17 martie 2022 - Pentru un ecosistem energetic sustenabil - TBB 2022


The Business Booster (TBB) este evenimentul internațional organizat de EIT InnoEnergy, care prezintă sute de tehnologii inovative în domeniul energiei durabile, sub un singur acoperiș. În fiecare an, pe parcursul a 2 zile, evenimentul se desfășoară, prin rotație, în capitalele europene care deja au inclus Barcelona, Berlin, Amsterdam, Copenhaga și Paris.

În acest an, în perioada 28-29 septembrie, TBB va avea loc în Lisabona, capitală cu reverberații istorice pentru mari descoperiri și oportunități.

Tema ediției din acest an a The Business Booster se concentrează pe dubla strategie de explorare și exploatare pentru mobilizarea și amplificarea rapidă a celor mai noi tehnologii în cursa pentru atingerea neutralității climatice, prezentând peste 150 dintre cele mai importante inovații energetice sustenabile, contribuind, în același timp, la declanșarea noii ere a descoperirilor pentru soluții în domeniu.

Loc de întâlnire a oamenilor de afaceri, investitorilor și decidenților din industria energetică, TBB crează oportunitatea expunerii mărcilor inovatoare, prezentării noilor modele de afaceri și a soluțiilor tehnologice de ultimă oră pentru îmbunătățirea portofoliului de produse. De asemenea, TBB reprezintă oportunitatea realizării de noi parteneriate de afaceri și de punere în contact a celor mai inovatoare start-up-uri din Europa cu provocările de investire pentru energie durabilă.

În cadrul edițiilor anterioare s-au reunit peste 1000 de participanți din peste 38 de țări și peste 150 de expozanți, au avut loc peste 2500 de întâlniri de tipul B2B și 600 de tip pitching. Acest eveniment este recomandat de peste 98%  dintre cei ce au participat ca fiind un eveniment cu impact pentru un  ecosistem energetic european sustenabil.

Pentru preînregistrare accesați link-ul https://tbb.innoenergy.com/pre-register-tbb2022/

 

Informații suplimentare și referințe

https://tbb.innoenergy.com/

 

Urmăriți-ne în fiecare joi, pe pagina de web a ADRBI secțiunea “B2Transition – tranziția către o afacere sustenabilă și digitală. Campanie de comunicare și sprijin pentru IMM”, pe contul de facebook al ADRBI sau pe e-mail.

Împreună cu dumneavoastră vom face și noi tranziția spre viitoarea Europă.

Materialele de informare sunt realizate de către Biroul de Asistență și Sprijin pentru IMM din cadrul ADRBI.

 

ADRBI
Str. Mihai Eminescu nr. 163, etaj 2, sector 2 Bucuresti

contacteaza-ne la
contact@adrbi.ro