30 septembrie 2021 - Enterprise Europe Network Award 2021


Unele dintre cele mai inovatoare întreprinderi mici și mijlocii din Uniunea Europeană sunt finaliste la Enterprise Europe Network Award 2021, eveniment anunțat de către Comisia Europeană și Consiliul European pentru Inovare și Agenția Executivă pentru IMM-uri (EISMEA). Ceremonia de premiere a avut loc la Stuttgart, pe 29 septembrie a.c., în timpul conferinței anuale a rețelei Enterprise Europe.

Premiul recunoaște și onorează antreprenorii creativi, cu preocupări în domeniile digitalizării și sustenabilității, care s-au dezvoltat și au valorificat la maximum oportunitățile oferite de Piața Unică prin intermediul serviciilor și sprijinului rețelei Enterprise Europe.

Întreprinderile premiate sunt start-up-uri și companii mici și mijlocii (IMM) care acoperă o gamă variată de industrii, de la industria textilă și a modei la robotică, produse farmaceutice, sectorul agroalimentar, tratarea apelor uzate, până la tehnologie de vârf medicală.

Rețeaua Enterprise Europe este cea mai mare rețea de sprijin din lume pentru întreprinderile mici și mijlocii, finanțată de UE. Sprijină IMM să inoveze și să se dezvolte la scară internațională, concomitent cu sporirea rezilienței. Rețeaua Enterprise Europe furnizează servicii de înaltă calitate în contextul digitalizării, sustenabilității și creșterii rizilienței, prin facilitarea de noi parteneriate comerciale, facilitarea accesului la finanțare. Asigură asistență și training personalizate.

Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov face parte din această rețea prin Biroul de Asistență și Sprijin pentru IMM, la sediul din  București, str. Mihai Eminescu nr. 163.

Povestea finaliștilor o puteți urmări la adresa: Playlist on the Enterprise Europe Network Youtube channel

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro