Forum de afaceri si eveniment B2B Romania-Grecia - 8 iunie 2023


Vă invităm să luați parte la forumul de afaceri și întâlnirile bilaterale B2B între firme din România și Grecia ce vor avea loc la București, 8 iunie, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București. O delegație de firme din Grecia se va deplasa la București, în perioada 7-9 iunie 2023, pentru a întâlni potențiali parteneri de afaceri în domenii diverse, dintre care: alimentar, agricultură, echipamente medicale, cosmetice, ambalaje, IT, accesorii pentru călătorie,  energie verde etc.

Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov, prin centrul Enterprise Europe Network, alături de alte organizații pentru dezvoltarea afacerilor, sprijină Camerele de Comerț din București și Atena, Ambasada Republicii Elene la București, Federația Întreprinderilor din Grecia în vederea organizării unui eveniment de succes.

Pentru informaţii suplimentare şi sprijin pentru participare, vă rugăm să transmiteţi un mesaj la adresa de e-mail imm@adrbi.ro  sau să apelați 0722.888.228, până la data de 22 mai 2023.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro