1 septembrie 2022 - Factorii care influenteaza succesul sau esecul start-up-urilor din Romania


Companiile din industria IT&C care sunt înregistrate la Registrul Comerțului și au maximum 10 ani de activitate sunt rugate să participe la un sondaj pentru realizarea unui studiu cu privire la factorii ce influențează succesul sau eșecul start-up-urilor din România. Se vor analiza și corela factorii ce influențează strategiile antreprenoriale și modelele de business implementate, dar și caracteristicile mediului de afaceri sau contextul românesc, și nu numai.

Studiul este organizat de Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, în colaborare cu Transilvania IT Cluster, cu susținerea NTT Data România. Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov sprijină realizarea studiului.

Informațiile vor fi colectate până la data de 10 septembrie 2022, urmând ca sondajul să se repete peste un an.

Companiile IT&C eligibile sunt invitate să completeze chestionarul aici.

Totodată, încurajăm distribuirea și către alte start-up-uri interesate.

Completarea acestui chestionar este voluntară și anonimă, iar datele sunt folosite doar în scopul menționat. Nu există răspunsuri corecte sau greșite, există doar valori, experiențe sau opțiuni proprii la care rugăm respondenții să se raporteze atunci când abordează întrebările.

Accesarea și completarea chestionarului implică exprimarea acordului pentru participarea la studiu și utilizarea datelor în scopul cercetării. După analiza datelor, rezultatele studiului vor fi prezentate sub forma unor concluzii generale, fără nicio referință care să permită identificarea participanților la studiu.

Mulțumim tuturor celor care se alătură acestui demers!

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro