20 mai 2024 - Intalniri de afaceri cu participare internationala


Întâlniri de afaceri cu participare internaţională

Biroul de Asistenţă şi Sprijin pentru IMM din cadrul ADRBI a fost cooptat drept coorganizator al mai multor evenimente de întâlniri de afaceri care se vor desfăşura în mediul on-line şi care vor oferi firmelor româneşti ocazii practic nelimitate de a stabili contacte cu potenţiali parteneri din întreaga lume. În perioada imediat următoare vor avea loc două astfel de evenimente de anvergură.

Speed-Match 2024 International Networking Event, 28-29.05.2024. Evenimentul se adresează companiilor din sectoarele aviație, transportului feroviar și auto şi are drept obiectiv ca firmele cu capacități de producție din aceste domenii să stabilească relații bilaterale și să-și extindă propriile afaceri. Până la această data s-au înregistrat 253 de participanți din 30 de ţări de pe toate continentele. Detalii şi înregistrare la adresa https://speed-match-2024-international-networking.b2match.io.

Innovat&Match 2024, 26-27.06.2024, este un eveniment care va atrage un număr însemnat de participanţi din cele mai diverse sectoare de activitate: agroalimentar, construcții, industrii creative, digitalizare, energie şi dezvoltare durabilă, sănătate, turism, economie urbană. Până la această data s-au înregistrat 579 de participanți din 17 ţări ale lumii. Detalii şi înregistrare la adresa https://innovatmatch-2024.b2match.io.

 

La aceste evenimente, participarea este gratuită, dar profilele participanţilor vor fi validate doar dacă aceştia le completează corect şi integral, inclusiv capitolul "Market place items".

Pentru informaţii suplimentare şi sprijin pentru înregistrare şi programarea întâlnirilor de afaceri, vă rugăm să transmiteţi un mesaj la adresa de e-mail: imm@adrbi.ro.

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro