6 februarie 2023 - Intalniri internationale de afaceri


Biroul de Asistenţă şi Sprijin pentru IMM din cadrul ADRBI a fost cooptat drept coorganizator al mai multor evenimente de întâlniri de afaceri care se vor desfăşura în mediul on-line şi care vor oferi firmelor româneşti ocazii practic nelimitate de a stabili contacte cu potenţiali parteneri din întreaga lume.

MWC Open Innovation Challenge 2023, fizic între 27.02-01.03.2023, on-line între 06-10.03.2023. MWC Open Innovation Challenge 2023 este o platformă de întâlniri internaţionale de afaceri între actori din domeniul ecosistemelor de inovare: companii, investitori şi furnizori de soluţii şi tehnologii inovatoare. Pentru informaţii suplimentare şi înregistrare, accesaţi pagina de Internet https://mwc2023.b2match.io.

BUD-GRYF & HOME Matchmaking se va desfăşura in mediul on-line în ziua de 16.03.2023. Evenimentul se adresează companiilor care activează în domeniile: construcţii (materiale, scule, maşini, design, servicii), energie (convenţională, verde), locuinţe (materiale pentru finisaje, decoraţiuni interioare, produse ecologice), sustenabilitatea în domeniul construcţiilor şi al proiectării. Pentru informaţii suplimentare şi înregistrare, accesaţi pagina de Internet https://budgryf2023.b2match.io/home.

La aceste evenimente, participarea este gratuită, dar profilele participanţilor vor fi validate doar dacă sunt completate corect şi integral, inclusiv capitolul "Market place items".

Pentru informaţii suplimentare şi sprijin pentru înregistrare şi programarea întâlnirilor de afaceri, vă rugăm să contactaţi Biroul de Asistenţă şi Sprijin pentru IMM din cadrul ADRBI la adresa de e-mail: imm@adrbi.ro.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro