Apelurile EIT Food2022 pentru antreprenoriat sunt deschise


EIT Food, cea mai mare comunitate din Europa pentru startup-uri in domeniul agroalimentar, derulează 3 programe care se adresează tuturor etapelor de creștere a afacerii.

  • “Seedbed Incubator”este un program de 6 luni destinat start-up-urilor nou înființate și antreprenorilor aspiranți care doresc să-și lanseze inovațiile tehnologice. Solicitanții de succes vor primi finanțare și vor avea acces la ecosistemul EIT Food, vor fi sprijiniți și consiliați de experți de marcă din sectorul agroalimentar pentru o lansare de succes în afaceri.
  • “EIT Food Accelerator Network” (FAN) este un program de 4 luni destinat start-up-urilor care doresc să depășească etapa de accelerare și să devină parte a ecosistemului EIT Food, să colaboreze cu instituții de cercetare și să aibă acces la facilități specializate, cum ar fi laboratoare, site-uri pilot, terenuri agricole. Start-up-urile vor primi, de asemenea, sprijin financiar și vor participa la sesiuni de coaching și mentorat.
  • “RisingFoodStars” este un program destinat afacerilor scale-up timpurii, care deja au un portofoliu de clienți și doresc să-și dezvolte afacerea la nivel internațional. Asociația RisingFoodStars ajută companiile care se extind să-și sporească investițiile, să participe la proiecte pilot alături de corporații și să-și crească vizibilitatea în cadrul unei rețele puternice de afaceri și oportunități.

Termenul-limită pentru depunerea proiectelor este 28 februarie.

 

Informații suplimentare și înregistrarea aplicațiilor:

https://eit.europa.eu/our-activities/opportunities/eit-food-opens-its-entrepreneurship-programme-applications-2022-0

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să trimiteţi mesajele dvs. la "Biroul de asistenţă şi sprijin pentru IMM" din cadrul ADRBI pe adresa cristina.roua@adrbi.ro.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro