“Industrial Transformation Asia Pacific 2020” – eveniment virtual 20-22 octombrie 2020


“Industrial Transformation Asia Pacific 2020” este principalul eveniment de afaceri din Asia-Pacific pentru Industria 4.0. Aflat la a III-a ediție, anul acesta, evenimentul se va organiza virtual și va cuprinde singura expoziție dedicată Industriei 4.0 din lume.

Evenimentul reunește producători, întreprinderi (de la corporații multinaționale la întreprinderi mici și mijlocii) agenții guvernamentale și alte organizații şi işi propune să susțină inițiativele de transformare specifice Industriei 4.0.

Pe parcursul celor trei zile, vor avea loc expoziția, întâlnirile de afaceri virtuale, precum și activități de tip “bolt-on”. Acestea se vor desfășura cu ajutorul unei platforme digitale inteligente, permițând călătorii virtuale de cunoaștere și învățare personalizate și facilitând implicarea și colaborarea mai profunde a comunității Industria 4.0.  “Learning Journey” este o oportunitate atât pentru cei ce doresc sa inițieze o afacere, cât și pentru cei ce doresc să accelereze dezvoltarea și să-și crească susținut afacerile prin adoptarea proceselor și soluțiilor din Industria 4.0.

Organizat de SingEx Exhibitions și de partenerul internațional, Deutsche Messe, Industrial Transformation ASIA-PACIFIC 2020 este susținut de o serie de agenții guvernamentale din Singapore.

Parteneri în cadrul Enterprise Europe Network, Singapore Manufacturing Federation și Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov promovează evenimentul și co-organizează întâlnirile virtuale B2B matching.

Pentru informații detaliate, accesați: https://www.industrial-transformation.com/

Pentru înregistrarea în cadrul întâlnirilor virtuale B2B matching, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail cristina.roua@adrbi.ro sau pe telefonul mobil la numărul 0722 888 228. Vă vom furniza lista firmelor care solicită întâlniri de afaceri și vă vom acorda asistență atât  la înregistrare, cât și pe parcursul evenimentului.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro