):
Axa 1 - O regiune inovativă
Axa 2 - O regiune cu orașe "Smart"
Axa 3 - O regiune cu orașe prietenoase cu mediul
Axa 4 - O regiune accesibilă
Axa 5 - O regiune educată
Axa 6 - O regiune atractivă

Axele 1-6 (format Excel)

Supunem consultării publice logica intervențiilor POR BI varianta 31 iulie 2020 - aceasta cuprinde o serie de modificări pornind de la varianta publicată în 20 mai 2020 justificate de feedback-ul primit din partea actorilor regionali, precum și de observațiile primite din partea Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și Comisiei Europene.

În continuare așteptăm de la dumneavoastră:
1. Observațiile, propunerile, chiar și criticile dumneavoastră privind tipurile de operațiuni și intervențiile menționate în acest proiect de document, acestea ne vor fi de mare ajutor în procesul de programare.
2. De asemenea, în situația în care reprezentați una din instituțiile publice sau entitățile private care pot fi vizate de intervențiile respective va rugam sa ne transmiteți sub forma de fișă de proiect (descarcă fișa) investițiile care se doresc a fi realizate în cadrul viitoarei perioade de programare (aceasta în situația în care deja nu ați făcut acest lucru în interacțiunile noastre anterioare sau dacă între timp ideea de proiect a fost modificată).

Observațiile, fișele de proiecte și/sau orice alt tip de demers doriți să inițiați în legătura cu documentele supuse consultării pot fi transmise prin mail la adresele alexandra.ionita@adrbi.ro sau mihaela.radulescu@adrbi.ro.

Am aprecia primirea acestor contribuții până la data de 10.09.2020, cu mențiunea ca procesul de consultare va continua pe tot parcursul elaborării documentelor de programare, dar cu cât mai târziu vom intra în posesia informațiilor/propunerilor, cu atât vor fi mai limitate posibilitățile de modificare ale diferitelor documente/secțiuni ale POR BI 2021-2027.

 

 

 

 

 

 

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro