16 iunie 2021 - Intalniri internationale de afaceri organizate in mediul virtual


Dată fiind situaţia creată de pandemia de coronavirus, mai multe evenimente internaţionale care presupuneau întâlniri sau misiuni de afaceri au fost mutate în mediul on-line, ceea ce oferă posibilităţi practic nelimitate de a iniţia contacte cu potenţiali parteneri din foarte multe ţări din Europa şi din întreaga lume.

În cursul anului 2020 şi în primele cinci luni ale acestui an, am promovat 52 astfel de evenimente şi am reuşit atragerea unui număr mare de participanţi din regiune: 332 de participanţi care au fost asistaţi în procesul de înregistrare şi de stabilire a programului şi care au avut 749 întâlniri de afaceri. Aproximativ 48% dintre participanţi au declarat că, urmare întâlnirilor avute, este probabilă sau posibilă încheierea unor acorduri de parteneriat/contracte comerciale.

Vă prezentăm câteva astfel de evenimente organizate în perioada următoare la care Biroul de Asistenţă şi Sprijin pentru IMM din cadrul ADRBI are calitatea de coorganizator.

ISE & MWC/4YFN Open Innovation Challenge se desfăşoară în zilele de 29-30.06.2021 şi 05-07.07.2021 şi vizează tehnologiile aplicabile în următoarele domenii:

  • industrie 4.0: producţie, logistică, mentananţă predictivă, robotică etc.
  • audiovizual: comunicaţii, marketing, gaming, tehnologii educaţionale, lumini, creare de conţinut, Pro Audio, digitalizare, evenimente live, transmisii la distanţă, camere de control, AR/VR/MX et.
  • conectivitate şi IT: electronice, 5G, IoT, engineering etc.
  • economie circulară şi sustenabilitate
  • SMART CITIES & SMART MOBILITY: hidrogen, baterii, energie, vehicule electrice, case şi construcții inteligente etc.
  • servicii digitale
  • sănătate: echipamente, aparate şi tehnici medicale, e-Health, medicamente

Participarea este gratuită, iar înscrierea pe platforma evenimentului se poate face până la data de 25.06.2021.

Informaţii suplimentare şi înregistrare la adresa: https://ise-mwc-openchallenge2021.b2match.io/

 

Virtual Brokerage Event Horizon Europe Cluster 4 INDUSTRY se va desfăşura în data de 22.06.2021 şi se adresează întreprinderilor, institutelor de cercetare, institutelor de cercetare, instituţiilor de învăţământ superior, start-up-urilor şi spin-ofurilor care caută parteneri pentru elaborarea şi implementarea de proiecte urmare apelului de propuneri lansat în cadrul programului Horizon Europe 2021-2022.

Detalii şi înregistrare la adresa: https://cluster4industry.b2match.io/

European Logistics Innovation Day (24-25.06.2021) se adresează actorilor interesaţi de inovaţiile în domeniul logisticii.

Detalii şi înregistrare la adresa: https://european-logistics-innovation-day-2021.b2match.io/page-3321

 

A doua ediţie a evenimentului "Qatar Virtual Matchmaking & Exhibition" va avea loc în perioada 13-15.07.2021şi la el sunt invitaţi să participe producători, importatori/exportatori şi distribuitori din următoarele sectoare: materiale de construcţii, produse chimice, echipamente electrice, materiale plastice, ambalaje, bunuri de consum cu mişcare rapidă, produse alimentare şi băuturi, produse din hârtie, servicii ITC, produse farmaceutice şi de sănătate, echipamente medicale.

Participarea este gratuită, iar pentru detalii suplimentare şi înregistrare se poate accesa pagina: https://matchmaking.qdb.qa/

Pentru sprijin în procesul de înregistrare şi de programare a întâlnirilor de afaceri, apelaţi la echipa centrului Enterprise Europe Network din cadrul ADRBI (e-mail: cristina.rouă@adrbi.ro).

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro