6 iulie 2020 - Promovarea evenimentelor internationale de afaceri


În perioada 15 martie-30 iunie 2020, Biroul de Asistenţă şi Sprijin pentru IMM din cadrul agenţiei a asigurat promovarea unor întâlniri internaţionale de afaceri organizate în mediul on-line pentru companii din cele mai diverse domenii de activitate: tehnologia informaţiei, telecomunicaţii, mobilă şi decoraţiuni, industria textilă, produse cosmetice, farmaceutice şi medicale, tehnică şi aparatură medicală, instrumente de măsură şi control, nanotehnologii, utilizarea inteligentă a resurselor şi a energiei, materiale de construcţii, industria sticlăriei şi a materialelor plastice, modă şi design vestimentar etc. Prin organizarea lor în mediul virtual, aceste întâlniri de afaceri oferă posibilităţi practic nelimitate de a iniţia contacte cu potenţiali parteneri din foarte multe ţări din Europa şi din întreaga lume.

Şase astfel de evenimente au avut deja loc. La ele au participat 67 de firme din regiune ai căror reprezentanţi au avut 183 de întâlniri de afaceri. Alte nouă evenimente sunt în desfăşurare sau urmează să aibă loc în perioada următoare.

În paralel, au fost promovate şi conferinţele şi sesiunile de informare organizate de către instituţiile europene sau organizaţii partenere din reţeaua europeană a întreprinderilor (Enterprise Europe Network).

Lista evenimentelor poate fi găsită la adresa: https://www.adrbi.ro/dezvoltare-regionala/proiecte-in-implementare/pro-sme/evenimente-internationale-de-afaceri/

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro