Apel de idei de proiecte pentru implementarea unor solutii inovative de economie circulara


Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional București-Ilfov 2021-2027 (POR BI) se află în plin proces de actualizare a ultimei versiuni de program transmisă Comisiei Europene (CE) în data de 9 decembrie 2021.

Urmare setului de comentarii și recomandări primite în luna martie 2022 din partea reprezentanților CE, în cadrul Priorității 1 - O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice, analizăm posibilitatea includerii unei acțiuni pilot denumită Sprijin pentru IMM în vederea implementării unor soluții inovative de economie circulară.

Beneficiarii acestei acțiuni ar putea fi întreprinderile mici și mijlocii, inclusiv microîntreprinderile, care intenționează să dezvolte și/sau să adopte soluții inovative de economie circulară.

Pentru detalii şi exprimarea ideilor de proiecte, vă rugăm să completaţi chestionarul disponibil la https://forms.gle/uMxrHDi8yg1EEJKw5.

Termenul până la care așteptăm intențiile dumneavoastră de proiecte este 15 mai 2022.

Pentru orice întrebări, persoanele de contact din partea ADR BI sunt: Gina Păun - gina.paun@adrbi.ro și Alexandra Ioniță - alexandra.ionita@adrbi.ro.

Vă mulțumim!
Echipa ADR BI

 

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro