Logica intervențiilor Programului Operațional Regional pentru Regiunea București-Ilfov 2021-2027 (POR BI) - 29 octombrie 2021


 

Continuăm procesul de constituire al Structurilor Parteneriale POR BI 2021-2027

Documente suport pentru POR București-Ilfov

 

Programul Operațional Regional București-Ilfov 2021-2027, versiunea de lucru nr.3 în vederea continuării negocierilor informale cu reprezentanții Comisiei Europene, relansat în dezbatere publică!

Draft - Programul Operațional Regional pentru regiunea București-Ilfov 2021-2027 (versiunea 29 octombrie 2021) - format PDF

Vineri, 29 octombrie 2021, Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov a transmis Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene cea de-a treia versiune de lucru a Programului Operațional Regional, pe care îl vom transmite Comisiei Europene, ulterior îndeplinirii recomandărilor MIPE pe care le așteptam in zilele următoare.

Această variantă de lucru a POR BI aduce elemente de noutate/modificări de conținut față de varianta anterioară (23 aprilie 2021), atât ca răspuns la recomandările formulate de Comisia Europeană, cât și la modificările legislative comunitare aferente perioadei de programare 2021-2027. De asemenea, există elemente suplimentare și detalieri (în principal în ceea ce privește acțiunile), dar și acțiuni noi care au apărut inclusiv ca urmare a procesului de consultare de până acum. De asemenea, am inclus detalieri ale alocărilor pe diferite tipuri de acțiuni, dar și ale indicatorilor de realizare și de rezultat pe care ne așteptăm să îi atingem în urma implementării.

Documentul se află în consultare publică până în data de 15 decembrie 2021, actorii interesați putând transmite observațiile și sugestiile la adresele de e-mail dan.nicula@adrbi.ro, alexandra.ionita@adrbi.ro și/sau mihaela.radulescu@adrbi.ro.

Dorim să ne asigurăm că documentul este dezvoltat la maximul posibil și întrunește consens la nivel regional în privința obiectivelor, priorităților și acțiunilor propuse. De aceea, vă rugăm să ne sprijiniți în continuare prin formularea de observații, critici, propuneri de modificare, precum și prin formularea de idei de proiecte (dacă acestea nu ne-au fost deja adresate), sub forma fișei de proiect.

De asemenea, vă invităm să urmăriți această secțiune a site-ului nostru și să vă înscrieți în baza noastră de contacte, pentru că vom publica în curând un calendar al consultărilor (de tip conferință virtuală, webinar sau conferințe și seminarii în format fizic, dacă situația epidemiologică o va permite) privind programul propriu-zis, cât, mai ales, viitoarele ghiduri ale solicitantului care vor aduce necesarele precizări privind modul propriu-zis de accesare a finanțărilor.

 

ARHIVA

 

 

 

 

 

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro