27 august 2020 - Climate Needs Action - eveniment online privind transportul și orașele cu emisii reduse de carbon


În data de 3 septembrie 2020 (orele 11:00-15:30) şi 4 septembrie 2020 (orele 9:00-16:30h), UK Science & Innovation Network (SIN) în Romania and Bulgaria, Ambasadele Marii Britanii la Bucureşti şi Sofia, precum şi Connected Places Catapult organizează evenimentul online “CLIMATE NEEDS ACTION”.

Webinarul intenţionează să reunească factori de decizie, reprezentanţi ai mediului de afaceri, cercetători și experți din trei țări, Marea Britanie, România și Bulgaria, interesaţi de creșterea economică mai curată şi sustenabilă prin introducerea de inovații și tehnologii cu emisii reduse de carbon în orașe și transporturi, în condiţiile utilizării eficiente a resurselor.

Webinarul va face parte dintr-o serie de evenimente, al căror obiectiv este de a dezvolta o rețea de experți, în regiunea Balcanilor de Est, care să colaboreze cu parteneri din Marea Britanie pentru a identifica şi implementa în comun cele mai eficiente soluții de răspuns la provocările ridicate de schimbările climatice.

Sursa ştirii, informaţii suplimentare, agenda celor două zile ale evenimentului şi formularul de înregistrare a participanţilor pot fi găsite aici.

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro