Consultare 1.8 - Apel dedicat sprijinului pentru cresterea durabila si modernizarea tehnologica a microintreprinderilor


Autoritatea de Management pentru Programul Regional București-Ilfov (AM PR BI) 2021-2027, lansează în consultare publică Ghidul solicitantului pentru APELUL DE PROIECTE PR BI P1/1.8/1/2024 - Apel dedicat sprijinului pentru creșterea durabilă și modernizarea tehnologică a microîntreprinderilor din cadrul Priorității 1 - O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice.

Ghidul Solicitantului - Apel PR BI P1/1.8/1/2024 - format pdf

Ghidul Solicitantului - Apel PR BI P1/1.8/1/2024 - format word

Pachet Ghid + Anexe - Apel PR BI P1/1.8/1/2024

Ghidul solicitantului conţine informaţii despre specificitatea proiectelor, modalitatea de completare şi de depunere a cererii de finanţare, condiţii de eligibilitate, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, selecţie, contractare a proiectelor.

Observațiile, comentariile și recomandările dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi în vederea îmbunatățirii ghidului și pentru a ne asigura că acesta răspunde nevoilor dumneavoastră și nu conține prevederi care să complice nejustificat procesul de elaborare a proiectelor.

Așteptăm de asemenea și întrebările dumneavoastră, dacă veți considera că prevederile din proiectul de Ghid sunt insuficient de clare pentru a va putea formula observațiile.

Observațiile, comentariile, recomandările, dar și eventualele întrebări trebuie transmise la adresa de email: helpdesk@adrbi.ro, până în data de 26.06.2024

NB: Acestea pot fi trimise direct în corpul email-ului, însă, dacă aveţi o adresă scanată, ştampilată, vă rugăm să anexaţi şi varianta editabilă, pentru centralizare. Vă rugăm să precizaţi numele (personal sau al firmei reprezentate) şi date de contact (telefon, email - încercând să evitaţi domeniul Yahoo.com, în care mesajele intră cu întârziere/Spam).

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro