Consultare APELUL DE PROIECTE ETAPIZATE - Condiții de acordare a sprijinului financiar pentru proiectele etapizate preluate din POR 2014-2020


Autoritatea de Management pentru Programul Regional București-Ilfov (AM PR BI) 2021-2027, lansează în consultare publică Ghidul solicitantului pentru APELUL DE PROIECTE ETAPIZATE - Condiții de acordare a sprijinului financiar pentru proiectele etapizate preluate din POR 2014-2020.

 Ghidul Solicitantului - Apel Etapizate – format pdf

 Ghidul Solicitantului - Apel Etapizate - format word

  Pachet Ghid + Anexe – Apel Etapizate

 

Observațiile, comentariile și recomandările dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi în vederea îmbunatățirii ghidului și pentru a ne asigura că acesta răspunde nevoilor dumneavoastră și nu conține prevederi care să complice nejustificat procesul de elaborare a proiectelor.

Așteptăm de asemenea și întrebările dumneavoastră, dacă veți considera că prevederile din proiectul de Ghid sunt insuficient de clare pentru a putea formula observațiile.

Observațiile, comentariile, recomandările, dar și eventualele întrebări trebuie transmise la adresa de email: helpdesk@adrbi.ro, până în data de 27.05.2024

NB: Acestea pot fi trimise direct în corpul email-ului, însă, dacă aveţi o adresă scanată, ştampilată, vă rugăm să anexaţi şi varianta editabilă, pentru centralizare. Vă rugăm să precizaţi numele (personal sau al instituţiei/firmei reprezentate) şi date de contact (telefon, email - încercând să evitaţi domeniul Yahoo.com, în care mesajele intră cu întârziere/Spam).

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro