15 mai 2023 - Intalniri internationale de afaceri organizate in mediul virtual


Dată fiind situaţia creată de pandemia de coronavirus, mai multe evenimente internaţionale care presupuneau întâlniri sau misiuni de afaceri au fost mutate în mediul on-line, ceea ce oferă posibilităţi practic nelimitate de a iniţia contacte cu potenţiali parteneri din foarte multe ţări din Europa şi din întreaga lume.

În perioada următoare, vor fi organizate următoarele evenimente la care participarea este gratuită:

  • FEINDEF 2023 Defence & Security Brokerage Event care se va desfăşura în perioada 17—19 mai şi care se adresează firmelor, institutelor de cercetare şi altor entităţi active în domeniul apărării; informaţii suplimentare şi înregistrarea participanţilor la adresa: https://feindef-2023.b2match.io.
  • Speed-Match 2023 International Networking Event,care se va desfăşura în zilele de 24 şi 25 mai şi are în vedere următoarele domenii de activitate: industria aviatică, producţia de locomotive, producţia de autovehicule; informaţii suplimentare şi înregistrarea participanţilor la adresa: https://speedmatch2023.b2match.io.
  • The International Matchmaking Event INTARG 2023 care se va desfăşura în zilele de 24 şi 25 mai are drept temă inovarea şi invenţiile în diverse sectoare de activitate; informaţii suplimentare şi înregistrarea participanţilor la adresa: https://intarg2023.b2match.io.
  • Innovat&Match Brokerage Event 2023, care se va desfăşura în ziua de 9 iunie, este o manifestare multi-sectorială dedicată firmelor din domeniul tehnologiilor digitale, al dezvoltării şi mobilitătii urbane prietenoase cu natura, al dezvoltării creative a societăţii; informaţii suplimentare şi înregistrarea participanţilor la adresa: https://innovatmatch-2023.b2match.io.

Pentru sprijin în procesul de înregistrare şi de programare a întâlnirilor de afaceri apelaţi la echipa centrului Enterprise Europe Network din cadrul ADRBI (adresa de e-mail: imm@adrbi.ro).

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro