20 mai 2024 - WMF - We Make Future Bologna 13-15.06.2024 Misiune economica


WMF - We Make Future, expoziția internațională de inovare digitală, AI & Tech, organizată de Search On Media Group cu sprijinul Agenției Italiene pentru Comerț Exterior - ITA, se va desfășura la Bologna (Italia), în perioada 13-15 iunie 2024.

Programul cuprinde peste 100 de evenimente și un format unic care îmbină zonă expozițională, training, întâlniri B2B, networking, cultură, concerte, spectacole și divertisment în cadrul spațiilor expoziționale ale BolognaFiere.

Evenimentul reprezintă o platformă care susține atât societatea, cât și afacerile, și care conectează întreaga lume. Evenimentul este anual (a ajuns la 12-a ediție) și reunește personalități în AI și Digital-Tech, jucători internaționali importanți, startup-uri, scale-up-uri, fonduri de investiții, instituții, universități și organizații non-profit.

Viziunea WMF presupune integrarea expertizei și experiențelor globale, cu accent pe promovarea soluțiilor inovatoare pentru a aborda teme stringente, cum ar fi inteligența artificială și creșterea importanței inovării deschise, dar și a problemelor contemporane precum sustenabilitatea, schimbările climatice și drepturile omului.

În ediția sa din 2023, WMF a atras peste 60.000 de participanți din 89 de țări, 670 de expozanți și a găzduit peste 1.000 de vorbitori și factori de schimbare din întreaga lume, alături de 3.000 de startup-uri și stakeholderi ai inovării deschise.

Zona de expoziție și afaceri reunește expozanți și companii de tehnologie de vârf din întreaga lume, oferind soluții AI, robotică avansată, securitate cibernetică, comerț electronic și servicii MarTech, facilitând organizarea unei agende dinamice cu întâlniri B2B și oportunități de afaceri.

Detalii și programul evenimentelor pe site-ul expoziției https://en.wemakefuture.it/ 

Participanții români interesați să se deplaseze la Bologna în calitate de vizitatori sau care s-au înscris ca vorbitori la evenimentele dedicate antreprenoriatului pot beneficia de facilități din partea organizatorilor, printre care suportarea cheltuielilor de cazare şi de transport cu avionul.

Termen pentru înregistrare: 31 mai 2024.

Pentru detalii privind condițiile de participare la această misiune economică la WMF - We Make Future 2024, vă rugăm să contactați Biroul de Asistență și Sprijin pentru IMM – centrul Enterprise Europe Network din cadrul ADRBI, email imm@adrb.ro sau telefon 0721 030683.

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro