Saptamana europeana a energiei durabile - 25-28 octombrie 2021


Sub titlul “Towards 2030: Reshaping the European Energy System”, săptămâna europeană a energiei durabile (EUSEW) se va desfășura și anul acesta exclusiv online, în perioada 25-28 octombrie. Este cel mai important eveniment dedicat energiei regenerabile și utilizării eficiente a energiei din Europa, iar programul propune evenimente organizate atât de instituții europene, cât și la nivel regional, în întreaga Europă.

Evenimentul principal al săptămânii va fi Conferința de Politici, cea  mai amplă conferință dedicată energiei durabile din Europa. Sesiunile organizate de Comisia Europeană și de stakeholderii din domeniul energiei se vor concentra pe această temă, vor dezbate noile direcții politice, cele mai bune practici și ideile inovatoare din domeniul energiei.  Conferința va fi însoțită de un spațiu virtual de networking pentru Comunitatea EUSEW și de evenimentul Premiile EUSEW care va celebra persoane, proiecte sau idei de excepție.  

De asemenea, pe parcursul conferinței se va desfășura cea de a doua ediție a “Zilei Europene a Energiei pentru Tineri”, care va reuni tineri cu vârsta între 18 și 30 de ani pentru a-și discuta ideile privind transformarea Europei în primul continent neutru din punct de vedere climatic.

Un program extins de evenimente colaterale va avea loc în perioada 11 – 21 octombrie a.c.

Informații suplimentare și înregistrarea participării: https://eusew.eu

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro