23 noiembrie 2022 - Horizon Europe Cluster 5 - Apeluri 2023 - Eveniment Virtual de brokeraj


În cadrul  Horizon Europe (HE) Cluster 5 Infodays, GREEENET, rețeaua punctelor naționale de contact Horizon Europe CL5, organizează un eveniment de punere în contact și intermediere care se concentrează pe apelurile de propuneri din 2023 pentru Programul de lucru al HE „Clusterul 5: Climă, energie și mobilitate”. Acest eveniment este sprijinit de Enterprise Europe Network, iar obiectivul principal este de a pune la masa discuțiilor toate părțile interesate relevante care intenționează să solicite finanțare, susținând dezvoltarea de consorții și idei de proiecte.

Evenimentul se adresează companiilor private (inclusiv IMM și companii mari), universităților, centrelor de cercetare, clusterelor, Hub-urilor, ONG-urilor, municipalităților, autorităţilor publice și organizaţiilor guvernamentale, altor actori din domeniul cercetării, inovării.

Evenimentul de brokeraj GREENET va fi organizat virtual. Atât sesiunea de pitching, cât și întâlnirile bilaterale vor fi online, prin intermediul platformei B2Match GREENET Brokerage Event for HE Cluster 5 - 2023 calls - Info (b2match.io).

Participarea este gratuită, dar înregistrarea și activarea profilului sunt obligatorii. Pentru înregistrare, trebuie inclus cel puțin un proiect de cooperare, în secțiunea Marketplace, cu informații despre expertiza oferită sau căutată în raport cu subiectele de interes ale fiecărui participant.

EC Cluster 5 Infodays se va desfășura în 15 și 16 decembrie, de la 9:30 la 12:30 (CET).

Evenimentul de brokeraj virtual va avea loc în data de 15 decembrie:

· sesiune de pitching de la 13:10 la 15:00 (CET)

· întâlniri bilaterale de la 15:10 la 17:30 (CET).

Termenul limită de înregistrare este 9 decembrie. Termenul limită pentru solicitarea întâlnirilor bilaterale este 13 decembrie.

Evenimentul reprezintă o oportunitate de a discuta și îmbunătăți ideile de proiect, de a construi colaborări cu potențialii parteneri și de vă alătura consorțiilor pentru următoarele arii tematice:

· științe climatice

· soluții intersectoriale pentru tranziția climatică

· aprovizionare cu energie durabilă, sigură și competitivă

· utilizare eficientă, durabilă și incluzivă a energiei

· soluții curate și competitive pentru toate modelele de transport

· servicii de transport sigur, rezilient și mobilitate inteligentă pentru pasageri și mărfuri.

Acest eveniment de brokeraj este destinat sprijinirii potențialilor parteneri să-și îmbunătățească și să-și dezvolte ideea / tehnologia / produsul / serviciul inovator și nu este un eveniment unic „cumpărător – vânzător”.

Pentru informaţii suplimentare şi sprijin pentru înregistrare, vă rugăm să transmiteţi un mesaj la adresa de e-mail: imm@adrbi.ro.

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro