3-9 noiembrie 2021 - Retaissance Live, noi contacte si contracte


Retaissance Live, noi contacte și contracte, 3-9 noiembrie

Eveniment virtual internațional de întâlniri de afaceri B2B

Retaissance, în parteneriat cu Enterprise Europe Network, organizează cea de-a doua ediție a Retaissance Live pentru a sprijini furnizori de mărci premium europene de modă și stil de viață să intre în contact cu achizitori, precum și pentru a facilita inovarea, comerțul internațional și depășirea provocărilor actuale. La acest eveniment s-au înscris cumpărători care reprezintă peste 800 de magazine fizice și platforme de comerț electronic cu peste 50 de milioane de clienți din 35 de țări din întreaga lume.

Cel mai important agregator de retail din Marea Britanie, Retaissance, este o companie de top dedicată modei și stilului de viață, care construiește o comunitate de mărci independente premium și le oferă un cadru pentru a-și dezvolta prezența la nivel global.

Retaissance Live este un eveniment dedicat punerii în contact, în cadrul unor întâlniri virtuale bilaterale, a jucătorilor din următoarele domenii: confecții, modă, încălțăminte, bijuterii, frumusețe, confecții pentru copii, accesorii și tehnologii noi conexe.

La data de 3 noiembrie 2021, companiile înregistrate vor participa la un atelier de 3 ore pentru a fi sprijinite în realizarea unei propuneri convingătoare pentru achizitori. De asemenea, vor fi furnizate informații despre practici de comerț electronic. La data de 9 noiembrie, vor avea loc întâlnirile între furnizori și achizitori.

Înregistrarea participanților se face la adresa https://retaissance-live-2021.b2match.io/ și este deschisă până la data de 31 octombrie, iar solicitarea întâlnirilor bilaterale până la data de 1 noiembrie. Participarea este gratuită.

Pentru sprijin în procesul de înregistrare şi de programare a întâlnirilor de afaceri vă rugăm să apelaţi la echipa centrului Enterprise Europe Network din cadrul ADRBI (adresa de e-mail: cristina.roua@adrbi.ro)

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro